- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cerenn canım hayırlı olsun kardeşine ve eşine ömür boyu mutluluklar düğünün güzel geçmesine çok sevindim çalışınca bebişlerimizden ayrı kalmak çok zor oluyor bende annemi gün içinde çok sık arıyorum kızlar ne yaptı ne yedi iyilermi diye hayırlısı tatlım
burcu canım aşın hayırlı olsun:))) annelerimiz ve bizim aramızda çok fazla nesil farkı var onların zamanı ile bizim zamanımız tamamen farklı o nedenle çatışmalar oluyor tatlım eskiden şimdiki gibi değilmiş bebek büyütmek biz artık herşeyi okuyor doktorlara danışıyor öyle adım atıyoruz herşeye rağmen annelerimizin tecrübelerindende yararlanıyoruz:))))
nurtencim doğumdan sonra bir yılda vücud kendini toparlıyor düzensizlikler normal canım bu dönemde
çok sağol banucum..evet şükür güzel geçti harika eğlendik.
evet dediğiniz gibi çatışmalar çok oluyor ne yapcaksak
mesela dün ne yapmış birde....
evde hazır süt vardı bebek sütü değil. sütü sulandırmış cicibebe katmış birazcık yedirmiş delirdim varya. hiçbirşey demedim.... :1shok:
anlıyorum cnm...
aşın hayırlı olsun cnm bizde vurduracagız önceden gidip başvurmak falanmı gerekiyo??
ne sonucu yaaa valla fenalık geliyomafoldumben
merhaba arkadaşlar internetim bozuktu bir süredir açamadım nasılsınız arkadaşlar özledim sizleri
yok cnm sağlık ocaklarıda vuruyo ben askeri hast.ye de gelmiş orda vurdurdum, ayın 2 sinde kağanada vurdurduk bebeklere 2 doz büyüklere tek dozkaydirigubbakcemile5
hoşgeldin cnm opuyorumnanaktan
ciddimisin?? ay inş. kimseye utancımdan diyemedim..
test yapmayada cesaret edemedim.. 2gün daha beklerim olmazsam dr giderim diye düşünüyorum nedersin??
hoşbulduk tülaycım güzel dileklerin için sağol canım benim. evet dediğin gibi ama çalışan anne ve hele benim gibi pimpirikli olanlara çok zor ya....
sağol pınarcım teşekkürler..
evet haklısınız valla öff öffffffffffff :bbo:
işte kaç gündür yanyana olunca bırakıp gelince psikolojim bozuldu neyse....
Kızlar ben geldimmmm, ay bu aşı kimseye bişi yapmaz be hiç acımadı bileee :)))) oldum kurtuldum ohhh eşimde olucak oda kağıt imzalamış, neyse yazdıklarınızı okudum, kızlar annem çk nadir geliyo bana çok uzakta oturuyo diye ama gelincede mutlaka ve mutlaka tartışıyoruz bu bebek bakımı konusunda, aynılarını bende hissediyorum, mesela geçen gün kağana sebze yediriyorum, çocuğu pürtüklüye alıştırmaya çalışıyorum ezdim çatalla gelişi güzel yedireiyorum, aaaa napıyosun dedi, dedim yediriyoom o parçalar çok büyük dedi böyle olması gerekiyo dedim neyse sanki ben ona öyle dememişim gibi bi soonraki gün almış sebzesini rondolamış pürüzsüz vermiş çocuğa, kağana yedirirken bazen öksürüyo annem bi panik atlıyo çcuğu ters çevirip sırtına vurucakmış dedim napıyosun alışması lazım e sen napıyosun dedi 1 kaşık su veriyorum yutuyo dedim fln... böyle şeyler işte, ama yinede ALLAH RAZI OLSUN GELDİ RAHAT ETTİM Bİ KAÇ GÜN
uzun süre girmeyince öslüom valla sizleri. sizde beni öslüyonusmu bakim?
Kızlar ne güzel yaaaa şuna bakın bi
pınarcım sizin dişiniz mi çıktı canım ya?
merhaba arkadaşlar internetim bozuktu bir süredir açamadım nasılsınız arkadaşlar özledim sizleri
canım domuz gribi aşısımı ya ben hala kararsızım vurulsakmı vurulmasakmı diye delircem
:1shok: işte en büyük yanlış burada başlıyor biz söylüyoruz annelerimize şunu yesin bunu ver bunu verme diye ama yine arada kendi bildiklerini yapıyorlar birşey denmiyor tatlım ozaman ben sizi nasıl büyüttüm diyorlar annelerimiz ama eskisi gibi değil ki artık herşeyde hormon var
canım domuz gribi aşısımı ya ben hala kararsızım vurulsakmı vurulmasakmı diye delircem
ewet cnm d.gribi aşısı olduk kağan ve ben, eşimde olucaksositososito
Azcık daha bekle canım sonra test yaparsın ama merak etme düzensizdir a.s.
Alışırsın tatlım ya sıkma canını bu kadar a.s.
Aşınızı atlatmışsınız canım gözünüz ydın canım a.s.
Anneler öyle işte ödleri kopuyor hemen kaydirigubbakcemile3
Özlüyoz özlüyoz a.s.
Çok güzeller ya hihoyyyt
Evet canım 2 tane incisi var kızımın opuyorumnanaktan
Hoşgeldin canım sağolasın sen nasılsın a.s.
Azcık daha bekle canım sonra test yaparsın ama merak etme düzensizdir a.s.
Alışırsın tatlım ya sıkma canını bu kadar a.s.
Aşınızı atlatmışsınız canım gözünüz ydın canım a.s.
Anneler öyle işte ödleri kopuyor hemen kaydirigubbakcemile3
Özlüyoz özlüyoz a.s.
Çok güzeller ya hihoyyyt
Evet canım 2 tane incisi var kızımın opuyorumnanaktan
Hoşgeldin canım sağolasın sen nasılsın a.s.
banucum evet nesil farkı var cnm haklısın , ya ben başka bişi daha sölim, ben küçükken bisküviyi çiğneyip yumuşatıp verrlermişşşşşş annem şimdi çk kibarsın ama o zaman götürüyodun falla diyoakannehir
:gitme:
öyle valla canım ama eskisi gibi değil onu anlasalar :))
hatiş hoşgeldin canım nasılsın bebişin nasıl