2009 Mayıs Anneleri

İnşallah canım benim. Hakkımızda hayırlısı olsun. Eşimde bende bikaç gecedir uyku uyuyamıyoruz... Hem korkudan hem heyecandan :) Yarın inşallah ultrasonda kesesini görürüzde resmini bile çekeriz :)

inşallah görürsün merak etme.için rahat olsun.kendini sıkma.:teytey:

arkadaşlar ben de dün gittim dr a.Ama muayene için cumartesiye randevu verdi.Henüz erken diye.Bende kan pıhtılaşması sorunu var.Bütün hamişliğim bıyunca iğne olmam gerketiği ve biran önce bu iğnelere başlamamız gerektiği için hemen gittim.
Progestan folic plus ve iğnelerim var her gün kullanmam gereken.

Ama progestanı vajinal yoldan almamı söledi dr um .ben ilk defa duydum böle bişeyi.Biraz da zor oluyo gibi:eek:Hem yan etkisi olmuyormuş hem daha çok etki ediyormuşfisfisfis

EVET BÜYÜKK...GARANTİYE ALMAK İSTEDİM ÇÜNKÜ DAHA ÖNCE KİST AMELİYATI OLDUM VE ADET DÜZENSİZLİĞİ YAŞADIĞIM İÇİN EŞİMİ DE HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMAK İSTEMEDİĞİMDEN DOLAYI TEDBİRİ ELDEN BIRAKMADIM.şutarafagitti
ÇİN TAKVİMİNE İNANAN VARMI ARANIZDA

Ben inanmıyorum ama eğlencesine yapıyorum.Şu anda görünen cinsiyet erkek hade bakalım:emir_bebek:
Sağlıkla bi bebişim olsun da inş...

bende aynen inanmıyorum sağlıklı olsunda hiç farketmez.bide şu uyku sorunum olmasa işyerinde zor oluyor performansı düşüyor insanın:1no2:

Sağlıklı olsunda cinsiyeti ne olursa olsun...

Evetya uyku hali fena. Benimde ekrana bakarken için geçiyo resmen :)

Bende inanmiyorum çin takvimine.allah bilir tabiki.benimkide erkek görünüyor ama çin takvimine göre...hayirlisi olsun sağlikli olsunda hiç fark etmez tabikide..

arkaşdaşlar hepinize iyi akşamlar .arkadaşımla doktora gidicezde 2 haftaya kadar bebeği olacak ama sağlık sorunları var umarım herşey iyi olur. görüşmek üzre

İyi akşamlar canım. Arkadaşına geçmiş olsun. İnşallah hayırlısıyla sağ salim alır bebeğini kucağına...

Bende inanmiyorum çin takvimine.allah bilir tabiki.benimkide erkek görünüyor ama çin takvimine göre...hayirlisi olsun sağlikli olsunda hiç fark etmez tabikide..

Canım çin takvimine felan inanma çünkü herzaman tutturamıyorlar. takvime göre kızım olacaktı ama benim dünya tatlısı bir paşam oldu. allah ım sizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. :CüvCüv:

amin. tabi canım zaten inandığımızdan değilde. öylesine bakıyoruz.allahtan başkası bilemez..

pnrhlt canım senin lekelenmen kaç gun sürdü,??ben bugun dr a gittim keseyi gorduk ama cok ufak henüz 5 6 mm çapında bazı ilaçlar ve iğne verdi 10 gun sonra tekrar gidicem kontrole lekelenmeden dolayı biraz tedirginim..allahım hepimizin bebişlerini sağ sağlim kucağımıza verir inşalalh

selam arkadaslar inşallah bende mayıs annesı olucam herkese hayırlı ramazanlar

arkadaşlar merhaba
bende siteye yeni üye oldum.ve dün hamile olduğumu öğrendim.çok mutluyummmmm....inşallah allahım herkese sağlıklı bir şekilde anne olmayı nasib eder.

selam arkadaslar inşallah bende mayıs annesı olucam herkese hayırlı ramazanlar

hoşgeldiniz kızlar.. Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben bugün dr a gittim 4+3 tü bugün.. keseyi göremedik haftaya salı tekrar çağırdı. bakalım hayırlısıyla haftaya görürüz inşallah

X