2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

meral ve emel canlarım geçmiş olsun depremle yaşamayı öğrenmek lazım hepimizin bir gün başına gelebilir çocuk olunca çok daha zor herşey allah evlatlarımızı korusun
özgecim barışmanıza çok sevindim her evde oluyor bu tür kavgalar önemli olan saygıyı kaybetmemek kavga edilecek ki birbirimizin kıymetini anlayalım hep güllük gülüstanlık olmaz zaten sıkılır insan
ayşincim bizim ufaklıkta tam bir kumanda ve telefon canavarı onca oyuncağını birakıyor direk onlara kitleniyor benim cep tel.nunu bozdu zaten telefoncu at bunu dedi bundan iş çıkmaz dedi
damlacım yerim ben o tırtılımı kurtçuk bunlar tam solucanlar bitiyorum bunlara yaaa teyzesi yer onu yer bende yürümesini diş çıkarmasını ve konuşmasını iple çekiyorum
aramızda konuşmaya başlamış kuzularım var hayırlı olsun kızlar darısı bizim başımıza

Günaydın milleeettt..
Kadir geceniz mübarek olsun. Tüm dualarınız kabul olsun inşallah.

buketim sende az hamarat değilsin hani
Şımartma beni yawrum elimden geldiğince birşeyler yapıyorum işte.zemuszemus

Anılın dişinde kaynaklanıyo olabilir. bazen zorlanıyolar. ben de dikkat ettim 2 dişi de çıkarken çok kötü hasta oldu umarım düşündüğüm gibi değildir. geçmiş olsun canım.
İnşallah öyledir canım.. Beklemedeyiz bakalım..

İnşallah canım sağolasın...
Sen birşey lazım olduğunda söyle ben ışınlayım sana burdan. Ya da senin yerinede yiyeyim :))

bu arada defnem annanede çok serpildi.. oturmaya başladı desteksiz... gittiğimizde destekli bile oturamıyordu

ikide dişimiz çıktı alttan... tırtıklarımız var artık... lülülülülülü
Maaşallah Defnoşa.. Serpilecek tabi abla oluyor. Özledik ama ikinizide.

oy kıyamam ben ona canım benim bugün nasıl oldu düştü dimi ateşi?
Evet canım dün akşam çıkmadı şükür.. Bugünde iyi.. Allahtan bir gün sürdü.

Gece çok ağladı kuzum neyi vardı anlamadım... Dün ateşten uyuyamadı. Bugünde bana gaz ya da karnı ağrıyo gibi geldi ama...??
Kakasını yapınca rahatladı sanki. Şimdi uyuyor tosun paşam.

gittikçe bozulan ahlaki değerler herkesi ilgilendiriyo. güzel bir dua. teşekkürler...

bu arada defnem annanede çok serpildi.. oturmaya başladı desteksiz... gittiğimizde destekli bile oturamıyordu

ikide dişimiz çıktı alttan... tırtıklarımız var artık... lülülülülülü

hoşgeldin Ahu, dişleriniz de hayırlı olsun... umarım ağrısız acısız atlatır bebişin bu dönemi..

aynen canım yaaa... geçen pazar da biz tartıştık. bir de hep ben ciddi olurken o nasıl böyle rahat olabiliyo şaşırıyorum..
amannn geçti gittiiii...

uyyyy gezinmeye başlamış. aman Damlacım merak etme hiç... sadece odada gezmiş.. yürüyünce nerde bulursun kimbilir?

çektim canım, bilgisayara atıyım da eklerim...
örgü konusunda şunu söyleyim ben de anlamıyorum. ama düz örgü falan bilirim. destekli bişeyler çıkar ortaya...

Gece çok ağladı kuzum neyi vardı anlamadım... Dün ateşten uyuyamadı. Bugünde bana gaz ya da karnı ağrıyo gibi geldi ama...??

amannnn demekki içine saklanan bişiler rahatsız etmiş mavişimizi....

selam kızlar, bizim kız yerde ıkınırken ben de pc başında size yazmaktayım...
dünden beri herşey normal, değişen birşey yok.... damlayla hala görüşemedik:)))

hadi hayırlı olsun Ahu..özledik hoşgeldinn....defnoşumuzun fotolarını bekliyozz minik melek:)))

yaa çaktiklerimi qannanede kaldı artık yeni foto yollarız...

günaydın meralcim
hoşgeldin ahu bu kadar uzun süre gitme bidaha
özgecim iyi olmana sevindim. zaman herşeyin ilacı canım zaman bırak

Hooşşbuldu kızlar..

kadir geceniz mübarek olsun..

uzun bir süre evde olucam çook özledim evimi çookk... anne evibile olmuyor.

Bende gideyimde oğluma biberon emziği alayım bari. Değiştireyim artık eskidi.

teşekkürler arkadaşlar a.s. a.s.

canım yaa geçmiş olsun kuzuya.

anam ne meşgul hatunsun yaaakaydirigubbakcemile3

Kızlar Sibser Sibelin telefonunu ve soyadını bilen birileri var ise lütfen bana verebilirse sevinirim hediyesini gönderemiyorum..

DDD Damla bi görüşemedik....
kızlar Ela nın banu alkan fotolarını ekledim....
Adaşım Dilek biliyodur belki. bir sorsana... ama şehnaz daha kesin biliyodur geçen birbirlerine hediye almışlardı...

selam kızlar bugün bakıcı kadın geldi...

en baştan söyleyim dedim, ben senden temizlik ütü istemiyorum sadece kızımla ilgileniceksin, eğer ona kaşlarını çatıp bakacaksan, susturup pusturacaksan biz bu yola hiç girmeyelim dedim... o da ben sınıf anneliği yaptım kaç sene, sınıftaki bir tek çocuğa bile kötü söz söylemedim dedi.. ben de sen de annesin bak dedim, ben kızımı anneme bile bıraksam gözüm arkada kalır dedim... hayırlısı bakalım... gizli kalem kameralar var ya ondan alıcaz bi tane... kısa süreli kayıt yapıyomuş ama bi fikrimiz olur en azından... okuldan uzun teneffüste eve gelicem bişey bahane edip... karşı komşuma tembih edicem arada bize gel diye...

işte bööle kızlarım.... hayırlısı olsun inşallah hepimizin kuzuları için... memleketimde olmayı annemin yanında olmayı ne çok isterdim... damla sana çok özeniyorum maaşallah...

DDD Damla bi görüşemedik....
kızlar Ela nın banu alkan fotolarını ekledim....
Adaşım Dilek biliyodur belki. bir sorsana... ama şehnaz daha kesin biliyodur geçen birbirlerine hediye almışlardı...
veee mutlu sonnn nihayet buluştukopuyorumnanaktan

herşeyi baştan konuşman iyi olmuş zuhalcim.canımsın yaaa üzülüyorum böyle diyincee keşke anneleriniz yakınınızda olsaydı:teselli:
allah anneme sağlık sıhhat versin başımdan eksik etmesin:Saruboceq:

canım diştendir umarım emer yine. bakıcı konusu çok zor ya ama şimdilik kendin bakıcaksın bu da güzel

Canım ben kaçırdım galiba, Ada hasta mı? çok çok geçmiş olsun kıyamam ben, iyileşir inşallah en kısa zamanda...

bugün ece daha iyiydi biraz olsun emdi. Bakıcı bulamadığıma da birazda olsa seviniyorum en azından yavrumla biraz daha ilgilenirim. Kocam çalışan bir kadınla evlenmenin değerini anlar belki daha fazla çalışsın ne yapayım.

Küçük tırtılın tombiş poposunu sevsinler, yavrum ya inşallah hayatta da tüm engelleri aşar geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…