Evet canim cok üzülüyor insan okadar tahlil ypildigindaa....sagolun arkadaşlar bende çok mutluyum hemde anlatamayacagım kadar çok. çok üzülüyordum. eger bugün kilo almamış olsaydı birsürü tahlil yapılıcaktı ve ben kızımın canının yanmasını istemiyorum zaten kim isterki. allah hepimizin kuzucuklarına saglık versin bizi onların acılarıyla terbiye etmesin. onlar hep saglıklı ve mutlu olsun. öpüyorum hepinizi ve bebişlerinizi. sürekli yazamıyorum ama takip etmeye çalışıyorum sizi. iiki varsınız seviyorum hepinizi
oh maşalah darısı basımızaselam arkadaşlar ay çok mutluyum. hani kızım kilo almıyodu ya bugün kontrole gittik 1 haftada 300 gr almış ve 1,5 cm uzamış
dr hayretler içinde kaldı nasıl basardın diye sordu bende kızımı besiye aldım dedim. ay nasıl mutlu oldum anlatamam. maşaaallllahh kızıma. hemen kızıma oyuncak aldık kitap aldık ödüllendirdik ve bu günü kızımın günü ilan ettik. yuppiiii
sende kendine iyi bakmerhaba arkadaslar,
uzun bir zamandan sorna cok sasirtici degil mi? :)))
umarim herkes iyidir. Bazi arkadaslarla görüsüyorum, haber aliyorum ama genel hakkinda bir bilgim yok elbette.hersey yolundadir insallah. Gerci bugün bazi duyumlar aldim:) aramizdan hizli anneler cikmis :)) simdiden kolayliklar diliyorum, Allah yardim etsin canim!
ben de özledim hamilelik zamanlarimi walla. cok güzel ve özel zamanlardi. Ondan sebep aklima geldi, kizlara bi yazayim dedim. Hayatimda hic unutamayacagim zamanlardi ve inanin burada yalniz olmadigimi hissetmek de ayri bir keyifti.
Önceki gibi giremiyorum nete, basina pek oturmaya imkanim olmuyor. Formu takip etmekte bir devamlilik istiyor malum, muhabbetin ortasindan yakalayinca olmuyor..vs öyle olunca zaten kendiliginden kendi halime kaldim sanirim. Simdi de is hayati derken sanirim nefes almaya ancak vakit bulabilecegim
ara ara girip yasam belirtisi gösteremye calisabilirim insallah...kendinize ve bebislerinize iyi bakin. öptüm! Allaha emanetsiniz!!!
Evet canim cok üzülüyor insan okadar tahlil ypildigindaa....
birsey sorucam yukarda doktor sana ne yaptigin diye sordugunda besigine yatirdim demissin anlamadim ben orayi?
zeynepcim özledik ya. ebrar nasıl? minik kuzuu bir görmek nasip olmadı. Çok öpüyorum.merhaba arkadaslar,
uzun bir zamandan sorna cok sasirtici degil mi? :)))
umarim herkes iyidir. Bazi arkadaslarla görüsüyorum, haber aliyorum ama genel hakkinda bir bilgim yok elbette.hersey yolundadir insallah. Gerci bugün bazi duyumlar aldim:) aramizdan hizli anneler cikmis :)) simdiden kolayliklar diliyorum, Allah yardim etsin canim!
ben de özledim hamilelik zamanlarimi walla. cok güzel ve özel zamanlardi. Ondan sebep aklima geldi, kizlara bi yazayim dedim. Hayatimda hic unutamayacagim zamanlardi ve inanin burada yalniz olmadigimi hissetmek de ayri bir keyifti.
Önceki gibi giremiyorum nete, basina pek oturmaya imkanim olmuyor. Formu takip etmekte bir devamlilik istiyor malum, muhabbetin ortasindan yakalayinca olmuyor..vs öyle olunca zaten kendiliginden kendi halime kaldim sanirim. Simdi de is hayati derken sanirim nefes almaya ancak vakit bulabilecegim
ara ara girip yasam belirtisi gösteremye calisabilirim insallah...kendinize ve bebislerinize iyi bakin. öptüm! Allaha emanetsiniz!!!
tatlı dilli cimcime ısırcam yakalarsam.oh maşalah darısı basımıza
sende kendine iyi bak
özge canım umarım tahliler temiz çıkar
bu arada kızım anne diyor adde ay yerim onu bennnn
buket bende markete gid
iyorum arada idil i evde bırakıp amma tuhaf oluyor
ohh et olsun kuzumaiyi pazarlar cancağızlarım...
biz iyiyzz bugün ilk kez makarna yiyicez hadi hayırlısı.. yıldız şehriye aldım haşladım yoğurtla karıştırıp verecem..
biz bugün 7. ayımızı doldurduk inşallah daha nice 7 ay doldururuz.
ydi ayınız kutlu olsun nice mutlu 7 aylaraaaaa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?