2009 Mayıs Anneleri

slm kızlar annem geldi yine evimi temizliyor çocuklarda ananelerine biz yaramazlık yapmıyoruz der gibi
uslu uslu oyun oynuyolar.....

hatis bende ekledim cnm seni

kızlar ben çıkıyorum hepinizi öptüm gidiyimde oğluşumu koklayayaım çok özledim onu oda beni çok özledi biliyorum....

sağol canım iyiyim sen nasılsın

Sağolasın canım bende iyiyim çok şükür a.s.

maşallah :nazar: pınarcım çok sevindim afferim defneme bizimki tembel çıktı daha tık yok...gerçi bende ta yaşımda çıkartmışım bana çektiyse geç çıkarabilir.

Sağolasın tatlım. Olsun canım geç olsun da güç olmasın a.s.

merhaba kızlar..
herkezcikler iyi maşAllah ...kaydirigubbakcemile2

diş buğdayından konu açılmış ya benimde eşimin tarafı çok kalabalık birni çağırıp diğerini bırakmak olmaz...hem grip olayından acayip tırsıyorum o yüzden yapmayı bile düşünmüyordum ama şu semranın yolladığı siteyi görünce çok imrendimmmm yaaa :KK43::-)çok üzgünüm::çok üzgünüm:

keşke yaz olsaydıda bi çay bahçesinde falan yapabilseydimmm :çok üzgünüm:

üfff çok kafam kaıştı yapsammı yapmasam mı diye kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ayşecim h.g işe başlamışsın hadi hayırlısı bakalım Şeniz

burcum aşı olmuşsun geçmiş olsun

tubiş hnmda gezmelere gitmiş yine ohhh :mymeka::mymeka:

pınarcım sende aile arasında yapsan daha mantıklı bence a.s.

aklımda kalanlar şimdilik bunlar kızlar :nazar:

banu tulay aysun sizlerede kolay gelsin a.s.a.s.a.s.

Hoşgeldin canım. VAlla dediğin gibi birini çağırsan birini çağırmamak olmaz. O zamanda aynı mevlüt gibi çok kalabalık olucaz. En iyisi aile arasında yapmak a.s

arkadaşlar fecebokta beni arkadaş olarak eklermisiniz hatice çöl peksağlam

Ekledim canım a.s.

slm kızlar annem geldi yine evimi temizliyor çocuklarda ananelerine biz yaramazlık yapmıyoruz der gibi
uslu uslu oyun oynuyolar.....

hatis bende ekledim cnm seni

Selam canım. Annişinin ellerine sağlık. Zaten bu canavarlar biri geldi mi hemen melek olurlar. Benim kızda babası gelince bir uslu ki :bbo:

kızlar iyi akşamlar öptüm hepinizi ve kuzucukları

kızlar ben çıkıyorum hepinizi öptüm gidiyimde oğluşumu koklayayaım çok özledim onu oda beni çok özledi biliyorum....

canlarım ben çıkıyorum oğlumu çok özledim öpüyorum hepinizi iyi akşamlar

ii akşamlaar kızlar bende çıkıyorum zeynep acıktı onu doyurucam çok da yorulkdum bugün

İyi akşamlar kızlar a.s.

Bende eşime tiramisu yaptım. Defnoş'um mama sandalyesinde oturdu güzelce. Sonra meyvesini yedirdim. Öğlen yemek istememişti. Neyse şimdi bitirdi kavanozu. Babamızda yoldaymış. Yemeğimizde var. Azcuk daha keyif yapalım bari zemuszemus

mrb kızlar nasılsınız? biz iyiyiz şükür havalar soğuk olduğu için pek dışarı çıkartmıyorum oğluşu.umarım bütün bebişler ve annişleri iyidir.şimdilik ii akşamlar.. ben oğluşun mamasını vereyim.

İ yi akşamlar kızlar okuldan geldim yemeğimi yedim ancak şimdi oturabildim
yemekleri annem yaptığı halde nasıl bu kadar yoruluyorym bilmiyorum yaa
diş buğdayından bahsedilmiş ben hala kararsızım hem iş hem misafir becerebilirmiyim bilmiyorum hoş zaten Ahseninde diş çıkaracağı da yok:))
Ahsenin yine burnu akıyor bi hastalıktan kurtulamadı kuzum yaaa

X