2009 mayıs bebıslerının hedıyelerı

[img=http://img44.imageshack.us/img44/3517/08260916440900y.th.jpg]
bu sefer oldu sanırım Türkizin hediyeleri Gonca teyzesi v Defneden tekrar teşekkürler

[img=http://img44.imageshack.us/img44/3517/08260916440900y.th.jpg]

bu sefer oldu sanırım Türkizin hediyeleri Gonca teyzesi v Defneden tekrar teşekkürler

esracım güle güle giysin benim güzel kızım çok haklsıın bir not çok güzel olurdu ama bu teyzede kafa kalmadı kusura bakmayın iyi bayramlar annesi şimdiden giyince çek fotoyu ben hala çekmedim foto makinasında arıza varr eşim yaptırcak o zaman çeker koyarım inş defne tekrar sığar azcuk iriceyizde

kız küçükmü geldi aldıklarım Türkize pantolonu ölçtüm büyüktü tamam olur dedim ay şimdi üzüldüm bak ya

esracım çok güzel türkiz hanım güle güle giysin cicilerini goncacım çok zevklisin:))

bengicim çok güzel ciciler güle güle kullansın bebişin

Çok güzelmiş güle güle kullanın bengicim.Evet bebişlerimizin bayramlıkları hazır kaydirigubbakcemile5

DURU VE DENIZ KAANIN hedıyelerı cokk guselmişş zewklı teyzelerr nede olsa..
ıyı gunlerde kullansınlarr uzerlesrınde eskısın inşallahghhh
sağolun kızlaaarrr :)
güle güle kullanın çok güzeller pembiş pembiş

bizimde Filizteyzesinin gönderdiği hediyelerimiz geldi ama foto çekip koyamadım daha
dijital fmakinamız yok bizim
daha olmadı bilgisayarın kamerasından çekip koyucam
bebeişler hepsini iyi günlerde kullansın hepsi birbiirnden güzel

Kızlar tüm ciciler çok zevkli ve güzel. Güle güle kullansın kuzularımız a.s.

Bunlar benim Yağız paşama aldığım ciciler ve Sibel bacımın ev hediyesi a.s.

Bunlarda Sibel bacımın Defnoşuma aldığı elbiseler ve bana aldığı zevkli küpe takımı a.s. Çok teşekkür ederim tekrar bacım. Kızım ve ben hem zevkle kullanıp hemde hatıra olarak saklayacağız a.s.

çok güzellermiş güle güle giysin defne sibelci sende çok zevkliisin bu arada küpelere bayıldımgüle güle güle tak canım

Güle güle kullan canım benim iyi günlerde.Bizde hediyeler için çok teşekkür ederiz oğlu ayakkabılarını çok sevdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…