2009 Mayıs Anneleri

merhaba kızlar nasılınız?Bugün ilk kez evde geçirdim günümü biraz evi temizledim şimdi yemek yaptım biraz geciktik tabi kızımda poşet ve diş etleriyle oynuyor.
Hasta olan miniklerimize geçmiş olsun iyi bakın kuzularımıza.Yarın yine çalışıyorum yarım gün sonra dışarı çıkıcaz bakalım
Bu arada benim kız garip şeyler öğrendi yalancı öksürüğü çok yapıyor bi türlü bıraktıramadım ya normalmi ki
Domuz gribi aşısı olmuycam çünkü mutasyona uğradı ve bu aşı şimdi boşa yeni aşı bulunmuş onu bekliycem.evin ortasında anti jel var annem dahil her gelene Türkize dokunmadan ikram ediyorum ufacık bi önlem bence işten gelince önce bolca yıkanıp kıyafet değiştirdikten sonra kızıma koşuyorum dışarıda giydiklerimizle evdekilerin de yerini ayırdım......

acılmıs site sonunda.. daha yeni farkettim..
birsencim gecmiş olsun cnm
hülyacım sizedee çok gecmiş olsun
pınar neyse annen iyi gecmiş olsun tatlım..

ben cok yoruluyorum yaa kızlar. zor yemek yediriyorum 4 5 öğün var tabi.ee ne zaman emcek bu cocuk 6 ay sadece anne sütü vermiştim ama artık emmio doğru düzgün ek gıdaya gectiğimizden beri.
sebze çok zor yiyor.püskürterek.ağzını bir kapatıyor ac acabilirsennn

aynen canım Masal hanımda sebze çok zor yiyo sende mi yeni geçtin ek gıdaya, ben zamanı ayarlıyamıyorum ya hep bi öğün kalıyo,

Kızlar siz nasıl 5 öğün veriyosunuz banada bi akıl verirmisiniz, sabah 10-1030 da kalkıyoruz acaba ondan mı daha mı erken kalksam 8 de uyanıyo aslında ama ben tembellik yapıyorum biraz daha uyumak istiyorum o zamanda yetişmiyo işte

ayrıca Masal ın vücüdunda döküntü olmuş acaba yumurtadan mı hiç böle bişey başına gelen var mı?

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hülya geçmiş olsun canlarrrrrrrrrrr

Kızlar mrb, kk yı deniyim bi dedim açıldı :KK70: sevindim, geçmişi okuyamadım direk yazıyorum, kağan hiç bişi yemekistemiyo kızlar ya yoğurttan 2 kaşık yedi sebzeden hiçççç yemedi, sadece emmeyi kabul ediyo, anlamadım noldu bu çocuğa ya...

İyi Akşamlar Kızlar,

Sorunda sıte normale dönmüş galiba.Sabah erkenden anneme gittim biraz önce döndük eve.Azcık kollarım dinlendi valla.Şimdide esim kahve yapıyor bana tarıf ettim bakalım becericek mı köpüklü yapmayı.

Pınar canım hem annene hem teyzene cok gecmış olsun.Bebısıde Allah korusun.

Hulyam sanada cok gecmış olsun.Ya bu iştahsızlık hepsinde coştu yıne.Kağan da,Zeynep tede varmış.Borayada oyunla zorla yredırıyorum.Ağzını bır kapatıyor imkanı yok acmıyor.Sebzeyı sever diye kırmızı pancar koydum.Ama hıç fayda etmedi.Offf söyle iştahla yeseler mamalarını.

güzel hatunlara selam olsun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tutkunum gelmiş hoş gelmşş kız seni rüyamda gördüm hatta geçmişe yazmıştım ama okumadın heralde...

birsen canım çok geçmiş olsun şimdi haberim oldu neoldu oglana ya?? şuan nasıl??

pınarcım geçmiş olsun ama şuan her grip vakasına d.giribi diyorlarmış geçen bi ark. muayene etmiş bi dr ve ateşi oldugu için sen d.giribisin direk hasekiye git demiş.. ama salgın çok hakkaten allah korusun bebelerimizi ve bizi...

hülya cnm geçmiş olsun çok zor ya..

burcu kızlar haklı oğlanın üstüne gitme bi haftada yemeyiversin sebze yogurt,,

seninki en kıymetlisisni içiyo zaten...

özlemşim kızlar...

kaçgündür ayagı yanmışlar gibi geziyorumkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yrn evimdeyim inş.

hayırlı geceler...

ay kızlar çıldırıcam ya , kağan sadece su ile yyaşamaya başladı, dün 3 sefer azıcık emdi sadece başka bişi yemedi, zorrrrrrla muhallebi yedirdim yatmadan önce, bu sabahta kahvaltı ile yememeye başladı yeniden zoorla 2 kaşık verdim , sulu şekildede yemiyo, çenesini kitliyo, eşek dedim annemde bana kızıyo niye dermişim sabrım taştı nada kızdım, çocuk benim çocuğum istediğimi derim sende karışamazsın dedim

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çokk tşk ediyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

burcucum hemen panik yapma Gazel 3 gün aç kaldı resmen belki kagan da diş çıkrtıyodur ....dr bana zorlama yemiyosa iyice tiksinir yemekten dedi bende şimdi yemediği öğünlerde hiç zorlamadan azda olsa emdiriyorumsanırım bi süre daha böyle gider umarım kağanın iştahıda geri gelir en kısa zamanda...

hanedor cnm benim kızımda erken kahvaltı yemediği için ben 11 de veriyorum tabi yine yemiyor oda ayrı kaydirigubbakcemile3

tutkunum h.g cnm özlemiştik seni bee Şeniz
aşı olayında bende senle aynı fikirdeyim vereliniortak

fulyacım bazen bebekler meme bırakma eylemine girişiyolar o yuzden uyurken vermeye çalış bir müddet yerimseniben

pınarcım teyzene geçmiş olsun ..

birsencim senin kuzulara geçmiş olsun inş atlatır yavrum yaa :bbo::bbo:

öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar kızım 7 aylık oldu ama ben hala yumurtaya başlamadım.sizler veriyor musunuz? veriyor iseniz ne kadar nasıl veriyorsunuz?
lbenimde kızım ne çorba ne sebze yiyo...kaşık mamayla idare ediyoruz. o da zaten yapay bişey içim hiç rahat değil bu konuda. bi sabah kahvaltı veriyorum işte onuda papatya çayıyla yapıyorum içine ekmek peynir ve pekmez bazende ceviz koyuyorum onu da zor bela yediriyorum...farklı alternatifleri paylaşırsanız benimle sevinirim. ama her gün mutlaka taze sıkılmış meyve suyu içiriyorum. süütende kesildi aptamiille 2 biberon içiyo gece yatmadan önce ve sabah erken saatlerde...ama bana bi yerlerde bişey eksikmiş gibi geliyor...

Ya nurten ben anlatamadım galiba çocuk hiç bişi yemiyo

ne meyve ne sebze ne çorba ne yoğurt ne muhallebi ne mama hiçbirsey

emmesi bile azcık, kuş kadar, yarın götürücem dr a olmucak böle

papatya cnm ağzını kiltiyo,biliyrum aç ama açmıyo ağzını hiç birşeye, iki elimle yanağını sıkıp 2-3 kaşık bırakabilirsem ağzına onu zorla yutturuyorum, benim endişelendiğim konu böyle bi bebek değildi , aç olduğu zmn yerdi yemese bile emerdi, ateşide yok ama hastalık fln mı geçiriyo acaba diyorum...
canım anlıyorum seni, gayette güzel anlatıyosun,bende üstüne gitme diyorum canumun içü.. herhalde diş çıkarıcak oğlan, bak gazelde 3gün bişi yememiş.. sen git dra bakalım diştenmi merak ettim...
selaaam hemen hemen bir aydır uğramıyorum buraya nasılsınız özledim sizi valla ne var ne yok yememe sorunu bizdede oluyor bir hafta yiyosa birb hafta hiç yemiyo 9 kilo 4 grmız iyi galiba bugün 6 ay 20 günlük oldu mehmetim normalmi ama çoook hareketlendi hiç durmuyo sürekli faliyette diş falan çıkmadı daha bizim emeklemede yok biraz desteksiz artık ama yürüteçte süper hızlı deli fişeğim diyorum yapmadığı yaramazlık kalmıyo hem atıyo bişeyleri hemde yüzüme bakıyo kızacakmıyım diye
hoşgeldin cnm maş. mehmete...
selam kızlar bende baya zamandır yazamadım Gülce dede aynı ağzını kilitleme sorunu var oyuncaklarla oyunlarla güç bela yemek yediriyorum mama veriyorum off umarım kısa zamanda geçer bizdede daha diş emekleme yok kızlar beyaz et ve balık veriyomusunuz bu aylarda bebeklerinize
sende hoşgeldin cnm.. beyaz eti denemedim ama tavuksuyu çorbalarına ekliyorum balıgıda biz yerken elimizle ezip agzına veriyoruz canım..

öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar kızım 7 aylık oldu ama ben hala yumurtaya başlamadım.sizler veriyor musunuz? veriyor iseniz ne kadar nasıl veriyorsunuz?
lbenimde kızım ne çorba ne sebze yiyo...kaşık mamayla idare ediyoruz. o da zaten yapay bişey içim hiç rahat değil bu konuda. bi sabah kahvaltı veriyorum işte onuda papatya çayıyla yapıyorum içine ekmek peynir ve pekmez bazende ceviz koyuyorum onu da zor bela yediriyorum...farklı alternatifleri paylaşırsanız benimle sevinirim. ama her gün mutlaka taze sıkılmış meyve suyu içiriyorum. süütende kesildi aptamiille 2 biberon içiyo gece yatmadan önce ve sabah erken saatlerde...ama bana bi yerlerde bişey eksikmiş gibi geliyor...

slm cnm hoşgeldin..
ben yumurtaya 5aylıkken 4/1vererek başladım ve zamanla 1yumurta sarısına çıkardım şuandada gayet güzel yiyor.. papatya çayı farklımı hiç denemedim ama bazen su veya süt ile dene ben muzda ekliyorum kahvaltılarına.. hekesin sorun sebze yedirememek malesef :1no2: ekgıda topkigi var orada dahada detaylı bakabilirsin cnm..

kızlar soguklar başladı pazara indim biraz dondum..

balık aldım balkonda pişecekler...

slm kızlarrr kk gerı gelmişş yasasınnnn gecmişe oglus uyursa bakıcam ınşallahhhhh.....
BIRSEN KUZUCUKLAR hastamı cnm ya gecmişolsun bıtanem..
BURCUU PAPATYA kızlar bebişler yemıo eskısı gıbı demişşiniz diş falan gelıo olmasın bacılar benımkıde eskısı gıbı yemıodu dişler geldı peşpeşe diş iştahsızlıkta yaparmışşşşş.....

ay kızlar çıldırıcam ya , kağan sadece su ile yyaşamaya başladı, dün 3 sefer azıcık emdi sadece başka bişi yemedi, zorrrrrrla muhallebi yedirdim yatmadan önce, bu sabahta kahvaltı ile yememeye başladı yeniden zoorla 2 kaşık verdim , sulu şekildede yemiyo, çenesini kitliyo, eşek dedim annemde bana kızıyo niye dermişim sabrım taştı nada kızdım, çocuk benim çocuğum istediğimi derim sende karışamazsın dedim

kendimi bütün emeklerim boşa gitmiş gibi hissediyorum bi anda ne oldu bu çocuğa böle ya...

burcu tatlım yapma bukadar stresss acıkınca yer bence iştahsızlık gelmiş kaana dişten oturu olabılır benımkıde artık gunde 7 8 kasık yourt yıyo meyvayıda aynıı bıtek corbada sorun yapmıo kımı zaman onuda gerı cevırıo zaman zaman oluo demekkı kuzucuklara nurtennde dedıı gıbı....sen genede gotur bakalım bı dr acanım dr ne dıcek bakalım..

selam kızlar nasılsınız <az önce misafirimiz gitti bizde şimdi kızımla keyif yapıyoruz
kahvaltısını yemedi minnoşum şimdi yer belki tekrar deneyim
ay bu arada kızlar Ahsen geçenlerde ateşlenmişti ya 6. hastalıkmış vücudu kırmızı kırmızı döküntü oldu dün daha azalmışş
neyse biz de atlatmış olduk barii

gecmişolsun canım yaaa darısı stlatmayan bebişlere nasıl olsa cıkarılacakmış bu hastalık..hafıf atlatmıs allahtan ahsennn gecmişolsun tekrardan...

merhaba kızlar nasılınız?Bugün ilk kez evde geçirdim günümü biraz evi temizledim şimdi yemek yaptım biraz geciktik tabi kızımda poşet ve diş etleriyle oynuyor.
Hasta olan miniklerimize geçmiş olsun iyi bakın kuzularımıza.Yarın yine çalışıyorum yarım gün sonra dışarı çıkıcaz bakalım
Bu arada benim kız garip şeyler öğrendi yalancı öksürüğü çok yapıyor bi türlü bıraktıramadım ya normalmi ki
Domuz gribi aşısı olmuycam çünkü mutasyona uğradı ve bu aşı şimdi boşa yeni aşı bulunmuş onu bekliycem.evin ortasında anti jel var annem dahil her gelene Türkize dokunmadan ikram ediyorum ufacık bi önlem bence işten gelince önce bolca yıkanıp kıyafet değiştirdikten sonra kızıma koşuyorum dışarıda giydiklerimizle evdekilerin de yerini ayırdım......

ii yapıorsun canım...bende sen gıbı yapıom işten gelınce yıkanıom jellenıom ewe gelenlererde once lavaboyu gosterıom sonra yagızıkaydirigubbakcemile3

slm kızlarrr kk gerı gelmişş yasasınnnn gecmişe oglus uyursa bakıcam ınşallahhhhh.....
BIRSEN KUZUCUKLAR hastamı cnm ya gecmişolsun bıtanem..
BURCUU PAPATYA kızlar bebişler yemıo eskısı gıbı demişşiniz diş falan gelıo olmasın bacılar benımkıde eskısı gıbı yemıodu dişler geldı peşpeşe diş iştahsızlıkta yaparmışşşşş.....

Canım ya benim kızın alttan iki dişi çıkalı bir ay oldu o zaman bile yememezlik yapmamıştı şimdi niye yapıyo anlamıyom acaba üsttten diş mi gelcek kaşık değsin istemiyo galiba CADIARZU Bakalım biraz daha onların suyuna göre gidelim bakalım inş düzelirler.

Siribron senin oğluş nasıl oldu galiba yaramazdıbiraz düzeldi mi.

Kızlar ya kızımın çorbasına et koymaya başlicam ne kadar ve kuzumu danamı ne eti koyuyosunuz:uhm:

benımkı 3gun ıyı 5 gun mızık paptya aynıyız hemen hemen eskıye gore bıraz daha ıyı ama sukur en azından oyuncaklarıyla oynuyooo bı sure..uykusu aynı ama yarımsaat uyuyo gunsuz gece ayakta 3 e kadar saat bası kalkıoz...napalım saglıı ıyı olsunfda..
ust dişler gelıodur belkı canımyaaa ....bı takıp et bakalım..
ben kuzu etı verıom kıyma olarak koydum ılk simdide kemıklı etı sebzelerle kaynatıp suyunu buz torbasında dondurdum bır ıkı ondan koyuyom kımızaman kımızamanda kıyma..deişik werıom arada...

Selam Kizlar,

Ya Burcu Kagan'in durumuna cok üzüldüm, gecen hafta Doruk'da öyleydi ama azda olsa birsey yiyiyordu en azindan. Yarin doktor ne diyecek bakalim? Yarina kadar yipratma kendini, herseyin vardir bir cözümü. Seni stresli görmesin, bunu anlarsa daha cok inatlasabilir.

Pinar teyzene cok gecmis olsun. Umarim kisa sürede atlatir gribi.

Esen neyseki ucuz atlatmissiniz su 6. hastaligini. Gecmis olsun...

Birsen Ömer'e gecmis olsun, acil sifalar diliyorum kuzucuguna...

Papatya ben öglen menülerine bazen kirmizi, bazen beyaz et koyuyorum. Bazen corba kivamli, bazen püre kivamli veriyorum ve özellikle dana etini cok seviyor Doruk. Sebzeyle birlikte vermek önemli, corbasina ekleyebilirsin. Ben önceleri findik kadar koyuyordum, simdi neredeyse bir ceviz büyüklügünde haslayip püre halinde veriyorum. Cogunlukla patates, havuc, brokoli, rezene ve maydonoz agirlikli besleniyoruz biz. Ispanak'da veriyordum ama kusmustu birkac hafta önce. Kestim, baliga basladigimda balikla verecegim yeniden.

ıyi akşamlar kızlar a.s.

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok tşk ederim. Teyzem daha iyi çok şükür. Salı günü işe başlayacak inşallah :Saruboceq:

Hülya'cım geçmiş olsun canım aman dikkat et canım bulaşmasın kuzuma da a.s.

Esen canım Ahsen kuzumda 6.hastalık olmuş. Geçmiş olsun canım ya sizde atlattınız çok şükür a.s.

Bütün bebişlerde iştahsızlık var anladığım kadarı ile. Bi dönem böyle olacak demekki. Dişler zorluyor sanırım kuzuları. Defne'de eskiden meyveyi ve yoğurdu bayılarak yerdi. Şimdi yarım kavanozu zorla yediriyorum. E zaten sebze yemiyor. Adam gibi yediği bi kahvaltı bide gece muhallebisi kafamçokkarıştı

Bizde dün gece arkadaşın doğum gününe gittik. Defne'm huysuzluk yapmamış çok şükür. ıyi oldu ne zamandır eğlenmemiştik böyle zemuszemus

Bugünde Defnoş'uma mama sandalyesi aldık. Belki böyle daha iyi ve zevkle yer dedik bakalım. Yarında yürütecini alıcak babası. Oyyy oyyy hiç bitmiyo eksikler valla akannehir

Yinede Allah'ımıza şükürler olsun ya. Eşimin bi akrabasının bebeği 1 yaşına giricek yarın. Ama Defne'nin yarısı kadar. Köyden geldi doktora götürdüler cuma günü. Doktor büyük ihtimalle Down sendromlu demiş. Test sonuçlarını bekliyorlar. Bugün onu görmeye gittik. Ay nasıl fena oldum. Allahıma binlerce kere şükrettim. Ama çocuğa bakamıyorlarda. Tüm gün 75 cc kaşık maması yemiş. Yemiyo diyolar. Zorla verin dedim. Doktor 3 aylık bebek gibi besleyin demiş ama bunlarda bilgi yok. Ne versinler , ne zaman versinler diye yazdım hep bi kağıda. Doktor iyi bir bakımla düzelebilir demiş. Bakalım inşallah düzelir kuzu ya öyle tatlı ki :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
ıyi Akşamlar Arkadaslar,

Sanırım yememe sorunu gundemde yıne.Bora dada yasıyorum ama cıddı boyutta değil.Oyunla yarım kavanoz da olsa yıyıyor.Yoğurt ve meyve de iyiyiz de kahvaltı ve sebze öğünlerınde cıleden cıkıyorum.Burcu bakalım dr ne dıycek canım.Sınır olmakta cok haklısın ve essek ne kı bende kızınca neler söyluyorum.Annen duşunemeden tepkı vermıştır.Benım kıde kızma cocuğa deyıp duruyor.Evlat sermaye torun karmış.Kıyamıyorlar işte.

Bızde e-bebek gezımızı yaptık.Oğluşun eksıklerını aldım.Sonra yemeğimizi yıyip,geldık evımıze.Mama sandalyesı begendım.Ama bırtek teshırde olduğundan almadık.Bayağı cızıktı.Hafta arası gelıcek sıparış verdık.Umarım sever benım haylaz.

İyi Akşamlar Arkadaslar,

Sanırım yememe sorunu gundemde yıne.Bora dada yasıyorum ama cıddı boyutta değil.Oyunla yarım kavanoz da olsa yıyıyor.Yoğurt ve meyve de iyiyiz de kahvaltı ve sebze öğünlerınde cıleden cıkıyorum.Burcu bakalım dr ne dıycek canım.Sınır olmakta cok haklısın ve essek ne kı bende kızınca neler söyluyorum.Annen duşunemeden tepkı vermıştır.Benım kıde kızma cocuğa deyıp duruyor.Evlat sermaye torun karmış.Kıyamıyorlar işte.

Bızde e-bebek gezımızı yaptık.Oğluşun eksıklerını aldım.Sonra yemeğimizi yıyip,geldık evımıze.Mama sandalyesı begendım.Ama bırtek teshırde olduğundan almadık.Bayağı cızıktı.Hafta arası gelıcek sıparış verdık.Umarım sever benım haylaz.

Hoşgeldin canım a.s. Sende benim gibi e-bebek'ciydin bugün desene yerimseniben Eksik bitmiyor valla. Hipp mama bulamadım Çamlıca mağazasında. Kızıltoprak mağazasına gittik bizde. İnşallah severler sandalyelerini ya. Benim beğendiğim renkte yoktu sadece teşhirde vardı. Bende başka bi renk aldım. Hangi marka beğendin sen Chicco'mu CADIARZU

ıyi akşamlar kızlar a.s.

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok tşk ederim. Teyzem daha iyi çok şükür. Salı günü işe başlayacak inşallah :Saruboceq:

Hülya'cım geçmiş olsun canım aman dikkat et canım bulaşmasın kuzuma da a.s.

Bütün bebişlerde iştahsızlık var anladığım kadarı ile. Bi dönem böyle olacak demekki. Dişler zorluyor sanırım kuzuları. Defne'de eskiden meyveyi ve yoğurdu bayılarak yerdi. Şimdi yarım kavanozu zorla yediriyorum. E zaten sebze yemiyor. Adam gibi yediği bi kahvaltı bide gece muhallebisi kafamçokkarıştı

Bizde dün gece arkadaşın doğum gününe gittik. Defne'm huysuzluk yapmamış çok şükür. ıyi oldu ne zamandır eğlenmemiştik böyle zemuszemus

Bugünde Defnoş'uma mama sandalyesi aldık. Belki böyle daha iyi ve zevkle yer dedik bakalım. Yarında yürütecini alıcak babası. Oyyy oyyy hiç bitmiyo eksikler valla akannehir

Yinede Allah'ımıza şükürler olsun ya. Eşimin bi akrabasının bebeği 1 yaşına giricek yarın. Ama Defne'nin yarısı kadar. Köyden geldi doktora götürdüler cuma günü. Doktor büyük ihtimalle Down sendromlu demiş. Test sonuçlarını bekliyorlar. Bugün onu görmeye gittik. Ay nasıl fena oldum. Allahıma binlerce kere şükrettim. Ama çocuğa bakamıyorlarda. Tüm gün 75 cc kaşık maması yemiş. Yemiyo diyolar. Zorla verin dedim. Doktor 3 aylık bebek gibi besleyin demiş ama bunlarda bilgi yok. Ne versinler , ne zaman versinler diye yazdım hep bi kağıda. Doktor iyi bir bakımla düzelebilir demiş. Bakalım inşallah düzelir kuzu ya öyle tatlı ki :çok üzgünüm:
cnm öncelikle eglenmişsin ohh negüzel..
ya şu akraba olayına üzüldüm ama bakamama durumu çok kötü gerçekten yemiyor napalım diyip drlardan ümit bekleyenler var iyi yapmışsın cnm yardımcı olmuşsun negüzel.. hee mama sandalyenizde hayırlı olsun cnm..

ıyi Akşamlar Arkadaslar,

slm cnm nasılsın sen bana pas vermiyorsun hakkaten küstünmü yoksa??

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım a.s. Sende benim gibi e-bebek'ciydin bugün desene yerimseniben Eksik bitmiyor valla. Hipp mama bulamadım Çamlıca mağazasında. Kızıltoprak mağazasına gittik bizde. İnşallah severler sandalyelerini ya. Benim beğendiğim renkte yoktu sadece teşhirde vardı. Bende başka bi renk aldım. Hangi marka beğendin sen Chicco'mu CADIARZU

Ay Pınar öncelıkle bebeğe cok üzüldüm ya.Umarım duzelır yavrum.Doğustan mı bakımsızlıktan mıdır acaba ya.Tek tek yazmakla cok iyi yapmışsın uygulasalar barı.

Eksık konusunda aynen valla.Her hafta sonu mutlaka bı bebek mağzası yapıyoruz.Mama sandalyesınıde gule gule kullanın.Ben Prıma Pappa dıye bır markanın begendım canım.Peg Peregonun ürünu.Aslında herseyı chıcco alıyordum ama bunun tasarımı hoşuna gıttı.Sen chıcco aldın heralde.

Nurten kız kusermıyım ben hıç sana yazıyorum ya hep.Sen napıyosun bakalım.Valla resımlerını gördum incecıksın yaw nasıl becerıyosun ver bakım tıyoları..

cnm öncelikle eglenmişsin ohh negüzel..
ya şu akraba olayına üzüldüm ama bakamama durumu çok kötü gerçekten yemiyor napalım diyip drlardan ümit bekleyenler var iyi yapmışsın cnm yardımcı olmuşsun negüzel.. hee mama sandalyenizde hayırlı olsun cnm..

slm cnm nasılsın sen bana pas vermiyorsun hakkaten küstünmü yoksa??

Sağolasın canım a.s.

VAlla ben yazdım ama bakalım uygularlar mı CADIARZU

Ay Pınar öncelıkle bebeğe cok üzüldüm ya.Umarım duzelır yavrum.Doğustan mı bakımsızlıktan mıdır acaba ya.Tek tek yazmakla cok iyi yapmışsın uygulasalar barı.

Eksık konusunda aynen valla.Her hafta sonu mutlaka bı bebek mağzası yapıyoruz.Mama sandalyesınıde gule gule kullanın.Ben Prıma Pappa dıye bır markanın begendım canım.Peg Peregonun ürünu.Aslında herseyı chıcco alıyordum ama bunun tasarımı hoşuna gıttı.Sen chıcco aldın heralde.

Valla canım 3 aylık olana kadar herşey normaldi diyorlar. Zaten 4.ayda emmeyi bırakmış bebiş. O zamandan beri kaşık maması yediriyorlarmış. Dedim niye devam sütü vermediniz. Bilmiyoruz ki diyolar. Tamamen bilgisizlik işte. Bakalım ben yazdım ama inşallah uygularlar CADIARZU

Evet canım bizde e-bebek'e abone olduk zaten. Her hafta mutlaka uğruyoruz valla. BEn Chicco Polly aldım canım. Senin dediğini de gördüm oda çok güzeldi ama pahalı geldi bana biraz yerimseniben İnşallah severde zevkle yemeğini yer Bora paşam a.s.

SELAM KIZLAR NASILSINIZ BENDE BUGÜN KIZIMA MAMA SANDALYESı BEĞENDıM kRAFTIN BıDE YÜRÜTEÇ ZATEN ALMAZSAM YANDIK KIZ ARTIK DURMUYOR.dıŞ MıŞ YOK BıZDE YA.BıDE ET VERıYOMUŞSUNUZ ARTIK BENDE BAŞLAYIM BU ARADA BEN YOĞURTU SEVDıREMEMıŞTıM ŞU DANıNONUN MAVı OLAN PEYNıRLı BıSKÜVıLı YOĞURDUNU DR VERDı ÇOK BEĞENDıK ONU YıYOR.SADECE ÖĞLEN BROKOLı PIRASA ISPANAK HAVUÇ PATATES VE PıRıNÇTEN OLUŞAN ÇORBA VERıYORUM.

Sağol Pınarcım defnoşta afıyetle yesın sebzelerı koltuğunda inşallah.Ya aslında benım de içime sınmeyen tek şey fıyat.Chıcco almak için gımıştım.Abım alıcak hedıye diye onu sectım.Ne koparırsam kar mısalı.Bebek arabasınıda o aldı dıye maclaren almıştım.Ama cocuk bıktı benden.kaydirigubbakcemile3

Nurten kız kusermıyım ben hıç sana yazıyorum ya hep.Sen napıyosun bakalım.Valla resımlerını gördum incecıksın yaw nasıl becerıyosun ver bakım tıyoları..
şaka yapıyorum tatlım.. bizde iyiyiz şükür bıdıkla vakit geçiyo.. yok be cicim ne tüyosu bogazı tutmak diyorum başka bişi bilmiyorum...
Sağolasın canım a.s.

VAlla ben yazdım ama bakalım uygularlar mı CADIARZU

Valla canım 3 aylık olana kadar herşey normaldi diyorlar. Zaten 4.ayda emmeyi bırakmış bebiş. O zamandan beri kaşık maması yediriyorlarmış. Dedim niye devam sütü vermediniz. Bilmiyoruz ki diyolar. Tamamen bilgisizlik işte. Bakalım ben yazdım ama inşallah uygularlar CADIARZU

Evet canım bizde e-bebek'e abone olduk zaten. Her hafta mutlaka uğruyoruz valla. BEn Chicco Polly aldım canım. Senin dediğini de gördüm oda çok güzeldi ama pahalı geldi bana biraz yerimseniben İnşallah severde zevkle yemeğini yer Bora paşam a.s.

inş. sever defnoş hanım.. bizim babamızda müsait olsada bizde mama sandalyelensek yaa..

X