meral tickerın hayırlı olsun çok güzel olmuş
günaydın canım iyiyiz teyzesi oğluşumu sabah bakıcısına bıraktım geldim, sen nasılsın?
kızlar tickerı hallettim ama en sonunda linki profil düzenlede nereye ekleyeceğimi bilemedim, yardımcı olursanız :)) sevinirim teyzeleri
canım bende sabahları bakıcısına bırakıyorum hele dün eve geldiğimde ada yı kucağıma aldım hep sevişiriz kızımla eve gittiğimde dün illk defa bakıcısından gözünü ayırmadı hep ona gülümsedi ve benim kucağımdayken onun kucağına gitmek için kollarını uzattı bi yandan sevindim bakıcısıyla çok mutlular birbirlerini çok seviyorlar ama bi yandanda çok üzüldüm çalıştığım için ona az zaman ayırıyorum eve gittiğimde tüm işleri bırakıyorum kızımla ilgileniyorum ama yetmiyor :sinifsinif:mafoldumben
meralcım aynı zamanda tickerında hayırlı olsun uhraştın ama deymiş canım çok güzel olmuş ahh bide ben yapabilsem benneyaptımki
selam baculaar,
okula gidip geldimm,
bu oğlan ben, delirtcek hiçbir şey yemiyor yaa zorla yediriyorum. çorba yapmıştım yemedi sabaha kahvaltısını ağlıya ağlıya yedirdim nasıl ağlıyo yemiycem diye. mama içirmiş annem çorba içmeyince geriye dönüş başladı bizde ek gıdadan mamaya geçtik geri
selam kızlar,
aslı, burcu kendimi de sayıyorum aynı durumdayız sanırım. bende de halsizlik , isteksizlik, mutsuzluk hali hakim... valla fiziksel ve ruhsal çöküntüdeyim. biri beni üzdü mü hayır. ama öyle işte....
detoks tarifi olan var mı?
karakuzumun iştahı mı kesildi? ek gıdalara dirençliler bunlar. batu iyi bu konuda o da ortalarda yok...
kızımda 2 gündür uyuyamıyo. 2 gün önce dışarı çıkarmıştım, evden bakınca sakin gib, duruyodu ama sahilde rüzgar vardı.o gece burnu tıkandı öksürük başladı yine. tüm gece uyumadık. eşim 45 dk kadar salona götürdü gece işte o 45 dk uyudum.bu gece de durmadan döndü, huzursuzdu. ağladı, kustu....hala da düzelmedi. haa bir de kabız kızım. geçen fitille azcık yaptırabildik. offf valla yorgunum ben....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?