2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gülşah nasıl ya o fiyata burda mümkün değil...en az 650 700...çok ii bence içinede sinmiş oh ne güzel.Tlaysı canım haklısın...ben şüpheleniyorum kendimden zaten,belkide kardeş geliyo...Amann büyüyünce güzelde şimdi düşününce çok ağır geliyo...saol emelcm

idilimize gecmis olsun adacigimizaadaa....
saol tatlım ya ((

alyanın düzelmesine çok sevindim darısı bizim başımıza ada çok fena (bakıcı işi harika olmuş fiyatı da iyi bence burdada o civarda.

hoşgeldin canım hayırlı olsun şimdiden ve de geçmiş olsun

ya bende şüpheleniyorum valla kendimden çıldırırım heralde :) sence ne zaman yapmak lazım 2. çocuğu? büyük olsa bi dert küçük olsa bi dert yahu

ada çok fena ya okyanus suyu da fayda etmedi serum fizyolojik de.. kucağımda sızdı kaldı yatağına yan yatırdım 10 dk da bir uyanıyor ağlayarak kucağıma alıyorum tekrar uyuyor.. fındık kadar burnundan nefes almaya çalışıyor beceremeyince balık gibi ağzını açıyor bebeklerin hasta olması kadar fena bişey yok ya hepsine şifa diliyorum

Özgecim aynisi en basta bizdede öyle olmustu
ben serum fizyolojikte vermistim trdeyken
birsey olmadi
ama ertesi gün banyo ettirirken burnunda ne varsa akti gitti birde ardi ardina hapsirmaya basladi
burnunu parmaklarimin arasina alip birakiyordum buda sevmiyodu hapsirmaya basliyodu yada saclarimi sürüyordum hapsirsin diye hapsiriyordu ve ne varsa akiyodu :) YÖNTEME BAK YARABBIM SEBEK OLDUM CIKTIM
yada banyoda basindan asagi su dökerken annem burnunu temizliyordu ozamanda suyla birlikte hersey cikiyodu rahatlatti yani banyo :) oysa ben korkmustum daha hasta olacak diye ama sicak tutunca birsy olmuyor
GECMIS OLSUN tekrar

canım kızma kuzuma boğazında balgam varsa o midesini bulandırır ondan kusar annesi durup dururken niye kussun kendi istermi hiç aaaa
ne güzel ne mutlu sana hayırlı olsun her ikiside şanslıymışsın valla yoksa alya mı şanslı acaba
düğününüz hayırlı olsun allah mesut edsin 15gün sonra azcık bizim içinde attırıver göbeciklerizemuszemus
aynı dert bizde de var ben yasine ders çalıştırcam diye yırtınıyom ecrinde ordan benimle ilgilen diye yıtınıyo ahh ah ne yapcaz bilmemkafamçokkarıştı
valla aslında en güzel yöntem çocuklar hasta olunca annem de hemen banyo yaptır der sıcak bi banyo her derde deva der annem bide arkasından ıhlamur bebiş ıhlamur içmiyosa mamasını su yerine onunla yapın ben öyle yapıyorumkaydirigubbakcemile3

canım burdada 400-450 civarında.ama tanıdık evide yakın olunca parayı hiç dert etmedi kadın.
bu arada kızlar krounma yöntemi niye seçmediniz?
bana doktorum 6.ayda gel kararlaştırakım demişti.gitmştim kistlerim olduğu için biz doğum kontrol hapına karar verdik.inanılmaz rahat.olduydu olmadıydı derdi yok..
hayırlısı olsun eltemcim istiyorsanız ikinci bebeği neden olmasın?

Gülşah çok sevindim bakıcı bulmana özelliklede içine sinen birisinin olması güzel, fiyatta iyi hayırlı olsun. inşallah işinede başlarsın en kısa zamanda.
çok teşekkürler canım.
çok sağol özgecim.inşallah bulusunuz.
zaten masrafları çok ağır bu bebelerin bakıcı en azından uygun fiyat olsun değilmi?akannehir

ahh canım ne kadar üzüldüm anlatamma.alyada öyleydi anne olarak biz fena oluyorduk
yalnız burun aspiratörü varya görümcem ondan verdi bize burun damlasını sıkıp onunla çekiyorduk tertemiz oluyordu o kadar rahatlattıki size anlatamam.dene istersen özge.

canım ya..işte alya genelde tat beğenmediği için kusuyor.öyle bir huyu cvar yaramazın..

hepinize günaydınlar.biz yine erkenciyiza.kalktık alya yedi ve uyudu.olan babasıyla bize oldu.onunda uykusu kaçtı benimde:sinifsinif:

günaydın canlarım nasılsınız
görüyorum ki çoğumuzun bebişleri hasta allah acil şifalar versin hepsinede

özgecim ve aslıcım Ada'cıklarıma çok geçmiş olsun kıyamam ben onlara tüm Ada'lar hasta sanırım benim kızımda öyle dün dr.a kontrole götürdüm biraz daha iyiymiş geçmek üzere dedi

betülcüm Kaan'a çok geçmiş olsun canım işallah Ece'ye de bulaşmaz

gülşahcım yeni bakıcınız hayırlı olsun canım herşey gönlünce olur işallah Alya Derin'ime iyi bakar işindede umarım istediğin mevkide olursun canım

kk'nın en güzel annelerine günaydın hasta bebişler iyileşir inş artık yaa çok üzülüyorum okudukça, allah şifa versin kuzularıma
bende oğluşu okula gönderdim etrafı toparladım temizliğe başlıycam baba kız uyuyolar aman uyusunlar elime ayağıma dolaşmasınlar da
öğleden sonra da baş sağlığına gidicem bu günlerde çok ölüm haberi aldım yaaa
neyse şimdi kaçdım akşam açabilirim anca artık

kızlar bu arada dün doktora gittiğimde bebişlerimizin göz muayenelerini sordum
dr.umuz tabiki götür zamanı geldi dedi
ve kendisinden bebeklere bakabilen bir göz doktoru tavsiye etmesini rica ettim oda söyledi
sizlerde isterseniz ihmal etmeyin
bizim ailede zaten göz bozukluğu var baştan önlem almak lazım
dr.nuzdan göz için öneri isteyebilirsiniz bayanlar

günaydın arkadaşlar, hasta olan bebişlerimize acil şifalar diliyorum, umarım hepiniz iyisinizdir, gülşahcım bakıcı işini ayarladığına çok sevindim, hayırlı olsun canım, dilerim iyi olur herşey....

bugün işler biraz daha iyi, yoğunluk birazda olsa azaldı....

bu arada teyzeleri oğlumun dişi çıktı.... dün eve gittim almak için bakıcımız söledi, meral müjde dişi çıktı diye... biraz huysuzdu demekki ondanmış, alltan patlamış, ama yanlarıda kabardı sanırım bikaç tane birlikte çıkaracak, gece ateşlendi biraz, kustu halsizdi, kuzucuma Allah yardım etsin, çok sevindim çıktığına :)))

meralcim canım çok sevindim gözünüz aydın kuzumun ilk incisi cıktı ne kadar güzel darısı bizimkinin başına canım

canım çok saolasın, amin canım inşallah en kısa zamanda acısız ağrısız çıkarsızn senin bebişinde inşallah, çok mutlu oldum saol....

daha bi büyüdü gibi geldi gözüme meriçim:)))

cinsiyetini öğrenen var mı ? arkdaşlar ben 18 haftalık oldum ama doktor daha belli değildir dedim ama ne kdar doğru bilmiyorum 1 sonra ki ay belli olur dedi öğrenen varmı acaba

cinsiyetini öğrenen var mı ? arkdaşlar ben 18 haftalık oldum ama doktor daha belli değildir dedim ama ne kdar doğru bilmiyorum 1 sonra ki ay belli olur dedi öğrenen varmı acaba
canım yolu şaşıermışsın anlaşılan..2009 mart anneleriyiz biz..sen 2010 a bak istersen.
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
ama öğrenmen gerekirdi ki
ben 12.haftamda öğrenmiştim

canım çok saolasın, amin canım inşallah en kısa zamanda acısız ağrısız çıkarsızn senin bebişinde inşallah, çok mutlu oldum saol....

daha bi büyüdü gibi geldi gözüme meriçim:)))

gelmez mi canım yaa :1hug:
ne tatlıdır şimdi o incisiyle

geçmiş olsun dileyenlere çok teşekkürler kızlar

hasta bebeklere acil şifalar :Saruboceq:

sibelcim banyo yaptırdım iyi geldi gerçekten ama adanın burnu hep akıyo zaten sorun olan şey durmaması sanırım kaydirigubbakcemile3 heryerimiz salya sümük ama o kadar burundan bu kadar şey nasıl çıkıyor anlamadım valla CADIARZU

gülşahcım ya o aspiratörden aldık biz de ama sokturmuyor ki burnuna yaramazım. bende bikaç sefer çekmeyi başardım ama deli gibi ağladı bi daha yapmadım bende senağlama

meralcim hayırlı olsun inciniz a.s.

Tünaydın arkideşler.. Daha hiç bir işe bakmadım bugün. Önce aerobik sonra kahvaltı keyfi,sonra duş.. Tosun paşayı doyur,uyut... o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…