2009 mayıs bebıslerının hedıyelerı

vaovvvvvvvvvv küpelere bittim ama şunu belirteyimmmmmm defnoşun elbiseleri çok şık gölgede kalmışş pınarın küpesiii heheheh :)

pınarcım hedıyelerınız cok guzel sende defnosta gule gule kullansın

Güle güle kullan canım benim iyi günlerde.Bizde hediyeler için çok teşekkür ederiz oğlu ayakkabılarını çok sevdi.

sibelcim ve pınarcım çok gzüel cicelriniz güle güle giysin bebişlerimiz.

pınarcım sibelcim ikinizde çok hoş şeyler almışsınız güle güle kullanın

vaovvvvvvvvvv küpelere bittim ama şunu belirteyimmmmmm defnoşun elbiseleri çok şık gölgede kalmışş pınarın küpesiii heheheh :)

a.s. a.s. a.s.

elime geçeli çok oluyor ama eklemeye ancak vaktim oldu canlarım. bunlar da meltem(ankakuşu) teyzemizin bize gönderdiği hediyeler. opuyorumnanaktana.s.

cereb cnm çok güselller güle güle kullanın kitapda muhteşemmişş heee meltem cnm ne kadar duyarlı biri yaa

cereb cnm çok güselller güle güle kullanın kitapda muhteşemmişş heee meltem cnm ne kadar duyarlı biri yaa

a.s.

Çok güzelmiş cicileriniz ve kitabınız. Güle güle kullanın canım a.s.

güle güle kullansın ayşecim oğluşun....

hepiniz sağolun teyzoşlar. evet kitaba bende çok sevindim. dergiler ve netten takip ediyordum ama, kitabım yoktu elimde hiç bu konuyla ilgili. tekrardan teşekkür ederizopuyorumnanaktan

Evet, benimde böyle bir kitaba ihtiyacim var, güzel bir hediye secmis Meltem.

Bu basliga hic yazamadim ama belirtmeliyim, tüm hediyelerde birbirinden güzel, cok duyarli ve ince Anneler Mayis Anneleri...

çok güzellermiş güle güle giysin defne sibelci sende çok zevkliisin bu arada küpelere bayıldımgüle güle güle tak canım

sibelcim ve pınarcım çok gzüel cicelriniz güle güle giysin bebişlerimiz.

pınarcım sibelcim ikinizde çok hoş şeyler almışsınız güle güle kullanın

güle güle kullansın bebişler hediyelerini.hepsi cok ama cok güzel.

hediyeler süper kızlar güle güle kullanınn

opuyorumnanaktan a.s.a.s.a.s.

pınarcım hedıyelerınız cok guzel sende defnosta gule gule kullansın

Aşkolsun kız sanki bana heidye gelmemiş gibi bişey yazmamışsın çok kırıldım.:sinifsinif:

elime geçeli çok oluyor ama eklemeye ancak vaktim oldu canlarım. bunlar da meltem(ankakuşu) teyzemizin bize gönderdiği hediyeler. opuyorumnanaktana.s.

Çok güzelmiş cicileriniz güle güle kullanın kitapta çok hoş bir düşünce hiçbirimiz akıl edemedik helal sana meltemcim

sıbelcım askolsun olurmu hıc oyle kızzzz

pınar yazınca ona yazdım sende yenıden yazarsın dıye dusunmustum ama haklısın mantıksızlık bendeydı
cnm sızınkılerde cookkk guzel gule gule kullanın cok zevklıymıssın tatlımmmopuyorumnanaktan

Takılıyorum canım yaa saolasın beğenmene sevindim sırnaşık şey

buda sema teyzemizin bize yolladığı cicimizz...kendisine çok tş ediyoruz aslında uzun zaman oldu yolladığı ama anca fırsat buldum :)

kuzucuklarınızın hepsinin cicileri ççooook güzell. güzel günlrde giydirirsiniz inşallah.

hediye işi ben tatildeyken olmuş sanrım. bi dahaki sefere bende kaltılmak isterim. tabi yaparsanız bikere daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…