• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mavi Tur Çekimlerim

Hiiiiiiiiiiiiiii aman yarebbimmm..mafoldumben

Yarama bastın ey güzel kadın..mafoldumben

Tatil zamanımız gelmiş de çatmış,
Bıçak kemiğe dayanmış
Yürek yağmalanmış.
Şimdilik fotolara bakmak lazımmış..mafoldumben

Transa geçebilir miyim?:asigim:

hihihiii senin yorumunu kaçırmışım denizgüneşim sizleri tatil moduna sokmak için ne mümkünse yapıyorum

transa geç ama transtan çıkmayı başarabiliyorsan yoksa tehlikeli olurkaydirigubbakcemile3

seni kaybetmeyi gözealamam ben güzel hemşomŞeniz

üff mıthıs tek kelıme ıle helekı denızdekı kayalar allahım yah tam benlık :)..emegınıze saglık cok guzel cekmıssınız paylasım ıcın teşekkur ederım:)..

harika barçman,emeğine sağlık şimdi o denizlerde olmak lazımzemuszemus

kızım 5 yaşındayken (şimdi 14)yaz tatilimizi bozburunda geçirmştik,
yaşanılası yerler gerçekten harika,oy aplam beni yıllar öncesine götürdün yaa,emeğine sağlık,tşk ederimopuyorumnanaktan

çok güzelmiş ablacım ellerine saglık deniz gibisi var mı yaaaaopuyorumnanaktan

yok valla ömür boyu deniz üzerinde yaşayabilirimkaydirigubbakcemile5

üff mıthıs tek kelıme ıle helekı denızdekı kayalar allahım yah tam benlık :)..emegınıze saglık cok guzel cekmıssınız paylasım ıcın teşekkur ederım:)..

evet canım o kayalara bende aşık oldum bütün bir gün güneş ışınlarının kayalar üzerindeki yansımalarını ve renk değişimini izledimzemuszemus

sanki oralardaymışım gibi bir hisse kapıdım..
harika görüntüler bunlar ablacım..

sarıböceğim ablacığım sana kısacıkda olsa kendini orada hissettirebildiysem ne mutlu bana:lepi:

harika barçman,emeğine sağlık şimdi o denizlerde olmak lazımzemuszemus

sorma egem yaaa tatil hiç bitmesin istedim şimdi bir sene o günlerin hayaliyle yaşayacağım:sinifsinif:

kızım 5 yaşındayken (şimdi 14)yaz tatilimizi bozburunda geçirmştik,
yaşanılası yerler gerçekten harika,oy aplam beni yıllar öncesine götürdün yaa,emeğine sağlık,tşk ederimopuyorumnanaktan

rica ederim ablacığım bozburun çok şirin bir yer gerçekten sadece biraz alışveriş için uğradık ama biraz sıcak geldi ve kaçtık hemen

Ne kadar güzel yerler öyle barçmanım...
Atlayasım geldi suların içine ...
Teknede balık rakı muhabbeti anlarsın yaaa..
Sağol canım benim tüm ekip oradayız ona göre ..hihoyyyt hihoyyyt

off sorma ankım güneş ufka rakı dudağa anladın sen onu:lepi:

ayyy bayıldımm yaaaa....

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok güzel canım çekimlerin :emir_bebek:

teşekkürler canımopuyorumnanaktan

balayımızda marmaristeydik, hayran kaldık biz de, doğası muhteşem, deniz harika...
çok sevdik biz.

gerçektende marmarisin çok büyülü bir yapısı var aslında cennet gibi bir vatana sahibiz birde kıymetini bilebilsek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mafoldumben Ben denize girmek istiyorum,denizin üzerinde herşeyden uzak kafa dinlemek istiyorum...
Ablacım çok güzel kareler,inan içim gitti şu an ve keşke oralarda olsam dedirtti bana...
Teşekkür ediyorum bizlerle bu kareleri paylaştığın içina.s.

mafoldumben Ben denize girmek istiyorum,denizin üzerinde herşeyden uzak kafa dinlemek istiyorum...
Ablacım çok güzel kareler,inan içim gitti şu an ve keşke oralarda olsam dedirtti bana...
Teşekkür ediyorum bizlerle bu kareleri paylaştığın içina.s.

rica ederim ablacığımopuyorumnanaktan

tatil deyince benim aklıma gelen tek şey deniz üstünde tabiatla başbaşa olmak

onun için 5 yıldır bu şekilde tatil yapıyoruzzemuszemus

ooff ooff ne harika yerleeeeerrr.sanlda olsa bakması bile güzel,helede başbaşa olmak cennet olsa gerek.barçmanım emeklerine sağlık canım.opuyorumnanaktan
bende deniz istiyoruummm. sositososito.
balıklar da sanki aksesuarı,çooookkk istiyorum hemdeee.
ayy barçman,çoookk güzel buralaarr..

ooff ooff ne harika yerleeeeerrr.sanlda olsa bakması bile güzel,helede başbaşa olmak cennet olsa gerek.barçmanım emeklerine sağlık canım.opuyorumnanaktan
bende deniz istiyoruummm. sositososito.
balıklar da sanki aksesuarı,çooookkk istiyorum hemdeee.
ayy barçman,çoookk güzel buralaarr..

canım irnacığım inşallah sanada kısmet olur buralara gitmekopuyorumnanaktan

Back