Şımartma beni yawrum elimden geldiğince birşeyler yapıyorum işte.zemuszemusbuketim sende az hamarat değilsin hani
İnşallah öyledir canım.. Beklemedeyiz bakalım..Anılın dişinde kaynaklanıyo olabilir. bazen zorlanıyolar. ben de dikkat ettim 2 dişi de çıkarken çok kötü hasta oldu umarım düşündüğüm gibi değildir. geçmiş olsun canım.
İnşallah canım sağolasın...Buketcim geçmiş olsun dişten kaynaklanıyor olabilir..inşallah geçer hemen.
Hamarat hatunlar belli doldurmuşlar derin dondurucuları ben bi bezelye birde barbunya attım birde kızıma bir iki meyve attım.başka bişeyden anlamıyom birde anneler destek çıkıyor o yüzden uğraşmadım..
Maaşallah Defnoşa.. Serpilecek tabi abla oluyor. Özledik ama ikinizide.bu arada defnem annanede çok serpildi.. oturmaya başladı desteksiz... gittiğimizde destekli bile oturamıyordu
ikide dişimiz çıktı alttan... tırtıklarımız var artık... lülülülülülü
Evet canım dün akşam çıkmadı şükür.. Bugünde iyi.. Allahtan bir gün sürdü.oy kıyamam ben ona canım benim bugün nasıl oldu düştü dimi ateşi?
bu arada defnem annanede çok serpildi.. oturmaya başladı desteksiz... gittiğimizde destekli bile oturamıyordu
ikide dişimiz çıktı alttan... tırtıklarımız var artık... lülülülülülü
çok teşekkürler kızlar bugün daha iyiyim
barıştık hemen bi küslüğümüz olmadı ama o kadar derin konulara girdikki birbirimizi çok kırdık ben izmire gitmeye bile kalktım o derece yani.. biz adam akıllı kavga etmeyi beceremiyoıruz ya biriktirip toplu patlama olunca böyle oluyor.sonra kırgınlıkların geçmesi de zaman alıyor birbirimizin yüzüne gülsek de içerde bişeyler kalıyor işte...
ahucumm hoşgeldin özledik be yaaa, defnoşa da maşallah güzel meleğim benim.
özgecim iyi olmana sevindim canım herşey yoluna girer zaman zaman herkes yaşaıyor böyle şeyler,
günaydın canlarım,
ben ozana yer yatağı yapıyorum yatağından nefret ettiği için yerde yatıyor sıpam dün gece kımıldanıp duruyordu pış pış yapmak için yanına uzandım orda sızmışım sabah ehh ehhh diye bağırıyordu uyandım ki yanımda yok yatağınn yanındaki engelleri yıkıp komidinin altına kadar sürünmüş minik tırtılbacakları komidninin altına sokmuş poposu girmemiş tabi kafayıda dikmiş bize sırıtıyo biz bakınca yavrum benim yaaa aşkım benim tırtıl ne zaman yürüyecek acaba ne zaman diş çıkaracak meraktayım
hadi hayırlı olsun dişiniz tatlım ben bastırıyorum 3 aylıktan beri ama benim kız tembel hiç basmak istemiyo :))
ne akupunkturu kı
canım diştendir umarım emer yine. bakıcı konusu çok zor ya ama şimdilik kendin bakıcaksın bu da güzel
öyle bi fotosunu çek yahu kaydirigubbakcemile3
ya ben örgü örmeyi bilmiyorum öğrenmek istedim çatladım sinirden bana göre iş değil örgü valla :1rolleyes:
][/COLOR]
Gece çok ağladı kuzum neyi vardı anlamadım... Dün ateşten uyuyamadı. Bugünde bana gaz ya da karnı ağrıyo gibi geldi ama...??
Kakasını yapınca rahatladı sanki. Şimdi uyuyor tosun paşam.
hadi hayırlı olsun Ahu..özledik hoşgeldinn....defnoşumuzun fotolarını bekliyozz minik melek:)))
günaydın meralcim
hoşgeldin ahu bu kadar uzun süre gitme bidaha
özgecim iyi olmana sevindim. zaman herşeyin ilacı canım zaman bırak
ahucumm hoşgeldin özledik be yaaa, defnoşa da maşallah güzel meleğim benim.
özgecim iyi olmana sevindim canım herşey yoluna girer zaman zaman herkes yaşaıyor böyle şeyler,
günaydın canlarım,
ben ozana yer yatağı yapıyorum yatağından nefret ettiği için yerde yatıyor sıpam dün gece kımıldanıp duruyordu pış pış yapmak için yanına uzandım orda sızmışım sabah ehh ehhh diye bağırıyordu uyandım ki yanımda yok yatağınn yanındaki engelleri yıkıp komidinin altına kadar sürünmüş minik tırtılbacakları komidninin altına sokmuş poposu girmemiş tabi kafayıda dikmiş bize sırıtıyo biz bakınca yavrum benim yaaa aşkım benim tırtıl ne zaman yürüyecek acaba ne zaman diş çıkaracak meraktayım
hadi hayırlı olsun dişiniz tatlım ben bastırıyorum 3 aylıktan beri ama benim kız tembel hiç basmak istemiyo :))
ne akupunkturu kı
canım diştendir umarım emer yine. bakıcı konusu çok zor ya ama şimdilik kendin bakıcaksın bu da güzel
öyle bi fotosunu çek yahu kaydirigubbakcemile3
ya ben örgü örmeyi bilmiyorum öğrenmek istedim çatladım sinirden bana göre iş değil örgü valla :1rolleyes:
oy kıyamam ben ona canım benim bugün nasıl oldu düştü dimi ateşi?
ya evet kadının içinde yoksa sen ne de sen boş ama sen yinede uyar.
hoşgeldin ahucum özledik seni dişleriniz hayırlı olsun a.s.
teşekkürler tatlım evet zaman herşeyin ilacı gerçekten
Gece çok ağladı kuzum neyi vardı anlamadım... Dün ateşten uyuyamadı. Bugünde bana gaz ya da karnı ağrıyo gibi geldi ama...??
gittikçe bozulan ahlaki değerler herkesi ilgilendiriyo. güzel bir dua. teşekkürler...
hoşgeldin Ahu, dişleriniz de hayırlı olsun... umarım ağrısız acısız atlatır bebişin bu dönemi..
aynen canım yaaa... geçen pazar da biz tartıştık. bir de hep ben ciddi olurken o nasıl böyle rahat olabiliyo şaşırıyorum..
amannn geçti gittiiii...
uyyyy gezinmeye başlamış. aman Damlacım merak etme hiç... sadece odada gezmiş.. yürüyünce nerde bulursun kimbilir?
çektim canım, bilgisayara atıyım da eklerim...
örgü konusunda şunu söyleyim ben de anlamıyorum. ama düz örgü falan bilirim. destekli bişeyler çıkar ortaya...
amannnn demekki içine saklanan bişiler rahatsız etmiş mavişimizi....
selam kızlar, bizim kız yerde ıkınırken ben de pc başında size yazmaktayım...
dünden beri herşey normal, değişen birşey yok.... damlayla hala görüşemedik:)))
inşallah canım, ne hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum, bizde eşimle çok sık tartışmayız ama arada sırada olduğunda, seninde dediğin gbi sarfedilen sözler sonrasında insanın canını daha çok acıtıyor, o sinir anıyla ağızdan çıkveriyor ama üzüyor insanı, tartışma esnasında bir taraf sakin olmalı ama onuda ben beceremiyorum malesef, çokkkk zor sinirlenirim sakinimdir hep ama kafamın tası bi attı mı amanınnnn....
allah eşinle, bebeğinle, ailenle huzur dolu bi ömür nasip etsin canım....a.s.
teşekkürler arkadaşlar a.s. a.s.meral ve emel canlarım geçmiş olsun depremle yaşamayı öğrenmek lazım hepimizin bir gün başına gelebilir çocuk olunca çok daha zor herşey allah evlatlarımızı korusun
özgecim barışmanıza çok sevindim her evde oluyor bu tür kavgalar önemli olan saygıyı kaybetmemek kavga edilecek ki birbirimizin kıymetini anlayalım hep güllük gülüstanlık olmaz zaten sıkılır insan
ayşincim bizim ufaklıkta tam bir kumanda ve telefon canavarı onca oyuncağını birakıyor direk onlara kitleniyor benim cep tel.nunu bozdu zaten telefoncu at bunu dedi bundan iş çıkmaz dedi
damlacım yerim ben o tırtılımı kurtçuk bunlar tam solucanlar bitiyorum bunlara yaaa teyzesi yer onu yer bende yürümesini diş çıkarmasını ve konuşmasını iple çekiyorum
aramızda konuşmaya başlamış kuzularım var hayırlı olsun kızlar darısı bizim başımıza
canım yaa geçmiş olsun kuzuya.Gece çok ağladı kuzum neyi vardı anlamadım... Dün ateşten uyuyamadı. Bugünde bana gaz ya da karnı ağrıyo gibi geldi ama...??
gittikçe bozulan ahlaki değerler herkesi ilgilendiriyo. güzel bir dua. teşekkürler...
hoşgeldin Ahu, dişleriniz de hayırlı olsun... umarım ağrısız acısız atlatır bebişin bu dönemi..
aynen canım yaaa... geçen pazar da biz tartıştık. bir de hep ben ciddi olurken o nasıl böyle rahat olabiliyo şaşırıyorum..
amannn geçti gittiiii...
uyyyy gezinmeye başlamış. aman Damlacım merak etme hiç... sadece odada gezmiş.. yürüyünce nerde bulursun kimbilir?
çektim canım, bilgisayara atıyım da eklerim...
örgü konusunda şunu söyleyim ben de anlamıyorum. ama düz örgü falan bilirim. destekli bişeyler çıkar ortaya...
amannnn demekki içine saklanan bişiler rahatsız etmiş mavişimizi....
selam kızlar, bizim kız yerde ıkınırken ben de pc başında size yazmaktayım...
dünden beri herşey normal, değişen birşey yok.... damlayla hala görüşemedik:)))
veee mutlu sonnn nihayet buluştukopuyorumnanaktanDDD Damla bi görüşemedik....
kızlar Ela nın banu alkan fotolarını ekledim....
Adaşım Dilek biliyodur belki. bir sorsana... ama şehnaz daha kesin biliyodur geçen birbirlerine hediye almışlardı...
selam kızlar bugün bakıcı kadın geldi...
en baştan söyleyim dedim, ben senden temizlik ütü istemiyorum sadece kızımla ilgileniceksin, eğer ona kaşlarını çatıp bakacaksan, susturup pusturacaksan biz bu yola hiç girmeyelim dedim... o da ben sınıf anneliği yaptım kaç sene, sınıftaki bir tek çocuğa bile kötü söz söylemedim dedi.. ben de sen de annesin bak dedim, ben kızımı anneme bile bıraksam gözüm arkada kalır dedim... hayırlısı bakalım... gizli kalem kameralar var ya ondan alıcaz bi tane... kısa süreli kayıt yapıyomuş ama bi fikrimiz olur en azından... okuldan uzun teneffüste eve gelicem bişey bahane edip... karşı komşuma tembih edicem arada bize gel diye...
işte bööle kızlarım.... hayırlısı olsun inşallah hepimizin kuzuları için... memleketimde olmayı annemin yanında olmayı ne çok isterdim... damla sana çok özeniyorum maaşallah...
DDD Damla bi görüşemedik....
kızlar Ela nın banu alkan fotolarını ekledim....
Adaşım Dilek biliyodur belki. bir sorsana... ama şehnaz daha kesin biliyodur geçen birbirlerine hediye almışlardı...
Küçük tırtılın tombiş poposunu sevsinler, yavrum ya inşallah hayatta da tüm engelleri aşar geçer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?