2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba benim kızımda kusuyor sık degil ama kustugu zaman çok kusuyor günde iki kez felan 7. ayımızıdoldurmak üzereyiz ama diş felan çıkarmadık daha ben işteyim kızımı bırakmak çok zor geliyor

emelcim canım çok sağol sende geçenlerde kötü olduğunu yazmışsın hayırdır canım ne oldu şimdi nasılsın

sibelcim senin adına sevindim harika geçirmişsin opuyorumnanaktan

rebeca adanın da hafif göbeği vr oturunca falan çıkıyor ama öyle çok aşırı değil

damlacım çok geçmiş olsun canım ya

agül canım neden kusuyor ki o kadar doktoara söyledin mi mamasını falan değiştirseniz?

selam kızlar.
geçmiş olsun damlacım canım.inan kahroluyorum böyle bebek duyduğumda.inşallah düzelir.
rebeca canım önemli değil alyada da var o göbek.yedikleriyle ilgili..
kızlar deryadan ses varmı?idil naptı acaba,nasıl oldu kuzum.
geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlarada teşekkürler gerçekten Allah korudu meleğimi

Günaydın arkadaşlar...
Ne günaydını yaaa saat 2 olmuş ne çabuk...
Halbuki sadece çamaşır yıkadım,astım. Beyazları toplamıştım dün onları katladım yerleştirdim.. Oğluşa mama yedirip uyuttum.Bulaşıkları yıkadım. Evi toparladım,oğluşa etli sebze hazırladım.... derken oğlan uyandı...
Şimdi de zıçtı.. Yerde yuvarlanıyo.. Birazdan mızıklar gel altımı değiştir yapıştı dötüme diye :)))

Siboşum ne güzel bir gün geçirmişsin kendime yapılmış gibi sevindim canım.

Damlam kankam geçmiş olsun canım.. Kışı sevmem ama şu havalarda soğuyacaksa soğusun böyle arada derede olmuyor.. Nasıl koruyacaz kendimizi bebelerimizi bilemiyoruz.. . ınşallah çabucak iyileşir Adacım tatlı kuzum.

Sımdı daha ıyıyım damlam
bızde oglumla kek yaptık ona domates Çorbası yedırdık mandalına suyu ıÇtı ve salla benı dıye mızırdandı
sımdı salladım uyuyo

Sarı papatyam yakışıklı kuzum nasıl acaba?????
Mandalina suyu iyi fikir.. Anıl suyu sevmiyo böyle kandırayım bakalım içecekmi??

Sarı papatya Çok ıyı benım oglum suyuda Çok sevıyo ama meyve suyunu kendımız yapıyoruz geÇen gun vıŞne hoŞafı yaptım sımdıde evde kabukları kurumus mandalına vardı onları sıktık ve ıÇtı anıl pasam nasıl

sibelcim gününün güzel geçmesine çok sevindim canım sizlerin böyle güzel haberlerini alınca çok seviniyorum mutlu oluyorum
:CüvCüv: bu smiley özlemisimmmmmm
SAgol canimmm...
Siboşum ne güzel bir gün geçirmişsin kendime yapılmış gibi sevindim canım.
opuyorumnanaktan

Mandalina diyince agzim sulandii hihiihi...

Selam canlar...
nasilsiniz bakalim?
Kizlar rüya koltugun bir kösesi var dolapla arasinda bosluk ben wc gidip geleyim yada odadan cikayim ilk isi oaraya saklanmakk ... cok komik oluyooo

Damla canim gecmis olsun !!

buketim canım çok sağol valla haklısın kankam soğuyacaksa soğusun şu havalarda bizde durumumuzu bilelim iki arada kaldık valla olan kuzucuklarımıza oluyor

Sibelcım dogum gunun kutlu olsun ohh hedıyelere boguldun demek bir insanın deger verıldıgını görmesı cok güzel bişiy adaya gecmiş olsun

Son düzenleme:
canım antibiyotiği vermiyodum hastalığı boyunca
başınıza gelen kaza için geçmiş olsun allahım esirgemiş
deryacım inş. iyileşir bır an önce idilimiz tüm bebeklere gecmişler olsun Gülşahcım gecmiş olsun Allahım göstermesın bır daha öyle sey tüylerin dıken dıken Allahıma emanet yavrularımız
sağol canımm
ya biz bunlara ne kadar dikkat edersek okadar hasta oluyorlar çok geçmiş olsun
sermu çıkardık v-canım suan sadece burnu akıyor

bu arada kızlar idil konuşmaya baladı 15 gündürfelan baba abi abla diyor bide inanmayacaksınız ama şarkı söylüyor
hani hadisenin evlenmeliyiz sarkısı varya onu çok seviyor ve hemen başlıyor dhani gelgelgelsene diyo ya hadise bizimkide del del del del diyor balım hasta olmasa daha ne numaralar yapacak ha bide kızıyor eltim kendisine kızıyor oda karsılık verişyor ıh ıh diye
eesizlerde ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…