2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya bende şüpheleniyorum valla kendimden çıldırırım heralde :) sence ne zaman yapmak lazım 2. çocuğu? büyük olsa bi dert küçük olsa bi dert yahu

amanın aman daha çok erken özge, ama yinede hayırlısı, dediğin gibi büyükte olsa dert küçükte olsa dert ama dünyada böyle bir sevgi yok, zorda olsa insan severek katlanıyor ben 6,5 yıl sonra yeniden anne oldum çok da memnunum, iyi ki ara vermişim oğlum şimdi benim en büyük yardımcım, bu arada bir hamilelik daha yaşamıştım olmadı yaşasaydı 2008 mart annesi olacaktım.

kızlar böle bi konu varmı bilmiyorum ama doğumdan sonra saçlarınızı boyattınızmı? ben hala boyatmadım meriç emiyor ne zaman boyatsam acaba?

selamssss canlarım,
ben hasta olcak gibiyim. yorgunum artık hafta sonları da çalışacağım kolay glesin bana
canım gözünaydın bakıcı bulmana çok sevindim gerçekten. gözün arkada kalmadan bırakmak çooook önemli.
hoşgeldin kokoş bebişimizin güzel annesi.kızkardeşinin düğünü var he ne güselll hayırlı olsun canım şimdiden.
oğluşuna geçmiş olsun. şu yaramaz eceyi de sıkı sıkı kokla çok hoşuma gitti anlattıkların opuyorumnanaktan
canım yaaa geçmiş olsun.
:lepi:hayırlı olsun incinizz darısı bize hadi bakalım gerçi dişleri olmadan damaklarla bir ısırıyo ki ozan emerken dişler olsa koparcak valla.
:roflol:
bende 12de öğrenmiştim.
Tünaydın arkideşler.. Daha hiç bir işe bakmadım bugün. Önce aerobik sonra kahvaltı keyfi,sonra duş.. Tosun paşayı doyur,uyut... o kadar.

ohhhhh misss ben o zamana kadar 6 saat derse girdim üstüne bir toplantı yaptım bacım:d

meralcim boyattım canım. boyadıktan sonra en az 2 saat emzirmedim mama yedi

darısı sizin başınıza canım inşallah ağrısız ateşlenmeden çıkarırı kuzucuklar....

ya ben hamile kaldığımdan beri boyatmamıştım, bir yılı geçti çoktan.... çok kötü oldu artık bide bu ayın sonunda kayınbiraderimin nişanı varda boyatsammı dedim, süte geçcek diye boyatmıyordum. bende senin gibi yapayım o zaman

Önce oğluşun ütülerini yaptım. Bizimkilere geçmeden uyandı tosbaaam.. Kendi giysileri ütülendi ya biz önemli değiliz :)).

Bu arada bu ruj-simit-çay..vs nerden geliyo ya. Bende istiyorum. (mesajın sağ üst köşesinde çıkan)

Üşenmesemde yaprak sarsam.. Tosun paşam izin verirmi acep????
Yardıma gelmek isteyen varmıııııııııı

yemekteyize bende fırsat buldukça bakıyorum bu bölümlerinde prenses diye bi bayan var o çok komedi :)))

hayırlısı canım yinede çok erken ben hep arka arkaya doğan bebeklerden büyüğüne acırım kendisi daha bebekken abla yada abi pozisyonuna geçiyorlar.

damlacığım sağol, kaanı okula gönderdim ama öğretmeni aradı biraz önce gidip aldım çok hasta biliyorum ama kanında kudurukluk var yatmıyor sürekli hareket halinde, eceyi kokladım teyzesi senin için, sende tombiş kuzuyu kokulu kokulu öp benim için bu arada sana kolay gelsin canım hafta sonu kurs var herhalde

selam kızlar...

hasta bebelerimin hepsine geçmiş olsun... elif naz da hastalandı aferin şurup verdi doktoru iyice abartmazsa verme dedi damla damlat burnuna dedi ben de bi kaç kez verdim şimdi iyiyiz çok şükür...

sormayın hafiyeliğe başladım...

kardeşim bizdeydi bakıcıyla yalnız kalmıyodu naz, kardeşim iki gün önce gitti... biz de dün ilk defa bakıcıyla yalnız başına bırakıp gittşik.. ses kayıt cihazı aldık.. kmera alıcaktık ama iyi bişeyler bayaa tuzlu...

bugün cihazı çalıştırıp tabi gizli bi yere koyup gittik okula... geldim dinledi,m şükürler olsun ki ilgili davranıyo,konuşuyo şarkılar söylüyo... ba ba de de b-falan öğretmeye çalışıyo... çok şükür allahım...

gülşahçım bakıcı fiyatı iyi bizimki 400 ama eve geliyo.. ev işi yapmıyo ben istemedim..en geç iki buçuk gibi gidiyo.. amn iyi baksın da ben artı bişeyler de vericem öğrenci kızı faln var ünv.de..

amma çok yazdım... öptüm sizi ve melekleri...

ilk dişiniz hayırlı uğurlu olsunalkisalkisalkis güle güle kullansın incilerinikaydirigubbakcemile3

valla iyi akıl edmişiniz bu zamanda kimseye güven olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…