- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
canım üzülme bu güne kadar dolu dolu emdi yeter o bıcırığaa. umarım mama yer biberonla da rahata erersin canım yaa.afiyet olsun kızlar ben gelemiyeceğim.iş yapmam lazım.herifim pazara gitti gelince adaha gitcez.çok öptüm herkesi.
bu arada benden kötü haber kızım mememi bıraktı.cadı.sütümü de sağoıyorum.gitgide azalan bir grafik çiziyor.ucu da yara olacak gibi.biberonda almıyor kaşıkta.zayıflamaya başladı ne yapacağımızı şaşırdık !!!!!!!
canım sağol. yeme yemevalla ben yidim şiştim şimdide vermeye uğraşıyom.cnm geçmiş olsun ohh ne güsel diyete başlamısın yaaa bende yapmak istiyorum ama yemek çok cazip gelio bu ara yiyip yiyip şişiyorum napcas yawss cokacimcoook
geldim kapıyı açmadın geri döndüm.:)ayy hadi kıslar çaylar soğuyo koydum gelin yaws ıhlamurda var herşeyler hazır hadi bikliorum:)))))
canım sağol. umarım miniğimize bulaşmadan geçerSibelcim doğum günün kutlu olsun..Nice yıllara güzel kızınla ve eşinle birlikte...
Emelcim ne oldu yazmamışsın merak ettik doğrusu...
Damla canım geçmiş olsun...çabuk atlat inşallah...
Buket kız boynu ağrımadımı minnoşun ya kıyamam o nasıl güzel bi uykudur..
Kızlar geçen sağlık ocağından geldiler bize bulunduğumuz bölgede kızamık vakası görülmüş önlem amacıyla 15 yaş altı her çocuğa kızamık aşısı yapıyorlardı..bizide çağırdılar ama haftaya kontrol ve aşımız olduğu için yapmadılar dr. sorun o yapsın dediler..o aşı yapılınca bir ay aşı yapılamıyormuş..senelerdir gözükmemiş o hastalık Türkiye genelinde hatta.. yurtdışından gelmiş olabilir dediler..bakalım dr.umuza soralım ne diyecek yaptır derse yaptırırım..
thanksss yafruuu:)Emelcim hayırdır canım. Cee deyip gitmişsin?? Merakta bırakma bizi.
Damlam geçmiş olsun canım.
sana da gfeçmiş olsun. azimle diyetteyim yemekteyiz der gibi oldu.hiiihh yerim ben onu :roflol: :roflol:
geçmiş olsun canım ya ada da bana bulaştırdı şimdi ben de hastayım sırnaşık şey
canım geçmiş olsun diyete başlamana da çok sevindim a.s.
saolsunlarklava:
anam nerden çıktı yahu şimdi kızamık? yayılmaz inşallah. aman defnoşumuza da bulaşmasın da :Saruboceq:
geçmiş olsun canım ki geçmiş zaten. dişler inciler hayırlı olsun darısı bizimö tembele kalça ultrasonu temiz çıkmış hadi hayırlı olsun.Offffff tam hastalık zamanı bizde ailecek grip olduk neyse atlattık çok şükür hasta olan herkese geçmiş olsun.Bende emzirdiğim için ilaçta kullanamıyorum Fatma senin gibi çok fena oluyorum.Neyse geçti.Nisan kalça röntgeni çektirdik maşallah gayet iyi.Ortopediste ayağına ne giydirelim ayağa kalkmaya başladı dedim.Dışarıda kendi yürümeye başlayana kadar çorapla bassın şu an ayakkabı ayak kaslarının gelişmesini engelliyor giydirmeyin dedi.Yürüteç kesinlikle kullanmayın dedi.Haberiniz olsun.
Bu arada dişimiz patladı 2.side patlamak üzere:)
canım ya umarım bişey çıkmaz ya off ne zor oluyor ozanda ilk ay kilo alamamıştı. umarım hromonla bişi yoktur.kızımı dr a götürdük bugün nezlesi var dedi 2 tane surup verdi cigerleri falan iimiş bogazıda temizmiş. kızım 1 ay içinde hiç kilo almamış delircem ya. şimdi nezlesi oldugundan haftaya kontrole gelin hormon tahlili falan yapalım dedi. allahım ya boy uzuyo baş büyüyo kilo almıo. idrar kan temiz valla delircem. off offfkalça ultrasonunu tekrar ettirmedi dr. ilk dogunca çekildiydi o temizse gerek yok dedi. dişimiz yok daha. ayaga kalkmaya başladık 1 aya kadar yürürüz herhalde. ben hala hastayım. strepsils bogaz pastili kullanabiliyorum birde minoset. of ya yine kan alcaklar kızımdan aglıcak yine . ömrüm gidio valla ya. 6 kilo 700 gr valla şaştım artık. yiyo emiyo ama aynı aynı :sinifsinif:
canımsın yaa kurban olurum ben ona minik meleğim yaaa acil işfalar versin allahım.slm kızlar nasılsınız hastaneden eve gelemiyoruz bi türlü idil deşuan serum var yine 3. serumu akşam bitane daha takılacak ishal birz öncede kustu ne olur bize dua edin çok kötüyüz
canım antibiyotikler de ishal yapıyor eğer kullanıyorsanız. geçmiş olsun miniğe bebeler kırılıyo yaa offf hepsi hasta offff.:sinifsinif:off kızlar yaa Selen de hasta..
10 gündür falan ishali var ama geçmiyoo ilaç da kullandığımız halde..
burun akıntısı öksürük aksırık da cabası..
dr a götürdük herşey temiz çıktı ama geçmiyo yaa...
dr beyaz tenli bebekler daha hassas olur ve zor geçer dedii
off yavrum yatınca daha bi azıyo öksürüğü uykusunda hakır hakır öksürüyo miniğim...
Allahım acil şifalar versin bebişlere..
biz daha diş çıkarmadık acaba çıkarma döneminde oluyo mu bunlar...
canım antibiyotiklerden de oluyor ozan antibiyotik kullandığı sürece hep ishaldi . dualarımız sizinle. sende dikkat ety bari de hasta olma idilin sana ihtiyacı var. dönüşümlü bekleyin başında deryacım canımsın yaa.ishal oldu kesilmiyor hiç 6 gündür hiiç yumadık toplam 10 saati blmadı geçmiyor ishal geçmiyor
4. serumuda birazdabn takacağız umarım düzelir
canım bizim bi arkadaşın oğlu diş çıkarmaya başladığı dönem 3 ay hiç kilo almamış boyu uzamış. belki senin de öyle bişey vardır endişelenme hemen.hormonlar da temiz çıkar inşallah :Saruboceq:kızımı dr a götürdük bugün nezlesi var dedi 2 tane surup verdi cigerleri falan iimiş bogazıda temizmiş. kızım 1 ay içinde hiç kilo almamış delircem ya. şimdi nezlesi oldugundan haftaya kontrole gelin hormon tahlili falan yapalım dedi. allahım ya boy uzuyo baş büyüyo kilo almıo. idrar kan temiz valla delircem. off offfkalça ultrasonunu tekrar ettirmedi dr. ilk dogunca çekildiydi o temizse gerek yok dedi. dişimiz yok daha. ayaga kalkmaya başladık 1 aya kadar yürürüz herhalde. ben hala hastayım. strepsils bogaz pastili kullanabiliyorum birde minoset. of ya yine kan alcaklar kızımdan aglıcak yine . ömrüm gidio valla ya. 6 kilo 700 gr valla şaştım artık. yiyo emiyo ama aynı aynı :sinifsinif:
ya deryacım çok çok geçmiş olsun inan çok üzülüyorum idilime tez vakit iyileşir inşallah :Saruboceq:slm kızlar nasılsınız hastaneden eve gelemiyoruz bi türlü idil deşuan serum var yine 3. serumu akşam bitane daha takılacak ishal birz öncede kustu ne olur bize dua edin çok kötüyüz
canım geçmiş olsun size de umarım hemen iyileşir bebişlerimizoff kızlar yaa Selen de hasta..
10 gündür falan ishali var ama geçmiyoo ilaç da kullandığımız halde..
burun akıntısı öksürük aksırık da cabası..
dr a götürdük herşey temiz çıktı ama geçmiyo yaa...
dr beyaz tenli bebekler daha hassas olur ve zor geçer dedii
off yavrum yatınca daha bi azıyo öksürüğü uykusunda hakır hakır öksürüyo miniğim...
Allahım acil şifalar versin bebişlere..
biz daha diş çıkarmadık acaba çıkarma döneminde oluyo mu bunlar...
Banada cuma günü geldi Milupadan İLK KAŞIĞA MERHABA paketi.. İçinde indirim çekleri,huggies 3-6 kilo :)) 2 adet bez :)) sütlü-pirinçli kaşık maması numunesi,broşürler...vs.. var içinde.
günaydın kızlar..
derya geçmiş olsun canım şimdi nasıl idil inşallah düzelmiştir biraz,yanız antibiyotik ishal yapıyor kesinlikle bak o da bu ara idrar yolu enfeksiyonu için kullandıya onunla ilgili sanıyorum.
tüm hasta olan bebeklere geçmiş olsun.
bizden kalça ultrasonu istemediler kızlar ya.ilkinide çektirmedik biz.ikinci için doktoruyla bi görüşeyim bakalım ne diyecek.
7.ayda olan aşı ücretlimi yoksa sgk karşılıyormu onu?
bizi sorarsanız iyi olmaya çalışıyoruz.alyanın burun akıntısı devam ediyor.neyseki ateşi filan yok.yemesi hala sıkıntılı,çorbalarda öğürüyor.hamal osman gibi sürekli muhallebi yicek bıraksak.
kızlar ya dün noldu biliyomusunuz;dün kayınvalidemin bi akrabasına gittik eb görmeye.evin küçük kızı rahat bırakmadı alyayı.başına,bıngıldağına filan elliyor ssürekli.bende aldımANAKUCAĞINA OTURRTTUM.masada yan tarafıma koydum yere.neyse konsoldan tatlı alırken bıçakla kestim.o bıçak döndü döndü elimden kaydı ve alyanın anakucağının yanına düştü ki mesafe oldukça uzaktı.düşünebiliyomusunuz?o yaşadığım şoku.ağla ağla bi kaldım.ne yapsamki ben şimdi verilmiş sadakamız varmış dedim.çok dikkat edin kızlar vallahi melekler koruyo yavrularımızı.inanmamak elde değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?