Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pınarcım hedıyelerınız cok guzel sende defnosta gule gule kullansın
Güle güle kullan canım benim iyi günlerde.Bizde hediyeler için çok teşekkür ederiz oğlu ayakkabılarını çok sevdi.
sibelcim ve pınarcım çok gzüel cicelriniz güle güle giysin bebişlerimiz.
pınarcım sibelcim ikinizde çok hoş şeyler almışsınız güle güle kullanın
vaovvvvvvvvvv küpelere bittim ama şunu belirteyimmmmmm defnoşun elbiseleri çok şık gölgede kalmışş pınarın küpesiii heheheh :)
güle güle kullansın bebişler hediyelerini.hepsi cok ama cok güzel.
elime geçeli çok oluyor ama eklemeye ancak vaktim oldu canlarım. bunlar da meltem(ankakuşu) teyzemizin bize gönderdiği hediyeler. opuyorumnanaktana.s.
cereb cnm çok güselller güle güle kullanın kitapda muhteşemmişş heee meltem cnm ne kadar duyarlı biri yaa
a.s.
Çok güzelmiş cicileriniz ve kitabınız. Güle güle kullanın canım a.s.
güle güle kullansın ayşecim oğluşun....
çok güzellermiş güle güle giysin defne sibelci sende çok zevkliisin bu arada küpelere bayıldımgüle güle güle tak canım
sibelcim ve pınarcım çok gzüel cicelriniz güle güle giysin bebişlerimiz.
pınarcım sibelcim ikinizde çok hoş şeyler almışsınız güle güle kullanın
vaovvvvvvvvvv küpelere bittim ama şunu belirteyimmmmmm defnoşun elbiseleri çok şık gölgede kalmışş pınarın küpesiii heheheh :)
güle güle kullansın bebişler hediyelerini.hepsi cok ama cok güzel.
hediyeler süper kızlar güle güle kullanınn
pınarcım hedıyelerınız cok guzel sende defnosta gule gule kullansın
sıbelcım askolsun olurmu hıc oyle kızzzz
pınar yazınca ona yazdım sende yenıden yazarsın dıye dusunmustum ama haklısın mantıksızlık bendeydı
cnm sızınkılerde cookkk guzel gule gule kullanın cok zevklıymıssın tatlımmmopuyorumnanaktan