hiiihh yerim ben onu :roflol: :roflol:
geçmiş olsun canım ya ada da bana bulaştırdı şimdi ben de hastayım sırnaşık şeymerhaba arkadaşlar biz kızımla çok hasta olduk. bayram tatili bize tatil diil yorgunluk oldu. acaip nezleyim kızımda aynı. hiç uyumuyo benimde belim kanadım tutmuyo o kadar hastayımki.. ilaçta kullanamıyorum emzirdiğim için. yarın kızımı dr a götürücez. of ya çok kötüyüm çok
dün korkudan test yapamamıştım bugün yaptım sonuç negatif kafamçokkarıştı
kızlar yaa o testte çıkmama ihtimali var mı ben karnımda hareket hissediyorum....canım ben ilk hamile kaldığımda dr a gitmiştim kesin olsun kan tahlili yapılsın diye dr evde kendin yaptıysan doğrudur demişti. o testlerde pozitif çıkınca kesin doğru oluyomuş ama negatif çıkınca olmayabiliyomuş çünkü bazı kadınları hormonları idrara fazla geçmiyormuş. ama tatlım ya daha hissedemezsin ki hareketlerini bebişin
canım geçmiş olsun diyete başlamana da çok sevindim a.s.günaydın kızlar,
hastayım yorgunum ses gitti bende görüntü var ses yok. kimseciklerde sormamış beni aşk olsun hasta nazı yapayım biraz.
diyete başladım arkadaşlar çok güsel gidiyor rahatlama hissediyorum artık. ama kontrole kadar tartılmak yasak o yüsden çıkmıyom tartya:::::::::ama çok rahat yapıyorum valla. umarım kilo verebilirim vericem yani
saolsunlarDün sağlık ocağına gittik tosun paşamı kontrole götürdüm..
Ne öğrendim :
Sağlık ocağında muayene parası :2 lira
Eczane katkı parası :2 lira
Hastaneye gidersen muayene parası : 8 lira
Eczane katkı parası : 2 lira
Ne güzel değilmi.
anam nerden çıktı yahu şimdi kızamık? yayılmaz inşallah. aman defnoşumuza da bulaşmasın da :Saruboceq:Sibelcim doğum günün kutlu olsun..Nice yıllara güzel kızınla ve eşinle birlikte...
Emelcim ne oldu yazmamışsın merak ettik doğrusu...
Damla canım geçmiş olsun...çabuk atlat inşallah...
Buket kız boynu ağrımadımı minnoşun ya kıyamam o nasıl güzel bi uykudur..
Kızlar geçen sağlık ocağından geldiler bize bulunduğumuz bölgede kızamık vakası görülmüş önlem amacıyla 15 yaş altı her çocuğa kızamık aşısı yapıyorlardı..bizide çağırdılar ama haftaya kontrol ve aşımız olduğu için yapmadılar dr. sorun o yapsın dediler..o aşı yapılınca bir ay aşı yapılamıyormuş..senelerdir gözükmemiş o hastalık Türkiye genelinde hatta.. yurtdışından gelmiş olabilir dediler..bakalım dr.umuza soralım ne diyecek yaptır derse yaptırırım..
Offffff tam hastalık zamanı bizde ailecek grip olduk neyse atlattık çok şükür hasta olan herkese geçmiş olsun.Bende emzirdiğim için ilaçta kullanamıyorum Fatma senin gibi çok fena oluyorum.Neyse geçti.Nisan kalça röntgeni çektirdik maşallah gayet iyi.Ortopediste ayağına ne giydirelim ayağa kalkmaya başladı dedim.Dışarıda kendi yürümeye başlayana kadar çorapla bassın şu an ayakkabı ayak kaslarının gelişmesini engelliyor giydirmeyin dedi.Yürüteç kesinlikle kullanmayın dedi.Haberiniz olsun.
Bu arada dişimiz patladı 2.side patlamak üzere:)
Yok bitanem hemen düz yatırdım uyuduğunu görünce. Ama fotosunu çekmeden yapamadım :))Buket kız boynu ağrımadımı minnoşun ya kıyamam o nasıl güzel bi uykudur..
Kızlar geçen sağlık ocağından geldiler bize bulunduğumuz bölgede kızamık vakası görülmüş önlem amacıyla 15 yaş altı her çocuğa kızamık aşısı yapıyorlardı..bizide çağırdılar ama haftaya kontrol ve aşımız olduğu için yapmadılar dr. sorun o yapsın dediler..o aşı yapılınca bir ay aşı yapılamıyormuş..senelerdir gözükmemiş o hastalık Türkiye genelinde hatta.. yurtdışından gelmiş olabilir dediler..bakalım dr.umuza soralım ne diyecek yaptır derse yaptırırım..
Ellerine sağlık canımmmmayy hadi kıslar çaylar soğuyo koydum gelin yaws ıhlamurda var herşeyler hazır hadi bikliorum:)))))
Olsun Betüşüm şimdiye kadar emdi ya varsın bıraksın. O aldı vitaminini merak etme sen. Üzme kendini emi tatlım.bu arada benden kötü haber kızım mememi bıraktı.cadı.sütümü de sağoıyorum.gitgide azalan bir grafik çiziyor.ucu da yara olacak gibi.biberonda almıyor kaşıkta.zayıflamaya başladı ne yapacağımızı şaşırdık !!!!!!!
Geçmiş olsun Özgecim. Kocişin iyi baksın çabuk iyileştirsin seni. Aferin enişteye.nabersiniz kızlar
ben hasta oldum ya ada bana bulaştırdı hastalığını :)) burnum kaşınıyo hapşuruyorum ha bire dün eşim vardı evde uyudum yoksa daha fena olurdum kesin..
Offffff tam hastalık zamanı bizde ailecek grip olduk neyse atlattık çok şükür hasta olan herkese geçmiş olsun.Bende emzirdiğim için ilaçta kullanamıyorum Fatma senin gibi çok fena oluyorum.Neyse geçti.Nisan kalça röntgeni çektirdik maşallah gayet iyi.Ortopediste ayağına ne giydirelim ayağa kalkmaya başladı dedim.Dışarıda kendi yürümeye başlayana kadar çorapla bassın şu an ayakkabı ayak kaslarının gelişmesini engelliyor giydirmeyin dedi.Yürüteç kesinlikle kullanmayın dedi.Haberiniz olsun.
Bu arada dişimiz patladı 2.side patlamak üzere:)
Canım sağlığı yerindedir inşallah. Artık eskisi gibi kilo almıyorlar ek gıdaya başladılarya. Kontroller temiz çıkar inşallah.kızımı dr a götürdük bugün nezlesi var dedi 2 tane surup verdi cigerleri falan iimiş bogazıda temizmiş. kızım 1 ay içinde hiç kilo almamış delircem ya. şimdi nezlesi oldugundan haftaya kontrole gelin hormon tahlili falan yapalım dedi. allahım ya boy uzuyo baş büyüyo kilo almıo. idrar kan temiz valla delircem. off offfkalça ultrasonunu tekrar ettirmedi dr. ilk dogunca çekildiydi o temizse gerek yok dedi. dişimiz yok daha. ayaga kalkmaya başladık 1 aya kadar yürürüz herhalde. ben hala hastayım. strepsils bogaz pastili kullanabiliyorum birde minoset. of ya yine kan alcaklar kızımdan aglıcak yine . ömrüm gidio valla ya. 6 kilo 700 gr valla şaştım artık. yiyo emiyo ama aynı aynı :sinifsinif:
slm kızlar nasılsınız hastaneden eve gelemiyoruz bi türlü idil deşuan serum var yine 3. serumu akşam bitane daha takılacak ishal birz öncede kustu ne olur bize dua edin çok kötüyüz
geçmiş olsun canım sana mı geçir di kızın ıhlamur yap iç iyi gelir ben öyle atlattımnabersiniz kızlar
ben hasta oldum ya ada bana bulaştırdı hastalığını :)) burnum kaşınıyo hapşuruyorum ha bire dün eşim vardı evde uyudum yoksa daha fena olurdum kesin..
inşallah kötü bişey çıkmaz iyi düşünki iyi olsun kalbini ferah tut belki yiyipde kilo almayanlardandıryerimsenibenkızımı dr a götürdük bugün nezlesi var dedi 2 tane surup verdi cigerleri falan iimiş bogazıda temizmiş. kızım 1 ay içinde hiç kilo almamış delircem ya. şimdi nezlesi oldugundan haftaya kontrole gelin hormon tahlili falan yapalım dedi. allahım ya boy uzuyo baş büyüyo kilo almıo. idrar kan temiz valla delircem. off offfkalça ultrasonunu tekrar ettirmedi dr. ilk dogunca çekildiydi o temizse gerek yok dedi. dişimiz yok daha. ayaga kalkmaya başladık 1 aya kadar yürürüz herhalde. ben hala hastayım. strepsils bogaz pastili kullanabiliyorum birde minoset. of ya yine kan alcaklar kızımdan aglıcak yine . ömrüm gidio valla ya. 6 kilo 700 gr valla şaştım artık. yiyo emiyo ama aynı aynı :sinifsinif:
slm kızlar nasılsınız hastaneden eve gelemiyoruz bi türlü idil deşuan serum var yine 3. serumu akşam bitane daha takılacak ishal birz öncede kustu ne olur bize dua edin çok kötüyüz
off kızlar yaa Selen de hasta..
10 gündür falan ishali var ama geçmiyoo ilaç da kullandığımız halde..
burun akıntısı öksürük aksırık da cabası..
dr a götürdük herşey temiz çıktı ama geçmiyo yaa...
dr beyaz tenli bebekler daha hassas olur ve zor geçer dedii
off yavrum yatınca daha bi azıyo öksürüğü uykusunda hakır hakır öksürüyo miniğim...
Allahım acil şifalar versin bebişlere..
biz daha diş çıkarmadık acaba çıkarma döneminde oluyo mu bunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?