2009 Mayıs Anneleri

nekadar guzel ya. bende bu karnimdaki bebegim icin 23yil bekledim. dualar ettim ve en son 2 yildir gece gunduz istedik. dualar ettik koca kari ilaclari ictik, telkinler dinledik tupbebek tedavileri trder ilki 3hollandada ama oldu. rabim hediyemi verdi bana. yasim 40. insallah bir aksilik cikmaz. hani daha hamilegilim keyfini cikartmadim cunki kalp atisi bizimkin daha baslamisti doktor goremdi yani. onumuzdeki pazartesi kalp atisnida gordukmu artik hamilegimin keyfini cikartacagim insallah. az kaldi pazartesiye ve gunler gecmiyor inin hic birsey yapmak istemiyorum evde oylece yatiyorum kalkiyorum yemek pisyorum yiyorum oyle ev isi felanda yapmiyorum. bakalim ne olacak bu masalin sonu ama insallah iyi olur.
kiloyu sorun etmem yeterki cocgum saglikli oldgunu doktor amcasi yada tegzesi bana soylesin. bu pazartesi kesin birseyler soyluyecekler cunki.

ablacim hayirli olsun ya..ne büyük mutluluktur ya o kadar seneden sonra :) inşaAllahhh bebeginin saglikli oldugunu ögrenirsin bu hafta..inşaAllah saglikla mutlulukla keyifle huzurla bebeginizi kucaginiza alin a.s.

kızlarrrrr çok mutluyumhihoyyythihoyyyt
şimdi dr. geldim herşey yolunda kalp atışınıda dinledik boyuda 1,65cm.8 haftaya göre normalmiş aynı gidiyormuş , kızlar benim dr. gerçekten müthiş her gelen aynısını söylüyor randevu alamamıyosun yoğunluktan oderece veeeee dediki şimdiden cinsiyetini söyliymmi dedi tabi hemen atladım çok heycanlandım dediki cinsiyet şuanda normalde belli olmaz 4 hafta sonra geldiğinde kesin net birşekilde söylerim dedi ama ben kalp atışlarına göre bakıyorum ve genelde doğru çıkıyor dedi 150nin altında atıyosa erkek 160 üstünde atıyosa kalbi kızdır dedi ve benimde bir kızım olacakmışhihoyyyt ayyy çok heycanlıyım hiç beklemiyordum ama dr.ümitlenme değişebilir daha belli değil dedi ama ona giden hastalarla konuştum kime ne dediyse bilmiş 2,5aylıkken herkese cinsiyeti söylüyormuş ayy müthiş bir duygu ..buarada ağrıların hepsi normalmiş adet sancısı gibi ağrı çekmen normal rahim büyüyor dedi göğüslerin ağrıması falan hep normalmiş telaşlanma sakın dedi ayy çok uzun oldu ama hemen paylaşayım istedim dr.çıkalı yaklaşık2,5saat oluyor ve ben hala sırıtıyorum ağzım kapanmıyorkaydirigubbakcemile3

oy oy oy :) bide sanal ortam derler ya..heycanin buraya geliyor resmen :) bu cinsiyet olayini keşke dün okusaydim ya..bugun doktora gittim :) hayirlisi olsun insaAllah canim..saglikli hayirli evlat olsunda kizmis erkekmis önemli degil :) inşaAllah tüm hamileligin boyunca böyle mutlu olursun :)

Ben de Allah nasip kısmet ederse 2009un mayıs annelerinden olacağım. Şuan son adet tarihinin ilk gününe göre 11 haftalığım. Sevindim bu konuyu görünce. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin İnşallah.

hayirli olsun canim :) hoşgeldin aramiza a.s.

merhaba sehercim..geçmiş olsun canim bulantilarin için..benimde dün cok agridi basim..kacinci haftadasin bilmiyorum ama 12.haftada normalmiş..

dr kagan kocatepenin sitesini tavsiye ederim kizlar..orda hafta hafta sizdeki değişiklikler ,bebeginizdeki gelişmeler yaziyor..gerçekten cok faydasini gördüm..

evet bende hep takiliyorum o siteye gercekten cok yararli oluyor

slam kızlar kaç gundur ayrı kaldıkk herkezin çok anlatacakları vardır eminim inşallah herkez iyidirr a.s.a.s.

bende pzt günü ikili test sonucmu aldım allaha şükürler olsun herşey normalmiş..
bi kaç hafta sonrada ikinci düzey utrasona giricm dr um şart dğil ama yinede baksak iyi olur dedi ...inşallah hepinizin sonucu iyi cıkar ...:Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar kac gundur gıremıyorduk ozledım sızı benım bulantılar hala felaket bıde cok başım agrıyor sızler nasılsınız

ahh canım ya senin bu ikizler sana şimdiden çok çektiriyolar doğdukları zamanı düşünemiyorum bile ...:roflol::roflol:
ama rabbim sanada onlarada can sağlığı versinde napacaksın katlanacaksın canımm boşe demiyorlar analık kolay değil diye ..
bak benim yaramazda bana başka turlü çektiriyorr ...:çok üzgünüm:

merhabalar :)

ben yeni katıldım aranıza ben de nasipse mayıs annesi olacağım :) 12 haftalık hamileyim

günaydın kızlar uzun aralar sonrası buradayız özledim bende aynı herşey kusmalarım çok sık değil ama birkere ve kople kusuyorum ....
bunada şükür en azından her yediğimi kusmuyorum artık ........
ikili test için gün sayıyorum daha çok var ama sabırsızlıkla bekliyorum

selam arkadaşlar bende hepinizi çok özledim siteye ulaşılamaması çok sıkıcı
bende de yeni gelişmler var dün doktora gittim , ikili test için yalnız hemen vermiyorlarmış haftaya çarşamba alıcam sonucu ve doktora göstercem umarım her şey iyidir
bu arada benim yaramazı gördüm
kızlar o kadar hareketliki sürekli zıplıyor bide iki ayağını biribirinin üstüne koymuş doktor bak keyfi yerinde dedi herşeyi normal şuanda dedi ölçüm yaptı sanırım ense kalınlılığı idi ama o kadar hareketliki ben şey sordum cinsiyet görebiliyormusunuz yada tahmin varmı dedim baktı baktı bir kaç kez öksürmemi istedi her öksürdüğümde bebeğim zıplıyor allahım o kadar tatlıki sonra şey dedi genelde erkek bebekler böyle hareketli oluyor dedi biraz daha baktı sonunda yanılma payım çok yüksek ama erkeğe benziyor dedi eğer doğru ise doktorun tahmini benimde bir oğlum olacak
hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsunda rabbimden başkasını istemem
allah hepimizin bebişlerini sağlıkla sıhhatla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin
kızlar annenik şimdiden çok güzellllllllllllllll,

Selam kızlar...Dün zar zor yazdım siteye neyseki bugün daha ii..doktorunuz size ikili testin ne zaman yapılacağını söyledi.bana 11.hafta dolduğu zaman bebeğin crl si 45 mm e (4,5 cm)ulaştığı zaman bakabiliriz dedi.ben şuan da 9+0 haftalığım.11+2 iken çağırdı.ve crl si 4,5 cm e ulaşmışsa bakacağız ama ulaşmamaışsa 1 hafta daha bekleyeceiz.dedi.

bu arada istanbulda olanlar hangi hastanelere hangi doktorlara gidiyorlar..??

selam arkadaşlar bende hepinizi çok özledim siteye ulaşılamaması çok sıkıcı
bende de yeni gelişmler var dün doktora gittim , ikili test için yalnız hemen vermiyorlarmış haftaya çarşamba alıcam sonucu ve doktora göstercem umarım her şey iyidir
bu arada benim yaramazı gördüm
kızlar o kadar hareketliki sürekli zıplıyor bide iki ayağını biribirinin üstüne koymuş doktor bak keyfi yerinde dedi herşeyi normal şuanda dedi ölçüm yaptı sanırım ense kalınlılığı idi ama o kadar hareketliki ben şey sordum cinsiyet görebiliyormusunuz yada tahmin varmı dedim baktı baktı bir kaç kez öksürmemi istedi her öksürdüğümde bebeğim zıplıyor allahım o kadar tatlıki sonra şey dedi genelde erkek bebekler böyle hareketli oluyor dedi biraz daha baktı sonunda yanılma payım çok yüksek ama erkeğe benziyor dedi eğer doğru ise doktorun tahmini benimde bir oğlum olacak
hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsunda rabbimden başkasını istemem
allah hepimizin bebişlerini sağlıkla sıhhatla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin
kızlar annenik şimdiden çok güzellllllllllllllll,

hayırlısı olsun cnm kaçıncı haftadasınız?bizde 13 kasımda gidecez ikili için bende iki meleğimi görecem..........

Selam kızlar...Dün zar zor yazdım siteye neyseki bugün daha ii..doktorunuz size ikili testin ne zaman yapılacağını söyledi.bana 11.hafta dolduğu zaman bebeğin crl si 45 mm e (4,5 cm)ulaştığı zaman bakabiliriz dedi.ben şuan da 9+0 haftalığım.11+2 iken çağırdı.ve crl si 4,5 cm e ulaşmışsa bakacağız ama ulaşmamaışsa 1 hafta daha bekleyeceiz.dedi.

valla cnm ben 13 ekimde gitmiştim sekizbucuk haftalılsın dedi ama sekiz hafta olarak hesapla dedi...bir ay sonraya ense ölçümü için gün al dedi.13 kasımda kısmetse ikili teste gideceğiz........b.evler medıcalparkda benim doktorum latif küpeli oğlu

beyzaak ben dün gittim ikili tast için 12+1 çıktım bilgisayara göre ve doktor testi yaptı ama sonuç haftaya çarşamba ben nenehatuna gidiyorum biraz sıra oluyor ama doktorumdan çok memnunum doğumuda orada düşünüyorum

Bu arada bende söyleyeyim.herkesi sormuşum ama ben yazmamışım :)
Medicana Beylikdüzü doktorum Aslı Başver Can...

arkadaşlar merhaba

site kaç gündür açılmıyordu.inşallah hepiniz iyisinizdir.biz bebişimle12.haftamıza girdik haftaya 2 li testimiz var inşallah herşey yolundadır.allah hepimize bebeişlerimizi sağlıklı bir şekilde nasip etsin.

Herkese günaydınlar arkadaşlar. Yeni gelen arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun... Bizimde kuzumla yarın 12.haftamız bitiyor. Cumartesi kısmetse ikili testimizi yaptıracağız. Medamerican'dan Meltem Pınar Özgirgin'e gidiyorum. Çok memnunum kendisinden. Anadolu yakasında doktor isteyen varsa kesinlikle tavsiye ederim... Bu arada 12.haftaya girdiğimden beri gece olan bulantılarım sona erdi. Şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum çok şükür. Artık vücut hamileliğe alışmış oluyormuş 12 hafta sonunda. Üstelik henüz hiç kilo almadığım halde karnım belirgin şekilde ortaya çıktı. Müthiş bişey. Artık dışarıdan görenler hamile olduğumu tahmin ediyorlar. Allah herkese nasip etsin inşallah. Çok ama çok güzel bi duygu... Herkese hayırlı sağlıklı hamilelikler diliyorum...

merhaba arkadaşlar .. herkese güzel bır gun dılıyorum .. benım de kasık ağrılarım var sankı bıcak saplanır gıbı ..oldukca endıselıyım .. dr pek onemsemedı ..aranızda bu tur şıkayetlerı olan var mı ?

merhaba arkadaşlar .. herkese güzel bır gun dılıyorum .. benım de kasık ağrılarım var sankı bıcak saplanır gıbı ..oldukca endıselıyım .. dr pek onemsemedı ..aranızda bu tur şıkayetlerı olan var mı ?

bende var cnm kasık ağrıısı bel ağrısı ama doktorum olacağını söledi rahim genişliyor

dilim asla sölemek istemesede kanaman olmadığı sürece merak etme bişeycik yokk

ben ağrılarımı bebeklerimin bana işaretleri olarak görüyorum....çokda mutlu oluyorum uzun süre ağrım olmazsa şüphe duyar oldumm:roflol::teytey:

X