2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günün ilk günaydını benden olsun herkese mutlu güzel bir gün diliyorum oğluşu okula gönderdim işler beni bekliyor

Günaydın kızlaaaarrr. Nabersiniz???
Tülaycım yedim canım sizin yerinizede yedim merak etmeyin.
Rebeca ne diyon bacım sen??? Süpriz yumurta ha????

Oğlanı bıcıbıcı yaptırdık giydirdik,kendimiz giyinirkende tosun paşamı beşiğine oturttuk.
Ne oldu bilin bakalım.
Oturduğu yerde uyuyakalmış. Hemde nasıl uyumak. Uyanmasını bekliyoruz. Biradan fotoğrafını yükleyebilirsem göstereyim.

merhaba arkadaşlar biz kızımla çok hasta olduk. bayram tatili bize tatil diil yorgunluk oldu. acaip nezleyim kızımda aynı. hiç uyumuyo benimde belim kanadım tutmuyo o kadar hastayımki.. ilaçta kullanamıyorum emzirdiğim için. yarın kızımı dr a götürücez. of ya çok kötüyüm çok

oyy rapunzell rüyacııım hayırlı olsun 7. ayın göremedik seni bitürlü.......özlettin kendiniiii

meralcimm meriçin dişi hayrılı olsun sağlıklı olsun bütün dişleriiiii
Bizde sizleri göremeden geldikkk türkiyeden (
Böylede uyunurmu kuzum yaa

Ayy cani acimiyomuu ??

TEsekkür ederiz gülsah teyzecikkkk :))
Öptük hepinizi!
Nerelerdesiniz ya bu arada ?
yarin benim dogum günüm (

dün korkudan test yapamamıştım bugün yaptım sonuç negatif kafamçokkarıştı

kızlar yaa o testte çıkmama ihtimali var mı ben karnımda hareket hissediyorum....

kızlar yaa o testte çıkmama ihtimali var mı ben karnımda hareket hissediyorum....

slm canlarım.rebecacım karnında hareket hissetmen için en az 14 haftalık hamiş olman lazım.bu kadar süredirde anlamamış oolmassın herhalde.bence negatiftir merak etme.ama 1 hafta daha geçsin bi git dr a derim ben.

çok geçmiş olsun.ama süt verirkende kullanabileceğin ilaç yokmu acaba*bi gitsen sende dr a.ay kıyamam kuzucuğa ya.onlar hasta olmasada biz olsak onların yerine :çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun.ama süt verirkende kullanabileceğin ilaç yokmu acaba*bi gitsen sende dr a.ay kıyamam kuzucuğa ya.onlar hasta olmasada biz olsak onların yerine :çok üzgünüm:

maalesef minoset harici ilaç yok kulanabilecegim. bikez daha hasta olmuştum hasta. dr a gittim muayene etti 1 haftada gecer dedi ilaç veremem demişti. of ya ofmafoldumben

belki psikolojikman sana öyle geliyodur hemen nasıl hissetceksinki bebegi? hiçmi regl olmadın ki sen? hayırlısı olsun canım ama ilginç yanilmaz:

Siboşum doğum günün şimdidn kutlu olsun canım. Nice mutlu yıllara.
Thanderc geçmiş olsun canım kuzunada sanada. ınşallah çabuk iyileşirsiniz.
Rebecacım inşallah gazdır o gezinen.. Ama değilsede kısmet diyelim. Her işte bir hayır vardır bence.Hayırlısı olsun.

Sagol canim Buketimm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…