[COLOR=
Tlaysı sizinde derdiniz dişten olabilir büyük bi ihtimalle.bu arada bende zeytinburnunda oturuyorum ama keşke bi tanıdğım olsaydı bakıcı için rebecada sormuştu bir ara ama yok hiç çevremizde..[/COLOR] :lepi:
bu arada herkese günaydınnnnn opuyorumnanaktan
hadi hayırlı olsun dişiniz tatlım ben bastırıyorum 3 aylıktan beri ama benim kız tembel hiç basmak istemiyo :))ÖNCELİKLE DİLOŞUMUN doğumgününü kutlarım daha nice yıllara kuşum bizimdişimiz çıkıyor bu arada huysuzluk ve iştahsızlık dizboyu kızlar siz bebeleri yere bastırıyormusunuz bastırıyorsanız nekadarlıkken bastırdınız
ne akupunkturu kıözgecimm düşünme kötü şeyler hep olumlu düşün dönemsel oluyor bu depresyonlar...arada sırada yoklayıp geçiyor...
ben bugün akapunktura başlıyorum hayırlısı bakalım kızlarr...
Ayşincim biz de başladık o konuşma çalışmalarına ayın 12 sinde :)))bir de yaylanma olayı war artık yaylanıp ok gibi fırlamaya çalışıyoruz:)))
canım diştendir umarım emer yine. bakıcı konusu çok zor ya ama şimdilik kendin bakıcaksın bu da güzelMerhaba arkadaşlar; moralim çok bozuk iki gündür kızım emmek istemiyor, başka birşey de yemiyor , üstelik içime sinen bir bakıcıda bulamadım, sabah okula gittim ücretsiz izin dilekçemi verdim offfff ooof içim çok sıkılıyoooooo....
öyle bi fotosunu çek yahu kaydirigubbakcemile3hayırdır Aslı ne akapunkturu bu? ben de yaptırıyım mı?
evet yaylanmaları çokk komik ya bir de yana dönüp banu alkan gibi bakış atıyo bizimki... bi eli havada bi bacağı öbürünün üstünde hahahaha
bu arada yeni ifade buldum :hulya:
haydi kızlar kış geliyo bebişlerimize bişiler yapalım mı?( bere, kazak, atkı vs)
oy kıyamam ben ona canım benim bugün nasıl oldu düştü dimi ateşi?Selam bacılaaaarrr.
Bir-iki gündür keyifsiziz.. Dün akşamda ateşi 39 a çıktı tosunumun. Yinemi dişten acaba. Başka bir rahatsızlığıda yok gibi.. Bugünde çıplak dolaşıyo evde.akşama yine çıkmasa bari..
ya evet kadının içinde yoksa sen ne de sen boş ama sen yinede uyar.selam kızlar.. bakıcıyla konuştum bugün.. okulda bi sınıf öğretmeni bayan var bakıcının iki çocuğunu da o okutmuş çocukları çalışkanmış bana da o hoca tavsiye etti kadını... kadın ne kadar iyi gibi olsa da güvenemiyo insan. kadın yarın gelcek eve. ilk dikkatimi çeken kadının tırnaklarıydı, uzun ve bakımsızdı.. ben de uzun tırnak severim ama kızım olduğundan beri uzatmıyorum temizliğine ayrıca özen gösteriyorum... kadın tırnaklarını estetik olsun diye uzatmamış sadece kesmeyi ihmal etmiş...
yarı ilk günümüz.. ben de evde olucam...sizce kadına neler söyleyim... direkt olmadan temizlik hijyen konusunda nasıl uyarabilirim sizce... öptüm hepinizi...:sinifsinif:
hoşgeldin ahucum özledik seni dişleriniz hayırlı olsun a.s.bu arada defnem annanede çok serpildi.. oturmaya başladı desteksiz... gittiğimizde destekli bile oturamıyordu
ikide dişimiz çıktı alttan... tırtıklarımız var artık... lülülülülülü
teşekkürler tatlım evet zaman herşeyin ilacı gerçektengünaydın meralcim
hoşgeldin ahu bu kadar uzun süre gitme bidaha
özgecim iyi olmana sevindim. zaman herşeyin ilacı canım zaman bırak
çok teşekkürler kızlar bugün daha iyiyim
barıştık hemen bi küslüğümüz olmadı ama o kadar derin konulara girdikki birbirimizi çok kırdık ben izmire gitmeye bile kalktım o derece yani.. biz adam akıllı kavga etmeyi beceremiyoıruz ya biriktirip toplu patlama olunca böyle oluyor.sonra kırgınlıkların geçmesi de zaman alıyor birbirimizin yüzüne gülsek de içerde bişeyler kalıyor işte...
bu arada herkese günaydınnnnn opuyorumnanaktan
teşekkürler canım benimahucumm hoşgeldin özledik be yaaa, defnoşa da maşallah güzel meleğim benim.
özgecim iyi olmana sevindim canım herşey yoluna girer zaman zaman herkes yaşaıyor böyle şeyler,
günaydın canlarım,
ben ozana yer yatağı yapıyorum yatağından nefret ettiği için yerde yatıyor sıpam dün gece kımıldanıp duruyordu pış pış yapmak için yanına uzandım orda sızmışım sabah ehh ehhh diye bağırıyordu uyandım ki yanımda yok yatağınn yanındaki engelleri yıkıp komidinin altına kadar sürünmüş minik tırtılbacakları komidninin altına sokmuş poposu girmemiş tabi kafayıda dikmiş bize sırıtıyo biz bakınca yavrum benim yaaa aşkım benim tırtıl ne zaman yürüyecek acaba ne zaman diş çıkaracak meraktayım
evet canım umarım böyle büyük patlama son olur a.s.canım iyi olmana çok sevindim, zaman zaman bu patlama anları oluyor olmasa daha iyi ama, neyseki herşey hallolmuş canım inan her evde oluyor bunlar sıkma canını....
ahucumm hoşgeldin özledik be yaaa, defnoşa da maşallah güzel meleğim benim.
özgecim iyi olmana sevindim canım herşey yoluna girer zaman zaman herkes yaşaıyor böyle şeyler,
günaydın canlarım,
ben ozana yer yatağı yapıyorum yatağından nefret ettiği için yerde yatıyor sıpam dün gece kımıldanıp duruyordu pış pış yapmak için yanına uzandım orda sızmışım sabah ehh ehhh diye bağırıyordu uyandım ki yanımda yok yatağınn yanındaki engelleri yıkıp komidinin altına kadar sürünmüş minik tırtılbacakları komidninin altına sokmuş poposu girmemiş tabi kafayıda dikmiş bize sırıtıyo biz bakınca yavrum benim yaaa aşkım benim tırtıl ne zaman yürüyecek acaba ne zaman diş çıkaracak meraktayım
evet canım umarım böyle büyük patlama son olur a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?