• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mavi Tur Çekimlerim

offf ablam yaşamışsınız mükemmel yerler:asigim:
bayıldım resmen
cennet vatanım heryeri ayrı güzelturkbayragi

marmarısmı evet benzıyordu marmarıste selımıye koyunada gıttınmı mukemmeldı oralarda. turlamı gıttın sen canım sorması ayıp kaça maloldu?

offf ablam yaşamışsınız mükemmel yerler:asigim:
bayıldım resmen
cennet vatanım heryeri ayrı güzelturkbayragi

evet ablacığım gerçektende vatanımız bir cennet biz 5 yıldır böyle deniz üzerinde tatili seviyoruz ıssız ve tabiatla başbaşa bu arada tuttuğum balıkları gördünmüzemuszemus

evet ablacığım gerçektende vatanımız bir cennet biz 5 yıldır böyle deniz üzerinde tatili seviyoruz ıssız ve tabiatla başbaşa bu arada tuttuğum balıkları gördünmüzemuszemus
:1shok::1shok::1shok:
onları senmi tuttun abla ben edi eniştedir diye tahmin etmiştimzemuszemus
güzel olduğun kadar beceriklisinde tütütü maaşallah:kedi:

marmarısmı evet benzıyordu marmarıste selımıye koyunada gıttınmı mukemmeldı oralarda. turlamı gıttın sen canım sorması ayıp kaça maloldu?

yok bu sene selimeyeye uğramadık bozburun çevresi ve yunan adası SİMİ ye uğradık

biz turla gitmiyoruz sadece kaptan yardımcısı ben eşim ve oğlumun olduğu küçük bir tekne kiralıyoruz maliyetini şimdi buradan yazmayım ama iyi bir tatil köyüyle aynı fiyata geliyor demekle yetineyim

:1shok::1shok::1shok:
onları senmi tuttun abla ben edi eniştedir diye tahmin etmiştimzemuszemus
güzel olduğun kadar beceriklisinde tütütü maaşallah:kedi:

küçük balıklar bana ait o büyük palamut anonim onu sırtıyla tuttuk

hımmmm canım cok guzel olmus sakın kafa denız ve gunes sadece harıka yanı:))))))))))) oh canına deysınnnn :)))

fotoğraflar çok güzelmiş....
mekanda harika....
ellerine sağlık ablacım.....
bende denize girmek istiyorum.... :çok üzgünüm:

ağlamak istiyorummafoldumbenmafoldumben aşık olduğum :asigim:yaşamayı en çok istediğim, ölünce oraya gömülmemi vasiyet ettğimi canım marmarisimi çok özledimmafoldumben

barçmanım dünyada ki cennetime yaptırdığın bu enfes sanal gezi için çok teşekkür ederim hemşocuma.s.

ağlamak istiyorummafoldumbenmafoldumben aşık olduğum :asigim:yaşamayı en çok istediğim, ölünce oraya gömülmemi vasiyet ettğimi canım marmarisimi çok özledimmafoldumben

barçmanım dünyada ki cennetime yaptırdığın bu enfes sanal gezi için çok teşekkür ederim hemşocuma.s.

rica ederim hemşomopuyorumnanaktan

bizde edimle emekli olunca marmarise yerleşme hayalleri kurmuyor değilizdelikafadulden

bakarken içim burkuldu oralarda olmadığım için...çok güzel çekmişsin barçman abla..
çok güzel yerler bayıldım bayıldım..

bakarken içim burkuldu oralarda olmadığım için...çok güzel çekmişsin barçman abla..
çok güzel yerler bayıldım bayıldım..

ay kızlar öyle şeyler yazmayın valla benimde içim burkuluyor keşke koymasaydım bu fotoları diye düşünüyorum:çok üzgünüm:

benim niyetim sizi üzmek değil tam tersine gördüğüm bu güzellikleri sizlerle paylaşmakopuyorumnanaktan

rica ederim hemşomopuyorumnanaktan

bizde edimle emekli olunca marmarise yerleşme hayalleri kurmuyor değilizdelikafadulden

en büyük hayalim içmelerde ki sattığım evimi belediye eski başkanı zeki beyden geri alıp marmarise tekrardan yerleşmek:Saruboceq:

zeki bey geri satmazsa bile o evime yakın bir yerde başka bir ev alıp marmarise yerleşmek gelecek ile ilgili tek hayalim:çok üzgünüm:

içmeler de seninle komşu olmak ne güzel olur:Saruboceq:

Vay anasını yaa, gerçekmi buralar.benneyaptımki

harıka görüntüler...........
insanın tutmayın beni deyip denize atlamak istiyor.......
oh serin serin............

emegine saglık ablacıgım.bitenem

en büyük hayalim içmelerde ki sattığım evimi belediye eski başkanı zeki beyden geri alıp marmarise tekrardan yerleşmek:Saruboceq:

zeki bey geri satmazsa bile o evime yakın bir yerde başka bir ev alıp marmarise yerleşmek gelecek ile ilgili tek hayalim:çok üzgünüm:

içmeler de seninle komşu olmak ne güzel olur:Saruboceq:
inşallahayallerimiz gerçek olur sarduşumopuyorumnanaktan

Vay anasını yaa, gerçekmi buralar.benneyaptımki

ne sandın kuzum hanımcığım:umursamaz:

ay canım ne güzel tatil yapmışın gitmesekte sizin sayenizde gordük emeğini sağlık:)

rica ederim birtanem bu fotolar sizin için

harıka görüntüler...........
insanın tutmayın beni deyip denize atlamak istiyor.......
oh serin serin............

emegine saglık ablacıgım.bitenem

oyy duygum ablasının güzeli atla birtanem atlaŞeniz

oyyy barçman ablam hoşgeldin
gene harika yerlere gitmişsin yaaa :delphin:

Back