2009 Mayıs Anneleri

Ohhh iyi yapmışsınız canım valla kafa dinlemişsiniz. Arada lazım böyle kaçamaklar a.s. Bence salata yerine azcık kaçamak yapabilirdiniz gayet formdasınız yani opuyorumnanaktan

Anam ben işimi biliyorum Defne uyanıktı naz yaparken kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

iyi geceler millet
komşumuz geldi oturduk çay içtik şimdi gittiler,bi bakıyım dedim herkes iyidir inşallahh..
bursalılar ne yaptınız bakalım anlatsanıza ayol??

Nurten,Esen,Pınar sağolun kızlar gidecek inşallah kalan kılolarda.Eeeee artık mayısta bebişlerin doğum gunu organızasyonunu sizden bekliyorum.Ay mum ufler hepsi birden.

ay burası kalabalıklaştı ama benim pc nin pili bitti Ahsende uyudu zaten bende yatayım yarın misafirlerim var görüşürüz kızlar
sizi seviyorum:))

:roflol::roflol::roflol:

Hadi iyi geceler canım. İyi uykular. Yarın içinde Allah kolaylık versin şimdiden. Bende seni seviyorum canım muckkkkk opuyorumnanaktan

Ferda oh mısafır ağırlanmış aferın sana bacım.Ben patates cuvalı gıbı yığıldım koltuğa geldiğimden beri.Gezdık,tozduk geldik.Cok guzeldi cok.

Hulya Bursayamı tasınıyorsun bakım sen?

ayyy Gülhancım süpersiniz valla nerenize rejim yapıyosunuz güzelim siz yaa yapmayın bırakın :))çok iyi yapmışsınız bebişleri bırakarak ohh arada lazım kaçamaklar..kıskandık valla ama senlede konuştuğumuz gibi mayısada doğumgünlerinde hep beraber olalım inşallah..

ay çıkamadım daha şimdi gidiyorum görüşürz
bu arada yarın size ek gıdayla ilgili birkaç sorum olacak çok karışığımm unutturmayın tamam m:)
[/B]

bu arada yarın size ek gıdayla ilgili birkaç sorum olacak çok karışığımm unutturmayın tamam m:)
[/B]

Ferda oh mısafır ağırlanmış aferın sana bacım.Ben patates cuvalı gıbı yığıldım koltuğa geldiğimden beri.Gezdık,tozduk geldik.Cok guzeldi cok.

Hulya Bursayamı tasınıyorsun bakım sen?

ayy aman misafire bi çay verdim kek yapmıştım bugün neyseki yanınada iki dilim kek o kadar valla bebişle bu kadar oluyoo..
bu arada fot. çekende çok ilginç yukarıyı almış ayaklar yokk :))

kociş koltukta sızdı,oğlumda zaten 8.30dan beri uyuyor,ohh bende böyle takılıyorum,12 olsunda candostumun doğumgünü yarın onu kutlayıp öyle yatıcam,nerdesiniz ayoll.!!!

Kızlar yatıyorum yarın devam ederiz.Esim kızmaya başladı bıtmedimi mayıs anneleri daha diyor.Heralde hepsinin cenesı senın gıbı allah kocalarına sabır versın dedı bıde....Cok öptum.

Pınarcım sende ağırlamışsın misafirleri,valla bravoo yalnız başına bir sürüde şey yaptın!!sende yedinmi yoksa doğru söylee..???kaydirigubbakcemile3
Tubacım evet yakınız aslında görüşelim cnm otobüsle filan olmazda bayramda sonra araba olur bende haberleşiriz ya ben gelirim ya sen gelirsin yada biyerde buluşuruz olurmu??

guzel yorumlarınız ıcın cok sagolun kızlar kılolar var bıraz daha hatta benım daha cook var yolun başındayım henuz ee hamıleyke 27 kılo aldım alırken cok kolaydıda vermesı cok zormuş valla
bebişlerı evde bıraktık havada cok guzeldi sansımıza ıyı gezdık yani

Kesİn Çıktımmm
ıyı geceler cnmopuyorumnanaktan

ay burası kalabalıklaştı ama benim pc nin pili bitti Ahsende uyudu zaten bende yatayım yarın misafirlerim var görüşürüz kızlar
sizi seviyorum:))
ıyı geceler bızde senı sevıyoruzopuyorumnanaktan
Hadi iyi geceler canım. İyi uykular. Yarın içinde Allah kolaylık versin şimdiden. Bende seni seviyorum canım muckkkkk opuyorumnanaktan

ıyı geceler tatlımopuyorumnanaktan

Kızlar yatıyorum yarın devam ederiz.Esim kızmaya başladı bıtmedimi mayıs anneleri daha diyor.Heralde hepsinin cenesı senın gıbı allah kocalarına sabır versın dedı bıde....Cok öptum.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hiç güleceğim yoktu Gülhan doğru demiş valla,benimkide niye erkekler kulubü yok deyip duruyor kıskanıyolar hayatım..hadi iyi geceler öptük seni...adam belki seni bekliyo yatmak için hadi hadi bekletme zemuszemus yerimseniben

Nurten,Esen,Pınar sağolun kızlar gidecek inşallah kalan kılolarda.Eeeee artık mayısta bebişlerin doğum gunu organızasyonunu sizden bekliyorum.Ay mum ufler hepsi birden.

Tamam canım inşallah mayısta hepbirlikte bişeyler yapıcaz a.s.

[/B]

Tamam canım öptüm kocaman a.s.

kociş koltukta sızdı,oğlumda zaten 8.30dan beri uyuyor,ohh bende böyle takılıyorum,12 olsunda candostumun doğumgünü yarın onu kutlayıp öyle yatıcam,nerdesiniz ayoll.!!!

Ohhh sende bendensin zemuszemus

İyi geceler canım. Adam doğru söylemiş kaydirigubbakcemile3 Benimkide gözünü açtı saat kaç oldu dedi. Daha 10 dedim. İyi iyi sen bak biraz daha sonra yatarız dedi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Pınarcım sende ağırlamışsın misafirleri,valla bravoo yalnız başına bir sürüde şey yaptın!!sende yedinmi yoksa doğru söylee..???kaydirigubbakcemile3
Tubacım evet yakınız aslında görüşelim cnm otobüsle filan olmazda bayramda sonra araba olur bende haberleşiriz ya ben gelirim ya sen gelirsin yada biyerde buluşuruz olurmu??

Sağolasın canım. Ya benim genelde herşey buzlukta hazır olduğu için fazla uğraşmadım. Bi patates salatasını bide tatlıyı yaptım. Aaa yedim kız yemem mi zemuszemus

guzel yorumlarınız ıcın cok sagolun kızlar kılolar var bıraz daha hatta benım daha cook var yolun başındayım henuz ee hamıleyke 27 kılo aldım alırken cok kolaydıda vermesı cok zormuş valla
bebişlerı evde bıraktık havada cok guzeldi sansımıza ıyı gezdık yani

Eee iki bebek doğurdun bacım kolay mı hepsi gider merak etme a.s.

Defne mızırdandı aldım onu emzirirken eşim gözünü açtı saat kaç oldu dedi. Bende daha 10 dedim. İyi iyi erkenmiş sen bak biraz daha sonra yatalım dedi ay fena kandırdım adamı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Uykusu açılıpta saati çakmadan yatalım en iyisi. Yarın görüşürüz öptüm bacılar a.s.

Defne mızırdandı aldım onu emzirirken eşim gözünü açtı saat kaç oldu dedi. Bende daha 10 dedim. İyi iyi erkenmiş sen bak biraz daha sonra yatalım dedi ay fena kandırdım adamı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Uykusu açılıpta saati çakmadan yatalım en iyisi. Yarın görüşürüz öptüm bacılar a.s.

:roflol::roflol::roflol::roflol: cok guldum canım ya amma cadısın sende bnce bıran öönce yat yakalanırsan yandın

X