2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sagolun arkadaşlar bende çok mutluyum hemde anlatamayacagım kadar çok. çok üzülüyordum. eger bugün kilo almamış olsaydı birsürü tahlil yapılıcaktı ve ben kızımın canının yanmasını istemiyorum zaten kim isterki. allah hepimizin kuzucuklarına saglık versin bizi onların acılarıyla terbiye etmesin. onlar hep saglıklı ve mutlu olsun. öpüyorum hepinizi ve bebişlerinizi. sürekli yazamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum sizi. iiki varsınız seviyorum hepinizi

Evet canim cok üzülüyor insan okadar tahlil ypildigindaa....
birsey sorucam yukarda doktor sana ne yaptigin diye sordugunda besigine yatirdim demissin anlamadim ben orayi?

oh maşalah darısı basımıza
sende kendine iyi bak

özge canım umarım tahliler temiz çıkar

bu arada kızım anne diyor adde ay yerim onu bennnn

buket bende markete gid
iyorum arada idil i evde bırakıp amma tuhaf oluyor

Evet canim cok üzülüyor insan okadar tahlil ypildigindaa....
birsey sorucam yukarda doktor sana ne yaptigin diye sordugunda besigine yatirdim demissin anlamadim ben orayi?

besiye aldım dedim yani yogun beslenme programına soktum demekcokacimcoook kızım şimdi kahvaltısını etti babasıyla oynuyo maşallah kızıma

iyi pazarlar cancağızlarım...
biz iyiyzz bugün ilk kez makarna yiyicez hadi hayırlısı.. yıldız şehriye aldım haşladım yoğurtla karıştırıp verecem..

oglumun ilk dişi cıkıyor şükürler olsun yolu yarıladı :teytey:canım besiye cekmıssın ya hanı neler yedırdın banada söylermısın oglumun iştahı ıyı ama kılo alamıyo Aslıcım ılk makarnanız hayırlı olur inş. Ada hanım löp löp yer

zeynepcim özledik ya. ebrar nasıl? minik kuzuu bir görmek nasip olmadı. Çok öpüyorum.
tatlı dilli cimcime ısırcam yakalarsam.
iyi pazarlar cancağızlarım...
biz iyiyzz bugün ilk kez makarna yiyicez hadi hayırlısı.. yıldız şehriye aldım haşladım yoğurtla karıştırıp verecem..
ohh et olsun kuzuma

Yağmur yağdı-güneş açtı...yağdı-açtıı..... Bizde gezdik tozduk işte...
Fazla birşey yazasım yok bugün. Pöffff.

thanderc bunların hepsnı yedıyse maaşaallah kuzucuga benım oglan cok karısık seyler sevmıyo arı mama ya bayılıyo birde yogurt keske bunların hepsınden yıyebılse

hepinize günaydın kızlar, hafta sonu temizlik ütü derken giremedim siteye, meriçte huysuz bu gün sabah çıkamadım evden :)) arkamdanda mızırdanıyordu ((( offfff

herkese kolay gelsin;bir ben varım birde 3 misafir:))))buketcim bizde dn 8.ayımıza dolu dolu girdik vallahi..8+1iz bugün..

Selam kızlar nasılsınız?

8 ayını dolduranlara kocaman bır masallah..

Dişi çıkmayan biz mi kaldık?

Ali Tuna'nın sünnet ile ilgili sorunu kalmadı
Geçen hafta pişik ve ishali oldu onlarda geçti (pişik sanırım bez değişiminden oldu primadan canbebeye geçeyim dedim pişik yaptı tekrar primaya)
burun tıkanıklığı ve hafif öksürümüz var geçiremedik.

Bebeği hasta olanlar nasıl geçirdi ya

bizde dişsiziz. kendi kendine geçti hastalık. aslında katarin ve sekrol surup kullandık. burnumuzda hala tıkalı. gifrer damlatıp pompalıyoruz temizliyoruz. bıktım valla burun tıkanıklıgından. kızım birazdan ananesinin yaptıgı erişteden yiycek yogurtla. sonrada gezmelere gitçez kızımla. hava mükemmel kaçırmayalım bu fırsatı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…