2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım, kızımın iştahsızlığı inşallah diştendir, ayrıca bakıcı konusuyla ilgilendiğin için sağolasın komşucuğum ben ikinci döneme kadar arayışıma devam edicem, yinede aklında bulunsun....:1hug:

offff nihayet evimdeyim..opuyorumnanaktan. pazar geldik...
3 haftayı bitirdim 1 ay oldu nerdeyse girmeyeli... geçmiş nasıl okunur bilemiycem:1shok:

şimdi misafirim var sanırım 1 gün daha kalıcak onu yolcu ettikten sonra geliyorum...

kaç gündür hep bu saatlerde yetıyoruz.. laf bitmiyor onda da bende de... öldük bittik halimiz kalmadı... kafamçokkarıştı imdi yatıyorum ilk boş anımda burdayım..

özledim sizi... opuyorumnanaktan

bu arada defnem annanede çok serpildi.. oturmaya başladı desteksiz... gittiğimizde destekli bile oturamıyordu

ikide dişimiz çıktı alttan... tırtıklarımız var artık... lülülülülülü

çok teşekkürler kızlar bugün daha iyiyim
barıştık hemen bi küslüğümüz olmadı ama o kadar derin konulara girdikki birbirimizi çok kırdık ben izmire gitmeye bile kalktım o derece yani.. biz adam akıllı kavga etmeyi beceremiyoıruz ya biriktirip toplu patlama olunca böyle oluyor.sonra kırgınlıkların geçmesi de zaman alıyor birbirimizin yüzüne gülsek de içerde bişeyler kalıyor işte...

günaydın meralcim
hoşgeldin ahu bu kadar uzun süre gitme bidaha
özgecim iyi olmana sevindim. zaman herşeyin ilacı canım zaman bırak

ahucumm hoşgeldin özledik be yaaa, defnoşa da maşallah güzel meleğim benim.
özgecim iyi olmana sevindim canım herşey yoluna girer zaman zaman herkes yaşaıyor böyle şeyler,
günaydın canlarım,
ben ozana yer yatağı yapıyorum yatağından nefret ettiği için yerde yatıyor sıpam dün gece kımıldanıp duruyordu pış pış yapmak için yanına uzandım orda sızmışım sabah ehh ehhh diye bağırıyordu uyandım ki yanımda yok yatağınn yanındaki engelleri yıkıp komidinin altına kadar sürünmüş minik tırtıl bacakları komidninin altına sokmuş poposu girmemiş tabi kafayıda dikmiş bize sırıtıyo biz bakınca yavrum benim yaaa aşkım benim tırtıl ne zaman yürüyecek acaba ne zaman diş çıkaracak meraktayım

hadi hayırlı olsun dişiniz tatlım ben bastırıyorum 3 aylıktan beri ama benim kız tembel hiç basmak istemiyo :))

ne akupunkturu kı

canım diştendir umarım emer yine. bakıcı konusu çok zor ya ama şimdilik kendin bakıcaksın bu da güzel

öyle bi fotosunu çek yahu kaydirigubbakcemile3
ya ben örgü örmeyi bilmiyorum öğrenmek istedim çatladım sinirden bana göre iş değil örgü valla :1rolleyes:

oy kıyamam ben ona canım benim bugün nasıl oldu düştü dimi ateşi?

ya evet kadının içinde yoksa sen ne de sen boş ama sen yinede uyar.

bu arada defnem annanede çok serpildi.. oturmaya başladı desteksiz... gittiğimizde destekli bile oturamıyordu

ikide dişimiz çıktı alttan... tırtıklarımız var artık... lülülülülülü
hoşgeldin ahucum özledik seni dişleriniz hayırlı olsun a.s.

günaydın meralcim
hoşgeldin ahu bu kadar uzun süre gitme bidaha
özgecim iyi olmana sevindim. zaman herşeyin ilacı canım zaman bırak
teşekkürler tatlım evet zaman herşeyin ilacı gerçekten

canım iyi olmana çok sevindim, zaman zaman bu patlama anları oluyor olmasa daha iyi ama, neyseki herşey hallolmuş canım inan her evde oluyor bunlar sıkma canını....

teşekkürler canım benim
yerim ben o tırtılı poposunu da ısırırım büyük mü gelmiş popiş :) hepsi olcak annesi.. ben de merak ediyorum ada da sürünmeyi seviyor tırtıl misali.. ne emekleme var ne yürüme çabası oturmayı da eh işte arada keyfi olursa :)

sanada günaydın canım, maşşalah ozanımıza.... tırtılım benim yerim ben onu, Allah korusun hepsini, tehlikeli zamanlarımız başlayacak, meriçte sevmiyor pek yatağını, emeklerse bende ona yer yatağı yapmayı düşünüyorum eğer yatağında uyumama kkonusunda direnirse :)))) bazen meriçi ayaklarının üstünde tutuyorum yürüse diyorum küçücük minnacık görünmüyor nerdeyse :)))) çok tatlı bu bebişler yaf

evet canım umarım böyle büyük patlama son olur a.s.

inşallah canım, ne hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum, bizde eşimle çok sık tartışmayız ama arada sırada olduğunda, seninde dediğin gbi sarfedilen sözler sonrasında insanın canını daha çok acıtıyor, o sinir anıyla ağızdan çıkveriyor ama üzüyor insanı, tartışma esnasında bir taraf sakin olmalı ama onuda ben beceremiyorum malesef, çokkkk zor sinirlenirim sakinimdir hep ama kafamın tası bi attı mı amanınnnn....

allah eşinle, bebeğinle, ailenle huzur dolu bi ömür nasip etsin canım....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…