2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldın canım cok güzel ismin var bende derya oglumda yiğit opuyorumnanaktan
gülşahcım benım ev merkesı ısıtma yönetıcı nezaman yaktı ozaman ısınıyoruz yandık valla bize cok gececek kış oglumu 4 gündür yıkamadım bugun yıkadım artık jet hızıyla

rep kotası ne ya ben biraz cahil kaldım bu konularda napim iki çocuğa anca yetişebiliyorum hatta üç
:)))) rep kotası diye ben taktım adını :) belli sayıda rep verebiliyorsun 24 saat içinde

ya hemde nasıl çığlık çığlığaydık hatta aylık dr kontrolune erken götürdük acaba bişeyi mi var diye.. sesini tanıyomuş hanımefendi :)))

bunları yeni çekindik bayram fotoları
oy oy oy yakışıklım benim maaşallah sana

canım geçmiş olsun . neden öyle düşünüyorsun ki bebişler sağlıklı olsun gelişimi normal olsun yeterki.. biz büyüklerin bile boyu kilosu bir mi?

ya bende grip oldum batuyageçecek diye korkuyorum zaten burnu tıkanıyodu elimizde damlaylageziyoruz bide ballı limonnn
geçmiş olsun tatlım

ayyy kolay gelsin tatlım

günaydın mart anneleri..artık bende geldim.
alyada hasta bebekler kervanına katıldı.çok kötü ya.
şimdi burnu felaket hiç açamıyoruz.
siz ne yapıyorsunuz burnu tıkalı olduğunda
hoş geldin canım geçmiş olsun kuzucuğa

geçmişolsun canım

hoş geldin hoşgeldin canım geçmiş olsun size de

maaşallah kuzuya uamrım severek yer herşeyi

hhiiiihhh içim gitti ay okuyunca çok geçmiş olsun kıyamam ben ona

selam kızlar nabersiniz?

biz ani bir kararla adanaya geldik eşimin amiri izin verdi 2 günlüğüne yarın gece dönüyoruz. gecikmeli bayram tatili yapıyoruz yani :))) bu arada bayram hediyesi olarak eşimin çalıştığı yeri değiştirmişler. önceki yerinden memnundu biraz moral bozukluğumuz oldu..

hasta bebeklere çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm arada atladığım varsa kusura bakmayın acele yazyorum

iyi geceler herkese öpüyorum

günaydın kızlar nasılsınız
gece Ada yı doktora götürdük göbek deliği kıpkırmızıydı ve beyazımsı bir akıntısı vardı daha öncede kızarmıstı ama akıntıyoktu dr hemen getirin bi bakalım dedi yediği bişey dokunmuş büyük ihtimalle çikolata dedesi bayramda yedirmişti bizimkide yalana yalana yemişti baharatlı bişey yada çikolatadan olur dedi dr baharatlı bişey vermedim hiç neyseki önemli bişey yokmuş merhem verdi iki tane bide grip başlangıcı varmış onun içinde şurup verdi şimdilik iyi bakalım kuzum

merhaba Zühra ben Damla kızımda Ada
memnun oldum
Ege yede çok geçmiş olsun canım salgın var bu dönemde umarım iyidir şimdi bebişimiz

betülcüm %99 yediği şeyleri evde yapıyoruz hazır vermemeye gayret ediyoruz annem kışlık tarhana yaptı onu çok seviyor sevmediği şeyler olursa (brokoli gb) tarhananın içine katıp öyle veriyorum yemesi maşallah çok güzel onun yediğini başkası yese obez olurdu bizimki çok hareketli sanırım o yuzden yakıyor yediklerini koltuk kenarlarından sıralıyor tutunarak yürüyor habire bişeyler yapıyor kendince :) ama gelgör ki boyu 72 cm kilosu 8,400

süheylacım canım çok geçmiş olsun kıyamam ben yavruma nasıl canı yanmıştır kimbilir iyiki farketmişsiniz çıktığını nasıl şimdi iyimi bi sıkıntısı yok dimi

Son düzenleme:
melekcim Ali Tunam nasıl oldu hala sıkıntılı mı huyu değişti diyordun şimdi nasıl düzelme var mı canım

kızlar günaydın hepinize....

emdacım çok geçmiş olsun canım, neyseki önemli bi sorun olmadan halletmişsiniz, merhemle şifa olsun kuzucuma

gülşahcım meralcim günaydın sizede
sağolun kızlar keşke böyle ufak tefek şikayetlerle atlatsak herşeyi

canım çokk geçmiş olsun neyse atlatmış oldun o telaşeyide, Allah başka dertler varmesin canım....

benimkide koşuşturmacayla geçti

cok saol tatlım

benimki de geceleri çok terliyor ben üşüyorum çocuk terliyor yaa.

mericin kolundanda bazen çıt çıt diye ses geliyor dr.a sordum normal dedi, eğer kötü bişey olsa durduramazsın zaten ağlamasını dedi

evet bende öyle düşünmüştüm yoksa Süheyla'nın ki gibi durmazlardı herhalde. çok saol yinede.. bir tek ben evhamlı değilmişim yani

bu arada arkadaşlar konuyla alakası yok ama puanlar düşmüş bi bilgisi olan varmı? sık sorulan sorulara baktım ama bulamadım alakalı bi konu

evet ben her gün girip herkese rep veriyorum. sizlerden de bekliyorum ehuehe... ya ne kadar yüzsüzüm yaa.. ama baya çoktu repimiz

selam canlar hasta bebişlere cok cok gecmiş olsun bebekler hasta olmasın inş.

Amin inşallah canım.. Allah acılarını göstermesin.

Bende geçen Perşembe akşamından beri yıkayamıyorum.. kokacak ehuehe..Yarın akşamı bekliyorum biraz daha geçsin pipisi..

canım herşeyde vardır bir hayır..

[

canım buyuk gecmıs olsun.. herseylerıne cok dıkkat etmek gerekıyor ya

melekcim Ali Tunam nasıl oldu hala sıkıntılı mı huyu değişti diyordun şimdi nasıl düzelme var mı canım

degısmezmı? Gece 12'e dogru yattık. Sabaha karşı 4 de ağlayarak uyandık. Hiç ağlayarak uyanmazdı...uyanır sessizce yatağında cebelleşirdii.. Biraz oturduk gece.5 de tekrar yattık. 9 da uyanmıs artık

herkese günaydın..
özgecim gezin gezin en güzeli vallahi..
emda geçmiş olsun sizede.

günaydın fıstıkım...

kızlar günaydın hepinize....

emdacım çok geçmiş olsun canım, neyseki önemli bi sorun olmadan halletmişsiniz, merhemle şifa olsun kuzucuma

sanada günaydın canım..

teşekkürler arkadaşlar..emda geçmiş olsun canım.bebeklerin hastalığı çok zor.benim oğlum çok şükür iyi artık ama hala geceleri burnu tıkanıyor .kuzum saat başı nefes alamadığı için ağlayarak uyanıyor.bizim ev merkezi ısıtma ve biz eşimin işi dolayısı ile erzurumdayız.burası o kadar soğuk ki.ısıtıcı malesef işe yaramoyor.aprtmanda 3 bebek var.kaloriferler yansın diye bastırıyoruz.ama diğerleri erken diye istemiyor.burası geceleri -3 oluyor.ne kadar bencillik ya.ve 3 bebek de hasta arkadaşlar.dün akşamdan beri o kadar sinirliyim ki.aslında yönetici benim ev sahibim.şu anda umrede.o burda olsa kesin yakardı.ev sahibimin bebeği olmamış ve benim ege'mi çok seviyor.bir an önce gelsin diye dua ediyorum.kusura bakmayın başınızı şişirdim

hosgeldın arkadasım Ege bebeğe geçmiş olsun.. ne demek kafa şişirmek aşk olsun.
Ben Melek oğlumda 7 Şubat'ta geldi. Ali Tuna.

maşallah canım oğluna.çok memnun oldum.oğullarımız arasında 1 ay var.benimki de 5.mart.seninki kaç kilo

hiç söylemeyeyim ehuehe.. benim sıska oğlum 7360 gr.dı 17 gün önce. Boyda 71 cm. Bizimkiyle aynı anda doğanlar 10 kiloyu geçti.. Allah'tan kilo harici gelişimi çok iyi.. Söyleniyoruz gel gel gel diyoruz ne bilimm sıralıyoruz.. fıldır fıldır bi yerlere gidip her yeri karıştırıyoruz.

canım ne demek baş şişirme olurmu hiç öyle şey erzurum gb bir yerde nasıl yakmazlar yaa eskişehir bile soğudu ben bile bazen kısa süreli yakıyorum havayı kırsın diye ne kadar bencilliktir bu böyle yaa canım Ege ye çok dikkat et bari yenilemesin hastalığı

Olsun canım benımkı de 18 gÜn Önce 7500 kıloydu.ama Şımdı hastalıĞından dolayı kılo verdı..benım ıÇın de 10 kılo hayal gıbı..benımkı de Çok hareketlı.maŞallah dıyelım bebeklerımıze.doktor Çok hareketlı olduĞu ıÇın fazla kılo almıyor demıŞtı

evet canım çok büyük bencillik.biz de zaten bütün gün yansın demiyoruz, ki öyle soğukki yanabilir de.sabah-akşam 2-3 saat yakın da soğuk kırılsın diyoruz.

melekcim umarım Ali Tunamda yerleşmez bu benim yiğenimde hiç böyle olmadı doktora hiç sordun mu olurmuymuş normalmiymiş sünetten sonra böyle olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…