Bizde sizleri göremeden geldikkk türkiyedenoyy rapunzell rüyacııım hayırlı olsun 7. ayın göremedik seni bitürlü.......özlettin kendiniiii
meralcimm meriçin dişi hayrılı olsun sağlıklı olsun bütün dişleriiiii
dün korkudan test yapamamıştım bugün yaptım sonuç negatif kafamçokkarıştı
kızlar yaa o testte çıkmama ihtimali var mı ben karnımda hareket hissediyorum....
çok geçmiş olsun.ama süt verirkende kullanabileceğin ilaç yokmu acaba*bi gitsen sende dr a.ay kıyamam kuzucuğa ya.onlar hasta olmasada biz olsak onların yerine :çok üzgünüm:merhaba arkadaşlar biz kızımla çok hasta olduk. bayram tatili bize tatil diil yorgunluk oldu. acaip nezleyim kızımda aynı. hiç uyumuyo benimde belim kanadım tutmuyo o kadar hastayımki.. ilaçta kullanamıyorum emzirdiğim için. yarın kızımı dr a götürücez. of ya çok kötüyüm çok
çok geçmiş olsun.ama süt verirkende kullanabileceğin ilaç yokmu acaba*bi gitsen sende dr a.ay kıyamam kuzucuğa ya.onlar hasta olmasada biz olsak onların yerine :çok üzgünüm:
dün korkudan test yapamamıştım bugün yaptım sonuç negatif kafamçokkarıştı
kızlar yaa o testte çıkmama ihtimali var mı ben karnımda hareket hissediyorum....
Siboşum doğum günün şimdidn kutlu olsun canım. Nice mutlu yıllara.
Thanderc geçmiş olsun canım kuzunada sanada. İnşallah çabuk iyileşirsiniz.
Rebecacım inşallah gazdır o gezinen.. Ama değilsede kısmet diyelim. Her işte bir hayır vardır bence.Hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?