ya bende şüpheleniyorum valla kendimden çıldırırım heralde :) sence ne zaman yapmak lazım 2. çocuğu? büyük olsa bi dert küçük olsa bi dert yahu
canım gözünaydın bakıcı bulmana çok sevindim gerçekten. gözün arkada kalmadan bırakmak çooook önemli.öff ya hepsi hasta bu bebelerin..çok geçmiş olsun.alya düzeldi gibi..
ben peditusu bıraktım kongest aldık biz.tadından dolayı alyada daha sevdi gibi.
kızlar bizde bakıcı işini ayarladık.aslında hala ve kayınvalidem bakacaklardı ama çocuk yollarda perişan olur diye bugün alt kattaki yengeye indiğimde nerdeyse 20 yıllık komşuları ordaydı alyayı görünce çok sevdi emriye abla(biz emoş diyoruz:)hiç düşünmezdim ama benim içim kaynadı dedi.haftanın 6 günü bakacak kısmetse kızıma kendi evinde evi köşe başımız hemen çok yakın 100 mt yok.350 lira kızlar nasıl iyi dimi fiyat.
eski işyerimlede konuştum satışta olmak istersen hemen başla dediler ama ben satış düşünmediğim için başka bir kadroda açık olursa öyle çağırılıcam bakalım kısmetse.valla herşey üstüste geldi kızlar.
alyayı bırakırken gözümde arkada kalmayacak hayırlısı
hoşgeldin kokoş bebişimizin güzel annesi.kızkardeşinin düğünü var he ne güselll hayırlı olsun canım şimdiden.Herkese merhaba kızlar...çook uzun bi ara verdm ama pc me yeni kavuştum,bir de kızkardeşimin düğünü olacak 15 gün sonra telaşe çoktu...Biz iyiyiz,aynı hırıltı ve tıkanıklığı bizde yaşadık ilaçsız çok emzirerek geçti gibi...Sizler nasılsınız?
oğluşuna geçmiş olsun. şu yaramaz eceyi de sıkı sıkı kokla çok hoşuma gitti anlattıklarınAman ya bütün bebişler hasta, geçmiş olsun kuzucuklara, arkadaşlar bebekleri iyileştirmek için kullandığınız yöntemleri paylaşalım, mesala ben kaan öksürdüğünde göğsüne ve sırtına günlük buharıyla ısıttığım pamuğu koyardım çok iyi gelirdi hala yapıyorum.Şu anda kaan fena halde hasta ödüm kopuyor eceyede bulaştıracak diye, hiç uzak duramıyor kardeşinden sürekli dibinde, bu arada ece de emeklemeye başladı artık o gitmeye başladı abisinin yanına ne yapcam bilmiyorum. Ay birde ece uyanıkken ders çalıştıramıyorum oğluma illaki yanımızda olacak almazsak kıyamet kopuyor, yanımıza alsak ne kitap kalıyor ne defter eceyle boğuşmaktan konsantre olamıyoruz, vallahi kızlar 2. çocuk düşünüyosanız zamanını iyi hesaplayın derim.
canım yaaa geçmiş olsun.ada çok fena ya okyanus suyu da fayda etmedi serum fizyolojik de.. kucağımda sızdı kaldı yatağına yan yatırdım 10 dk da bir uyanıyor ağlayarak kucağıma alıyorum tekrar uyuyor.. fındık kadar burnundan nefes almaya çalışıyor beceremeyince balık gibi ağzını açıyor bebeklerin hasta olması kadar fena bişey yok ya hepsine şifa diliyorum
:lepi:hayırlı olsun incinizz darısı bize hadi bakalım gerçi dişleri olmadan damaklarla bir ısırıyo ki ozan emerken dişler olsa koparcak valla.günaydın arkadaşlar, hasta olan bebişlerimize acil şifalar diliyorum, umarım hepiniz iyisinizdir, gülşahcım bakıcı işini ayarladığına çok sevindim, hayırlı olsun canım, dilerim iyi olur herşey....
bugün işler biraz daha iyi, yoğunluk birazda olsa azaldı....
bu arada teyzeleri oğlumun dişi çıktı.... dün eve gittim almak için bakıcımız söledi, meral müjde dişi çıktı diye... biraz huysuzdu demekki ondanmış, alltan patlamış, ama yanlarıda kabardı sanırım bikaç tane birlikte çıkaracak, gece ateşlendi biraz, kustu halsizdi, kuzucuma Allah yardım etsin, çok sevindim çıktığına :)))
:roflol:canım yolu şaşıermışsın anlaşılan..2009 mart anneleriyiz biz..sen 2010 a bak istersen.
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
ama öğrenmen gerekirdi ki
ben 12.haftamda öğrenmiştim
Tünaydın arkideşler.. Daha hiç bir işe bakmadım bugün. Önce aerobik sonra kahvaltı keyfi,sonra duş.. Tosun paşayı doyur,uyut... o kadar.
meralcim boyattım canım. boyadıktan sonra en az 2 saat emzirmedim mama yedi
Gülşah nasıl ya o fiyata burda mümkün değil...en az 650 700...çok ii bence içinede sinmiş oh ne güzel.Tlaysı canım haklısın...ben şüpheleniyorum kendimden zaten,belkide kardeş geliyo...Amann büyüyünce güzelde şimdi düşününce çok ağır geliyo...saol emelcm
ilk dişiniz hayırlı uğurlu olsunalkisalkisalkis güle güle kullansın incilerinikaydirigubbakcemile3günaydın arkadaşlar, hasta olan bebişlerimize acil şifalar diliyorum, umarım hepiniz iyisinizdir, gülşahcım bakıcı işini ayarladığına çok sevindim, hayırlı olsun canım, dilerim iyi olur herşey....
bugün işler biraz daha iyi, yoğunluk birazda olsa azaldı....
bu arada teyzeleri oğlumun dişi çıktı.... dün eve gittim almak için bakıcımız söledi, meral müjde dişi çıktı diye... biraz huysuzdu demekki ondanmış, alltan patlamış, ama yanlarıda kabardı sanırım bikaç tane birlikte çıkaracak, gece ateşlendi biraz, kustu halsizdi, kuzucuma Allah yardım etsin, çok sevindim çıktığına :)))
selam kızlar...
hasta bebelerimin hepsine geçmiş olsun... elif naz da hastalandı aferin şurup verdi doktoru iyice abartmazsa verme dedi damla damlat burnuna dedi ben de bi kaç kez verdim şimdi iyiyiz çok şükür...
sormayın hafiyeliğe başladım...
kardeşim bizdeydi bakıcıyla yalnız kalmıyodu naz, kardeşim iki gün önce gitti... biz de dün ilk defa bakıcıyla yalnız başına bırakıp gittşik.. ses kayıt cihazı aldık.. kmera alıcaktık ama iyi bişeyler bayaa tuzlu...
bugün cihazı çalıştırıp tabi gizli bi yere koyup gittik okula... geldim dinledi,m şükürler olsun ki ilgili davranıyo,konuşuyo şarkılar söylüyo... ba ba de de b-falan öğretmeye çalışıyo... çok şükür allahım...
gülşahçım bakıcı fiyatı iyi bizimki 400 ama eve geliyo.. ev işi yapmıyo ben istemedim..en geç iki buçuk gibi gidiyo.. amn iyi baksın da ben artı bişeyler de vericem öğrenci kızı faln var ünv.de..
amma çok yazdım... öptüm sizi ve melekleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?