selam kızlar bugün bakıcı kadın geldi...
en baştan söyleyim dedim, ben senden temizlik ütü istemiyorum sadece kızımla ilgileniceksin, eğer ona kaşlarını çatıp bakacaksan, susturup pusturacaksan biz bu yola hiç girmeyelim dedim... o da ben sınıf anneliği yaptım kaç sene, sınıftaki bir tek çocuğa bile kötü söz söylemedim dedi.. ben de sen de annesin bak dedim, ben kızımı anneme bile bıraksam gözüm arkada kalır dedim... hayırlısı bakalım... gizli kalem kameralar var ya ondan alıcaz bi tane... kısa süreli kayıt yapıyomuş ama bi fikrimiz olur en azından... okuldan uzun teneffüste eve gelicem bişey bahane edip... karşı komşuma tembih edicem arada bize gel diye...
işte bööle kızlarım.... hayırlısı olsun inşallah hepimizin kuzuları için... memleketimde olmayı annemin yanında olmayı ne çok isterdim... damla sana çok özeniyorum maaşallah...
Gece çok ağladı kuzum neyi vardı anlamadım... Dün ateşten uyuyamadı. Bugünde bana gaz ya da karnı ağrıyo gibi geldi ama...??
Kakasını yapınca rahatladı sanki. Şimdi uyuyor tosun paşam.
iyi yapmışsın canım bencede konuşmakla. bana iyi bakıcak gibi geliyor ya hayırlısı dediğin gibi ne kadar da olsa kendin bakmayınca gözün arkada kalır..selam kızlar bugün bakıcı kadın geldi...
en baştan söyleyim dedim, ben senden temizlik ütü istemiyorum sadece kızımla ilgileniceksin, eğer ona kaşlarını çatıp bakacaksan, susturup pusturacaksan biz bu yola hiç girmeyelim dedim... o da ben sınıf anneliği yaptım kaç sene, sınıftaki bir tek çocuğa bile kötü söz söylemedim dedi.. ben de sen de annesin bak dedim, ben kızımı anneme bile bıraksam gözüm arkada kalır dedim... hayırlısı bakalım... gizli kalem kameralar var ya ondan alıcaz bi tane... kısa süreli kayıt yapıyomuş ama bi fikrimiz olur en azından... okuldan uzun teneffüste eve gelicem bişey bahane edip... karşı komşuma tembih edicem arada bize gel diye...
işte bööle kızlarım.... hayırlısı olsun inşallah hepimizin kuzuları için... memleketimde olmayı annemin yanında olmayı ne çok isterdim... damla sana çok özeniyorum maaşallah...
yok kız hasta değil ada çok şükür kaydirigubbakcemile3 ecenin emmesine sevindim artar umarım evet bencede kızınla geçir zamanını opuyorumnanaktanCanım ben kaçırdım galiba, Ada hasta mı? çok çok geçmiş olsun kıyamam ben, iyileşir inşallah en kısa zamanda...
bugün ece daha iyiydi biraz olsun emdi. Bakıcı bulamadığıma da birazda olsa seviniyorum en azından yavrumla biraz daha ilgilenirim. Kocam çalışan bir kadınla evlenmenin değerini anlar belki daha fazla çalışsın ne yapayım.
selam kızlar bugün bakıcı kadın geldi...
DDD Damla bi görüşemedik....
kızlar Ela nın banu alkan fotolarını ekledim....
Adaşım Dilek biliyodur belki. bir sorsana... ama şehnaz daha kesin biliyodur geçen birbirlerine hediye almışlardı...
yok kız hasta değil ada çok şükür kaydirigubbakcemile3 ecenin emmesine sevindim artar umarım evet bencede kızınla geçir zamanını opuyorumnanaktan
canım ecenin emmesine çok sevindim ne kadar emerse o kadar iyi zaten o emdikçe sütünde artar zaten zaman ek gıdayada alışır hayatım inatçı bunlar anacım suyana gitmek lazım birazda kaydirigubbakcemile3 zamanla onuda yicek
günaydın arkadaşlar hepinize nasılsınız?
aşıya gidecek kuzuma şimdiden geöçmiş olsun diyorum dilerim ateşlenmez, bakıcıyla yeni tanışan kuzuma Allah kolaylık verin dilerim iyi bir insandır, Allah hepimizin yardımcısı olsun... ecenin emmesine de çok sevindim
meriçte bikaç gündür çok huzursuz gece yine uyumadık, bayram temizliği yapıyorum bi yandan da, offfffmafoldumben
Günaydın meral, meriçe şimdiden geçmiş olsun, zaten huzursuzsuzmuş kuzum,inşallah ateşlenmez, diş mi çıkarıyo meriç acaba huzursuzluğu ondan mı? Sana bayram temizliğinde kolay gelsin canım ama temizliğe dalıp bebişini ihmal etme:)
Meralcim saol canım dediğin gb umarım ateşlenmez gece bitmicek bana
Meriç imede geçmiş olsun canım büyük ihtimalle diştendir canım kazasız belasız bi çıkarsalar şu incilerini bizde rahatlasak
yok mu o bayram temizliği kolay gelsin canım ben daha başlayamadım tüm gün iş eve gidincede Ada nasıl yapıcam bilmiyorum cumartesi tüm işim o olacak hele perde ütülemekten nefret ediyorum nasıl yapıcam bakalım
Günaydın herkeseeeeeee.
Bayram temizliği başladımı kızlaar..??
Ben evde olmayacam bayramda memlekete gitcez.. O yüzden yapabildiğim kadar normal temizlik olayındayım yani.
veee mutlu sonnn nihayet buluştukopuyorumnanaktan
herşeyi baştan konuşman iyi olmuş zuhalcim.canımsın yaaa üzülüyorum böyle diyincee keşke anneleriniz yakınınızda olsaydı:teselli:
allah anneme sağlık sıhhat versin başımdan eksik etmesin:Saruboceq:
Canım ben kaçırdım galiba, Ada hasta mı? çok çok geçmiş olsun kıyamam ben, iyileşir inşallah en kısa zamanda...
bugün ece daha iyiydi biraz olsun emdi. Bakıcı bulamadığıma da birazda olsa seviniyorum en azından yavrumla biraz daha ilgilenirim. Kocam çalışan bir kadınla evlenmenin değerini anlar belki daha fazla çalışsın ne yapayım.
günaydınn kızlar nasılsınız
bugün mürdüğümün aşısı var saat 11 de olucak 4 tane birden vuracaklar 5 li karma zatüriye verem ve sarılık delik deşik edecekler yavrumu ve ben yanında olamıcam mafoldumben bakıcımız ve dedesı göturecek ebemız çok ateş yapar bunlar dedi ne yapıcam bılmıyorum sabah olmaz artık bana işallah işten erken çıkabilirim oda zor gb gözüküyor mafoldumben
fotolar 2009 mart anneleri ve bebişleri bölümünde canım...canım hayırlı olsun işallah gönlüne göre birisi olur bende çok zorlanmıştım 2,5-3 aylıktı bıraktığımda gönlünü ferah tut canım zaten kuzumun davranışlarından belli olur mutlumu huzurlumu konuşamıyorlar belkı ama davranıslarıyla bellı edıyorlar benimkisi şimdi eve geç gidersem trip atıyor bana suratıma bile bakmıyor bakıcısının kucağına gıtmek ıstıyor sıpam
canım ben fotoları göremedım nereye ekledin Elamın fotolarını canım
İyi iyi çok sevindim adanın iyi olmasına, birisi geçmiş olsun mesajı yazmıştı sana ben de adayı hasta sandım çok şükür değilmiş..
ece gece belki 4-5 defa emmek için uyandı, doyuramadım vallahi, kaç gündür emmediğinden sütüm de azalmış neyse ki emmeye başladı çok mutluyum, bir de şu ek gıdalarda artsa iştahı daha da mutlu olacam.
günaydın arkadaşlar hepinize nasılsınız?
aşıya gidecek kuzuma şimdiden geöçmiş olsun diyorum dilerim ateşlenmez, bakıcıyla yeni tanışan kuzuma Allah kolaylık verin dilerim iyi bir insandır, Allah hepimizin yardımcısı olsun... ecenin emmesine de çok sevindim
meriçte bikaç gündür çok huzursuz gece yine uyumadık, bayram temizliği yapıyorum bi yandan da, offfffmafoldumben
kıyamam ona annesi geçmiş olsun şimdiden ateşlenmez inşallah yagünaydınn kızlar nasılsınız
bugün mürdüğümün aşısı var saat 11 de olucak 4 tane birden vuracaklar 5 li karma zatüriye verem ve sarılık delik deşik edecekler yavrumu ve ben yanında olamıcam mafoldumben bakıcımız ve dedesı göturecek ebemız çok ateş yapar bunlar dedi ne yapıcam bılmıyorum sabah olmaz artık bana işallah işten erken çıkabilirim oda zor gb gözüküyor mafoldumben
canım ya emmesine çok sevindim kaydirigubbakcemile2İyi iyi çok sevindim adanın iyi olmasına, birisi geçmiş olsun mesajı yazmıştı sana ben de adayı hasta sandım çok şükür değilmiş..
ece gece belki 4-5 defa emmek için uyandı, doyuramadım vallahi, kaç gündür emmediğinden sütüm de azalmış neyse ki emmeye başladı çok mutluyum, bir de şu ek gıdalarda artsa iştahı daha da mutlu olacam.
geçmiş olsun canım ya bu aralar bütün mart bebekleri anlaştı heralde hepsi huzursuz :)günaydın arkadaşlar hepinize nasılsınız?
harika ya benim de annemler gelicekler ama ben yetiştiremicem heralde temizliğiGünaydın herkeseeeeeee.
Bayram temizliği başladımı kızlaar..??
Ben evde olmayacam bayramda memlekete gitcez.. O yüzden yapabildiğim kadar normal temizlik olayındayım yani.
yıkama bence sırnaşık şey birinişardıma falan çağırdığın zaman yada eşin evde olduğu zaman sonra yıkarsın şimdi hem bebek hem o koca perdelerin ütüsü zor olurcanım maalesef benim perdeler ütü istiyor :sinifsinif: hemide hepsi napıcam bilmiyorum valla
ya canım neden stres yapıyosun ki ne güzel hala emziriyosun bak benim sütüm 3. aydan sonra gelmedi ve benim gibi bir sürü anne var aramızda sen stres yaptıkça daha da azalcak sütün olanı da içemicek kuzucuknihayet canım:) ay bi buluşma bu kadar mı zorlaşıramin canım annelerimiz hep yanımızda olsun...
çok sevindim canım yaaa. emzir bolca. ben dün sık emzirdim gece 5 te açlıktan uyandı yavrum. boş emmiş demekki önceki kalkmalarında.
geçmiş olsun canım. umarım ateşi çok yukselmez...(((((((
fotolar 2009 mart anneleri ve bebişleri bölümünde canım...
kolay gelsin canım:) bize misafir gelmediği için öyle bi ayrıcalık olmuyo evimde. hani selamsız sanmayın. ailem uzakta (80 km) biz gidiyoruz. kayınvalidem ve peder malatyada. işte eltimler var bir de eşimin arkadaşı ve eşi. o kadar.Dkomşularım da hep yaşlı biz gideriz onlara...
kızlar üstte de belirttiğim gibi gecemiz biraz değişik geçti. Ela mızmızlandıkça emzirdim. ta ki saat 5 teki ağlama nöbetine kadar. altına baktım emziğini verdim gezdirdim yok... en son emzirmeye çalıştım baktım yutkunmuyo hiç. ama nasıl saldırdı((((((
sonra hemen eşime verdim gittim pirinçli muhallebisini akışkan hale getirdim içine de pekmez ekledim. yavrum nasıl emdi...sonra da su verdim. valla vicdanım sızladı bunlarla doyurduğum için ama başka bişi yapamadım...az emiyo sütüm de azalıyo tabi... napıcam yaaa düşündükçe daha da stres yapıyorum sarmala dönüyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?