2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım, annenin yerini kimse dolduramaz muhakkak, inşallah bakıcı yavrunu kendi çocuğu gibi şevkatle bakar. Yavrularımız minicikler ama bizim bile kaşımız çatılsa hissediyorlar...

Gece çok ağladı kuzum neyi vardı anlamadım... Dün ateşten uyuyamadı. Bugünde bana gaz ya da karnı ağrıyo gibi geldi ama...??
Kakasını yapınca rahatladı sanki. Şimdi uyuyor tosun paşam.

Geçmiş olsun canım ya bebekler hasta olacağına onların yerine biz hasta olalım istiyorum, yavrular dertlerin anlatamıyolar ki kıyamıyorum onlara...

Kandilimizi kutlayan arkadaşlara teşekkür eder, bende herkesin kandilini en içten dileklerimle kutlarım, her gecemiz kadir gecesinin kutsallığında olur inşallah, dualarınız kabul olsun. AMıN....

iyi yapmışsın canım bencede konuşmakla. bana iyi bakıcak gibi geliyor ya hayırlısı dediğin gibi ne kadar da olsa kendin bakmayınca gözün arkada kalır..

yok kız hasta değil ada çok şükür kaydirigubbakcemile3 ecenin emmesine sevindim artar umarım evet bencede kızınla geçir zamanını opuyorumnanaktan

günaydınn kızlar nasılsınız
bugün mürdüğümün aşısı var saat 11 de olucak 4 tane birden vuracaklar 5 li karma zatüriye verem ve sarılık delik deşik edecekler yavrumu ve ben yanında olamıcam mafoldumben bakıcımız ve dedesı göturecek ebemız çok ateş yapar bunlar dedi ne yapıcam bılmıyorum sabah olmaz artık bana işallah işten erken çıkabilirim oda zor gb gözüküyor mafoldumben

canım hayırlı olsun işallah gönlüne göre birisi olur bende çok zorlanmıştım 2,5-3 aylıktı bıraktığımda gönlünü ferah tut canım zaten kuzumun davranışlarından belli olur mutlumu huzurlumu konuşamıyorlar belkı ama davranıslarıyla bellı edıyorlar benimkisi şimdi eve geç gidersem trip atıyor bana suratıma bile bakmıyor bakıcısının kucağına gıtmek ıstıyor sıpam

DDD Damla bi görüşemedik....
kızlar Ela nın banu alkan fotolarını ekledim....
Adaşım Dilek biliyodur belki. bir sorsana... ama şehnaz daha kesin biliyodur geçen birbirlerine hediye almışlardı...

canım ben fotoları göremedım nereye ekledin Elamın fotolarını canım

yok kız hasta değil ada çok şükür kaydirigubbakcemile3 ecenin emmesine sevindim artar umarım evet bencede kızınla geçir zamanını opuyorumnanaktan

İyi iyi çok sevindim adanın iyi olmasına, birisi geçmiş olsun mesajı yazmıştı sana ben de adayı hasta sandım çok şükür değilmiş..

ece gece belki 4-5 defa emmek için uyandı, doyuramadım vallahi, kaç gündür emmediğinden sütüm de azalmış neyse ki emmeye başladı çok mutluyum, bir de şu ek gıdalarda artsa iştahı daha da mutlu olacam.

canım ecenin emmesine çok sevindim ne kadar emerse o kadar iyi zaten o emdikçe sütünde artar zaten zaman ek gıdayada alışır hayatım inatçı bunlar anacım suyana gitmek lazım birazda kaydirigubbakcemile3 zamanla onuda yicek

günaydın arkadaşlar hepinize nasılsınız?

aşıya gidecek kuzuma şimdiden geöçmiş olsun diyorum dilerim ateşlenmez, bakıcıyla yeni tanışan kuzuma Allah kolaylık verin dilerim iyi bir insandır, Allah hepimizin yardımcısı olsun... ecenin emmesine de çok sevindim

meriçte bikaç gündür çok huzursuz gece yine uyumadık, bayram temizliği yapıyorum bi yandan da, offfffmafoldumben

sağol canım, vallahi parmaklarında oynatıyorlar bizi,

sabah haberlerinde gördüğüm ibrahim bebeğe ağlıyorum sabahtan beri, açlıktan ne hale gelmiş yavrum, çok üzüldüm çok, bu bebek o hale gelene kadar kimse görmemiş mi? bu nasıl bir şey ya......

Günaydın meral, meriçe şimdiden geçmiş olsun, zaten huzursuzsuzmuş kuzum,inşallah ateşlenmez, diş mi çıkarıyo meriç acaba huzursuzluğu ondan mı? Sana bayram temizliğinde kolay gelsin canım ama temizliğe dalıp bebişini ihmal etme:)

Meralcim saol canım dediğin gb umarım ateşlenmez gece bitmicek bana
Meriç imede geçmiş olsun canım büyük ihtimalle diştendir canım kazasız belasız bi çıkarsalar şu incilerini bizde rahatlasak
yok mu o bayram temizliği kolay gelsin canım ben daha başlayamadım tüm gün iş eve gidincede Ada nasıl yapıcam bilmiyorum cumartesi tüm işim o olacak hele perde ütülemekten nefret ediyorum nasıl yapıcam bakalım

teşekkürler valla diş mi çıkarıyor ama yoksa başka bi sıkıntısı mı var anlamadım, sabah bakıcıya bırakırkende arkamdan epey mızırdandı (((
yok ihmal edermiyim hiç :)))) saolsun temizliğe yardımcı bi ablamız var o gelcek, ben dün ütüleri yaptım aman tanrım saatlerce hemde (((( bugün perdeleri yıkıycam o kadar kalanını o yapacak....

evet canım çok haklısın bi çıkarsalar hayırlısıyla zorlanacaklar kuzucuklar, temizlikte sanada kolay gelsin canım, perdeleri ütülüyor musun, ben hiç ütülemiyorum, kırışmıyorlar yani ne tüller ne de kenarlıklar

Günaydın herkeseeeeeee.
Bayram temizliği başladımı kızlaar..??
Ben evde olmayacam bayramda memlekete gitcez.. O yüzden yapabildiğim kadar normal temizlik olayındayım yani.

nihayet canım:) ay bi buluşma bu kadar mı zorlaşır amin canım annelerimiz hep yanımızda olsun...

çok sevindim canım yaaa. emzir bolca. ben dün sık emzirdim gece 5 te açlıktan uyandı yavrum. boş emmiş demekki önceki kalkmalarında.

geçmiş olsun canım. umarım ateşi çok yukselmez...(((((((

fotolar 2009 mart anneleri ve bebişleri bölümünde canım...

kolay gelsin canım:) bize misafir gelmediği için öyle bi ayrıcalık olmuyo evimde. hani selamsız sanmayın. ailem uzakta (80 km) biz gidiyoruz. kayınvalidem ve peder malatyada. işte eltimler var bir de eşimin arkadaşı ve eşi. o kadar. Dkomşularım da hep yaşlı biz gideriz onlara...

kızlar üstte de belirttiğim gibi gecemiz biraz değişik geçti. Ela mızmızlandıkça emzirdim. ta ki saat 5 teki ağlama nöbetine kadar. altına baktım emziğini verdim gezdirdim yok... en son emzirmeye çalıştım baktım yutkunmuyo hiç. ama nasıl saldırdı((((((

sonra hemen eşime verdim gittim pirinçli muhallebisini akışkan hale getirdim içine de pekmez ekledim. yavrum nasıl emdi...sonra da su verdim. valla vicdanım sızladı bunlarla doyurduğum için ama başka bişi yapamadım...az emiyo sütüm de azalıyo tabi... napıcam yaaa düşündükçe daha da stres yapıyorum sarmala dönüyo...

kıyamam ona annesi geçmiş olsun şimdiden ateşlenmez inşallah ya

canım ya emmesine çok sevindim kaydirigubbakcemile2

geçmiş olsun canım ya bu aralar bütün mart bebekleri anlaştı heralde hepsi huzursuz :)

Günaydın herkeseeeeeee.
Bayram temizliği başladımı kızlaar..??
Ben evde olmayacam bayramda memlekete gitcez.. O yüzden yapabildiğim kadar normal temizlik olayındayım yani.
harika ya benim de annemler gelicekler ama ben yetiştiremicem heralde temizliği

canım maalesef benim perdeler ütü istiyor :sinifsinif: hemide hepsi napıcam bilmiyorum valla
yıkama bence sırnaşık şey birinişardıma falan çağırdığın zaman yada eşin evde olduğu zaman sonra yıkarsın şimdi hem bebek hem o koca perdelerin ütüsü zor olur

ya canım neden stres yapıyosun ki ne güzel hala emziriyosun bak benim sütüm 3. aydan sonra gelmedi ve benim gibi bir sürü anne var aramızda sen stres yaptıkça daha da azalcak sütün olanı da içemicek kuzucuk klava: Ela emmek istemediği zaaar sağıyormusun sütünü sağarsan azalmasını önlersin biraz da olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…