:CüvCüv: bu smiley özlemisimmmmmmsibelcim gününün güzel geçmesine çok sevindim canım sizlerin böyle güzel haberlerini alınca çok seviniyorum mutlu oluyorum
SAgol canimmm...sibelcim senin adına sevindim harika geçirmişsin opuyorumnanaktan
rebeca adanın da hafif göbeği vr oturunca falan çıkıyor ama öyle çok aşırı değil
damlacım çok geçmiş olsun canım ya
agül canım neden kusuyor ki o kadar doktoara söyledin mi mamasını falan değiştirseniz?
opuyorumnanaktanSiboşum ne güzel bir gün geçirmişsin kendime yapılmış gibi sevindim canım.
Sarı papatya Çok ıyı benım oglum suyuda Çok sevıyo ama meyve suyunu kendımız yapıyoruz geÇen gun vİŞne hoŞafı yaptım sımdıde evde kabukları kurumus mandalına vardı onları sıktık ve ıÇtı anıl pasam nasıl
sibelcim ye o miniği ye,
ayrıca ne güsel bir doğum günü geçirmişsin hep mutlu ol canımm
canım antibiyotiği vermiyodum hastalığı boyuncagünaydın kızlar..
derya geçmiş olsun canım şimdi nasıl idil inşallah düzelmiştir biraz,yanız antibiyotik ishal yapıyor kesinlikle bak o da bu ara idrar yolu enfeksiyonu için kullandıya onunla ilgili sanıyorum.
tüm hasta olan bebeklere geçmiş olsun.
bizden kalça ultrasonu istemediler kızlar ya.ilkinide çektirmedik biz.ikinci için doktoruyla bi görüşeyim bakalım ne diyecek.
7.ayda olan aşı ücretlimi yoksa sgk karşılıyormu onu?
bizi sorarsanız iyi olmaya çalışıyoruz.alyanın burun akıntısı devam ediyor.neyseki ateşi filan yok.yemesi hala sıkıntılı,çorbalarda öğürüyor.hamal osman gibi sürekli muhallebi yicek bıraksak.
kızlar ya dün noldu biliyomusunuz;dün kayınvalidemin bi akrabasına gittik eb görmeye.evin küçük kızı rahat bırakmadı alyayı.başına,bıngıldağına filan elliyor ssürekli.bende aldımANAKUCAĞINA OTURRTTUM.masada yan tarafıma koydum yere.neyse konsoldan tatlı alırken bıçakla kestim.o bıçak döndü döndü elimden kaydı ve alyanın anakucağının yanına düştü ki mesafe oldukça uzaktı.düşünebiliyomusunuz?o yaşadığım şoku.ağla ağla bi kaldım.ne yapsamki ben şimdi verilmiş sadakamız varmış dedim.çok dikkat edin kızlar vallahi melekler koruyo yavrularımızı.inanmamak elde değil yani
sağol canımmderyacım inş. iyileşir bır an önce idilimiz tüm bebeklere gecmişler olsun Gülşahcım gecmiş olsun Allahım göstermesın bır daha öyle sey tüylerin dıken dıken Allahıma emanet yavrularımız
ya biz bunlara ne kadar dikkat edersek okadar hasta oluyorlar çok geçmiş olsungünaydın kızlar nasılsınız
dün Ada'yı gene dr.a götürdümyavrum gene huysuzlanmaya başlamıştı bende acaba gene bişey mi var diye merak ettim her hafta dra gider olduk yaaa dün drun odasını yıktı geçirdi valla çok ağladı ne dr ne dedesi ne babası ne ben susturamadık eşim afalladı kaldı ne yapacağını şaşırdı bense dokunsalar ağlıcam sonradan kendimi toparladım
gene kulağında basınç oluşmuş oymuş onu huzursuz yapan gene ilaç verdi dr. neyseki antibiyotik değil bu seferki boğazları iltahaplanmış birazcık oda kulağına vurmuş
inanın dışarı çıkartmıyorum çıkarttığında çok koruyorum hastalanmasın diye banyo bile seyrek yaptırıyorum ama gel gör ki kulağı geçmiyor mafoldumben dr. ateşlenebilir dedi çok dikkat edin eğer ateşlenirse hemen beni arayın dedi ateş dediği dr. 37,5-38 bide
gece havluyu ütüyle ısıtıp kulaklarına sardım biraz daha sakinleşti ilacıda inanılmaz uyuttu Ada'yı ama ben uyuyamadım hep kalkıp baktım ama neyse ki ateşlenmedi
kızlar çok korkuyorum orta kulak iltahabına dönüşecek diye
sermu çıkardık v-canım suan sadece burnu akıyorselam kızlar.
geçmiş olsun damlacım canım.inan kahroluyorum böyle bebek duyduğumda.inşallah düzelir.
rebeca canım önemli değil alyada da var o göbek.yedikleriyle ilgili..
kızlar deryadan ses varmı?idil naptı acaba,nasıl oldu kuzum.
geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlarada teşekkürler gerçekten Allah korudu meleğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?