SIMDI YAPSAK BIRLIKTE MI BUYUSELER YOKSA kaydirigubbakcemile3
Hosbulduk EmelSıbel hoŞ geldın
kızlar ben buralardayım ama gözüm kapanıyor.yatsam iyi olacak artık.berbatım çünkü:sinifsinif:
hepinize iyi gecelr.yarın yazarım.öpüyorum sizleri ve bebeleri
saol tatlım yaidilimize gecmis olsun adacigimizaadaa....
alyanın düzelmesine çok sevindim darısı bizim başımıza ada çok fenaöff ya hepsi hasta bu bebelerin..çok geçmiş olsun.alya düzeldi gibi..
ben peditusu bıraktım kongest aldık biz.tadından dolayı alyada daha sevdi gibi.
kızlar bizde bakıcı işini ayarladık.aslında hala ve kayınvalidem bakacaklardı ama çocuk yollarda perişan olur diye bugün alt kattaki yengeye indiğimde nerdeyse 20 yıllık komşuları ordaydı alyayı görünce çok sevdi emriye abla(biz emoş diyoruz:)hiç düşünmezdim ama benim içim kaynadı dedi.haftanın 6 günü bakacak kısmetse kızıma kendi evinde evi köşe başımız hemen çok yakın 100 mt yok.350 lira kızlar nasıl iyi dimi fiyat.
eski işyerimlede konuştum satışta olmak istersen hemen başla dediler ama ben satış düşünmediğim için başka bir kadroda açık olursa öyle çağırılıcam bakalım kısmetse.valla herşey üstüste geldi kızlar.
alyayı bırakırken gözümde arkada kalmayacak hayırlısı
hoşgeldin canım hayırlı olsun şimdiden ve de geçmiş olsunHerkese merhaba kızlar...çook uzun bi ara verdm ama pc me yeni kavuştum,bir de kızkardeşimin düğünü olacak 15 gün sonra telaşe çoktu...Biz iyiyiz,aynı hırıltı ve tıkanıklığı bizde yaşadık ilaçsız çok emzirerek geçti gibi...Sizler nasılsınız?
ya bende şüpheleniyorum valla kendimden çıldırırım heralde :) sence ne zaman yapmak lazım 2. çocuğu? büyük olsa bi dert küçük olsa bi dert yahuAman ya bütün bebişler hasta, geçmiş olsun kuzucuklara, arkadaşlar bebekleri iyileştirmek için kullandığınız yöntemleri paylaşalım, mesala ben kaan öksürdüğünde göğsüne ve sırtına günlük buharıyla ısıttığım pamuğu koyardım çok iyi gelirdi hala yapıyorum.Şu anda kaan fena halde hasta ödüm kopuyor eceyede bulaştıracak diye, hiç uzak duramıyor kardeşinden sürekli dibinde, bu arada ece de emeklemeye başladı artık o gitmeye başladı abisinin yanına ne yapcam bilmiyorum. Ay birde ece uyanıkken ders çalıştıramıyorum oğluma illaki yanımızda olacak almazsak kıyamet kopuyor, yanımıza alsak ne kitap kalıyor ne defter eceyle boğuşmaktan konsantre olamıyoruz, vallahi kızlar 2. çocuk düşünüyosanız zamanını iyi hesaplayın derim.
canım kızma kuzuma boğazında balgam varsa o midesini bulandırır ondan kusar annesi durup dururken niye kussun kendi istermi hiç aaaaaynen öyle kızlar.sağlıklı olsunlarda..:Saruboceq:
bende alyayı cezalandırdım aklım gidiyor ama.ya sabah 6da kahvaltı yaptı bu ara erken kalkıyor zaten.11i geçerken geç oldu diye mercimek çorbasını yedirim dedim meyve vermiyim.
5 saat aç olan benim sanki hepsini kustu.zaten 5-6 kaşık ancak yemişyti.üzerini değiştim yatağına attım.orda şimdi hiç bakmıyorum.ne olacak bu çocuğun yeme sıkıntısı bilemiyorum..
ne güzel ne mutlu sana hayırlı olsun her ikiside şanslıymışsın valla yoksa alya mı şanslı acabaöff ya hepsi hasta bu bebelerin..çok geçmiş olsun.alya düzeldi gibi..
ben peditusu bıraktım kongest aldık biz.tadından dolayı alyada daha sevdi gibi.
kızlar bizde bakıcı işini ayarladık.aslında hala ve kayınvalidem bakacaklardı ama çocuk yollarda perişan olur diye bugün alt kattaki yengeye indiğimde nerdeyse 20 yıllık komşuları ordaydı alyayı görünce çok sevdi emriye abla(biz emoş diyoruz:)hiç düşünmezdim ama benim içim kaynadı dedi.haftanın 6 günü bakacak kısmetse kızıma kendi evinde evi köşe başımız hemen çok yakın 100 mt yok.350 lira kızlar nasıl iyi dimi fiyat.
eski işyerimlede konuştum satışta olmak istersen hemen başla dediler ama ben satış düşünmediğim için başka bir kadroda açık olursa öyle çağırılıcam bakalım kısmetse.valla herşey üstüste geldi kızlar.
alyayı bırakırken gözümde arkada kalmayacak hayırlısı
düğününüz hayırlı olsun allah mesut edsin 15gün sonra azcık bizim içinde attırıver göbeciklerizemuszemusHerkese merhaba kızlar...çook uzun bi ara verdm ama pc me yeni kavuştum,bir de kızkardeşimin düğünü olacak 15 gün sonra telaşe çoktu...Biz iyiyiz,aynı hırıltı ve tıkanıklığı bizde yaşadık ilaçsız çok emzirerek geçti gibi...Sizler nasılsınız?
aynı dert bizde de var ben yasine ders çalıştırcam diye yırtınıyom ecrinde ordan benimle ilgilen diye yıtınıyo ahh ah ne yapcaz bilmemkafamçokkarıştıAman ya bütün bebişler hasta, geçmiş olsun kuzucuklara, arkadaşlar bebekleri iyileştirmek için kullandığınız yöntemleri paylaşalım, mesala ben kaan öksürdüğünde göğsüne ve sırtına günlük buharıyla ısıttığım pamuğu koyardım çok iyi gelirdi hala yapıyorum.Şu anda kaan fena halde hasta ödüm kopuyor eceyede bulaştıracak diye, hiç uzak duramıyor kardeşinden sürekli dibinde, bu arada ece de emeklemeye başladı artık o gitmeye başladı abisinin yanına ne yapcam bilmiyorum. Ay birde ece uyanıkken ders çalıştıramıyorum oğluma illaki yanımızda olacak almazsak kıyamet kopuyor, yanımıza alsak ne kitap kalıyor ne defter eceyle boğuşmaktan konsantre olamıyoruz, vallahi kızlar 2. çocuk düşünüyosanız zamanını iyi hesaplayın derim.
valla aslında en güzel yöntem çocuklar hasta olunca annem de hemen banyo yaptır der sıcak bi banyo her derde deva der annem bide arkasından ıhlamur bebiş ıhlamur içmiyosa mamasını su yerine onunla yapın ben öyle yapıyorumkaydirigubbakcemile3Özgecim aynisi en basta bizdede öyle olmustu
ben serum fizyolojikte vermistim trdeyken
birsey olmadi
ama ertesi gün banyo ettirirken burnunda ne varsa akti gitti birde ardi ardina hapsirmaya basladi
burnunu parmaklarimin arasina alip birakiyordum buda sevmiyodu hapsirmaya basliyodu yada saclarimi sürüyordum hapsirsin diye hapsiriyordu ve ne varsa akiyodu :) YÖNTEME BAK YARABBIM SEBEK OLDUM CIKTIM
yada banyoda basindan asagi su dökerken annem burnunu temizliyordu ozamanda suyla birlikte hersey cikiyodu rahatlatti yani banyo :) oysa ben korkmustum daha hasta olacak diye ama sicak tutunca birsy olmuyor
GECMIS OLSUN tekrar
canım burdada 400-450 civarında.ama tanıdık evide yakın olunca parayı hiç dert etmedi kadın.Gülşah nasıl ya o fiyata burda mümkün değil...en az 650 700...çok ii bence içinede sinmiş oh ne güzel.Tlaysı canım haklısın...ben şüpheleniyorum kendimden zaten,belkide kardeş geliyo...Amann büyüyünce güzelde şimdi düşününce çok ağır geliyo...saol emelcm
çok teşekkürler canım.Gülşah çok sevindim bakıcı bulmana özelliklede içine sinen birisinin olması güzel, fiyatta iyi hayırlı olsun. inşallah işinede başlarsın en kısa zamanda.
çok sağol özgecim.inşallah bulusunuz.saol tatlım ya((
alyanın düzelmesine çok sevindim darısı bizim başımıza ada çok fena(bakıcı işi harika olmuş fiyatı da iyi bence burdada o civarda.
hoşgeldin canım hayırlı olsun şimdiden ve de geçmiş olsun
ya bende şüpheleniyorum valla kendimden çıldırırım heralde :) sence ne zaman yapmak lazım 2. çocuğu? büyük olsa bi dert küçük olsa bi dert yahu
ahh canım ne kadar üzüldüm anlatamma.alyada öyleydi anne olarak biz fena oluyordukada çok fena ya okyanus suyu da fayda etmedi serum fizyolojik de.. kucağımda sızdı kaldı yatağına yan yatırdım 10 dk da bir uyanıyor ağlayarak kucağıma alıyorum tekrar uyuyor.. fındık kadar burnundan nefes almaya çalışıyor beceremeyince balık gibi ağzını açıyor bebeklerin hasta olması kadar fena bişey yok ya hepsine şifa diliyorum
canım kızma kuzuma boğazında balgam varsa o midesini bulandırır ondan kusar annesi durup dururken niye kussun kendi istermi hiç aaaa
ne güzel ne mutlu sana hayırlı olsun her ikiside şanslıymışsın valla yoksa alya mı şanslı acaba
düğününüz hayırlı olsun allah mesut edsin 15gün sonra azcık bizim içinde attırıver göbeciklerizemuszemus
aynı dert bizde de var ben yasine ders çalıştırcam diye yırtınıyom ecrinde ordan benimle ilgilen diye yıtınıyo ahh ah ne yapcaz bilmemkafamçokkarıştı
valla aslında en güzel yöntem çocuklar hasta olunca annem de hemen banyo yaptır der sıcak bi banyo her derde deva der annem bide arkasından ıhlamur bebiş ıhlamur içmiyosa mamasını su yerine onunla yapın ben öyle yapıyorumkaydirigubbakcemile3
canım yolu şaşıermışsın anlaşılan..2009 mart anneleriyiz biz..sen 2010 a bak istersen.cinsiyetini öğrenen var mı ? arkdaşlar ben 18 haftalık oldum ama doktor daha belli değildir dedim ama ne kdar doğru bilmiyorum 1 sonra ki ay belli olur dedi öğrenen varmı acaba
canım çok saolasın, amin canım inşallah en kısa zamanda acısız ağrısız çıkarsızn senin bebişinde inşallah, çok mutlu oldum saol....
daha bi büyüdü gibi geldi gözüme meriçim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?