- 4 Haziran 2008
- 4.187
- 4
- 43
merhaba kızlar nasılınız?Bugün ilk kez evde geçirdim günümü biraz evi temizledim şimdi yemek yaptım biraz geciktik tabi kızımda poşet ve diş etleriyle oynuyor.
Hasta olan miniklerimize geçmiş olsun iyi bakın kuzularımıza.Yarın yine çalışıyorum yarım gün sonra dışarı çıkıcaz bakalım
Bu arada benim kız garip şeyler öğrendi yalancı öksürüğü çok yapıyor bi türlü bıraktıramadım ya normalmi ki
Domuz gribi aşısı olmuycam çünkü mutasyona uğradı ve bu aşı şimdi boşa yeni aşı bulunmuş onu bekliycem.evin ortasında anti jel var annem dahil her gelene Türkize dokunmadan ikram ediyorum ufacık bi önlem bence işten gelince önce bolca yıkanıp kıyafet değiştirdikten sonra kızıma koşuyorum dışarıda giydiklerimizle evdekilerin de yerini ayırdım......
acılmıs site sonunda.. daha yeni farkettim..
birsencim gecmiş olsun cnm
hülyacım sizedee çok gecmiş olsun
pınar neyse annen iyi gecmiş olsun tatlım..
ben cok yoruluyorum yaa kızlar. zor yemek yediriyorum 4 5 öğün var tabi.ee ne zaman emcek bu cocuk 6 ay sadece anne sütü vermiştim ama artık emmio doğru düzgün ek gıdaya gectiğimizden beri.
sebze çok zor yiyor.püskürterek.ağzını bir kapatıyor ac acabilirsennn
aynen canım Masal hanımda sebze çok zor yiyo sende mi yeni geçtin ek gıdaya, ben zamanı ayarlıyamıyorum ya hep bi öğün kalıyo,
Kızlar siz nasıl 5 öğün veriyosunuz banada bi akıl verirmisiniz, sabah 10-1030 da kalkıyoruz acaba ondan mı daha mı erken kalksam 8 de uyanıyo aslında ama ben tembellik yapıyorum biraz daha uyumak istiyorum o zamanda yetişmiyo işte
ayrıca Masal ın vücüdunda döküntü olmuş acaba yumurtadan mı hiç böle bişey başına gelen var mı?
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hülya geçmiş olsun canlarrrrrrrrrrr
Kızlar mrb, kk yı deniyim bi dedim açıldı sevindim, geçmişi okuyamadım direk yazıyorum, kağan hiç bişi yemekistemiyo kızlar ya yoğurttan 2 kaşık yedi sebzeden hiçççç yemedi, sadece emmeyi kabul ediyo, anlamadım noldu bu çocuğa ya...
İyi Akşamlar Kızlar,
Sorunda sıte normale dönmüş galiba.Sabah erkenden anneme gittim biraz önce döndük eve.Azcık kollarım dinlendi valla.Şimdide esim kahve yapıyor bana tarıf ettim bakalım becericek mı köpüklü yapmayı.
Pınar canım hem annene hem teyzene cok gecmış olsun.Bebısıde Allah korusun.
Hulyam sanada cok gecmış olsun.Ya bu iştahsızlık hepsinde coştu yıne.Kağan da,Zeynep tede varmış.Borayada oyunla zorla yredırıyorum.Ağzını bır kapatıyor imkanı yok acmıyor.Sebzeyı sever diye kırmızı pancar koydum.Ama hıç fayda etmedi.Offf söyle iştahla yeseler mamalarını.
güzel hatunlara selam olsun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
tutkunum gelmiş hoş gelmşş kız seni rüyamda gördüm hatta geçmişe yazmıştım ama okumadın heralde...
birsen canım çok geçmiş olsun şimdi haberim oldu neoldu oglana ya?? şuan nasıl??
pınarcım geçmiş olsun ama şuan her grip vakasına d.giribi diyorlarmış geçen bi ark. muayene etmiş bi dr ve ateşi oldugu için sen d.giribisin direk hasekiye git demiş.. ama salgın çok hakkaten allah korusun bebelerimizi ve bizi...
hülya cnm geçmiş olsun çok zor ya..
burcu kızlar haklı oğlanın üstüne gitme bi haftada yemeyiversin sebze yogurt,,
seninki en kıymetlisisni içiyo zaten...
özlemşim kızlar...
kaçgündür ayagı yanmışlar gibi geziyorumkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yrn evimdeyim inş.
hayırlı geceler...
ay kızlar çıldırıcam ya , kağan sadece su ile yyaşamaya başladı, dün 3 sefer azıcık emdi sadece başka bişi yemedi, zorrrrrrla muhallebi yedirdim yatmadan önce, bu sabahta kahvaltı ile yememeye başladı yeniden zoorla 2 kaşık verdim , sulu şekildede yemiyo, çenesini kitliyo, eşek dedim annemde bana kızıyo niye dermişim sabrım taştı nada kızdım, çocuk benim çocuğum istediğimi derim sende karışamazsın dedim
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çokk tşk ediyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
burcucum hemen panik yapma Gazel 3 gün aç kaldı resmen belki kagan da diş çıkrtıyodur ....dr bana zorlama yemiyosa iyice tiksinir yemekten dedi bende şimdi yemediği öğünlerde hiç zorlamadan azda olsa emdiriyorumsanırım bi süre daha böyle gider umarım kağanın iştahıda geri gelir en kısa zamanda...
hanedor cnm benim kızımda erken kahvaltı yemediği için ben 11 de veriyorum tabi yine yemiyor oda ayrı kaydirigubbakcemile3
tutkunum h.g cnm özlemiştik seni bee Şeniz
aşı olayında bende senle aynı fikirdeyim vereliniortak
fulyacım bazen bebekler meme bırakma eylemine girişiyolar o yuzden uyurken vermeye çalış bir müddet yerimseniben
pınarcım teyzene geçmiş olsun ..
birsencim senin kuzulara geçmiş olsun inş atlatır yavrum yaa :bbo::bbo: