Ana benim eşimde tıbbi cihaz teknikeri :)
canim doktor izindeydi anca geliyorlar o yüzden o güne verdi ben istememmi gidem bir an önce herseyi ögrenem :)
saolun kızlar akşam noooldu biliyomusunuz en son pes ettim gittim yattım uyudum adanın yanında yarım saat sonra can acısıyla ve kaşıntıyla uyandım meğer içerde bi yakarca varmış ama ben hayatımda böyle sinek görmedim ısırdığı yer gerçekten çok acıyo kuzumu da ısırmış kaç yerinden demek ondan ağlıyomuş yavrum gece 12 ye kadar uyuyamadı doğru düzgün.ama çok şükür demekki biyeri ağrımıyor zemuszemus
erken gitsen olmuyo mu? 5 ayı geçmişsiniz nasıl olsa? ek gıdalara başlamak çok zevkli o suratlarının hali.. çok şeker oluyolar kaydirigubbakcemile3
Sagol Aslimm:) Ama daha yarin gidiyorum bakalim:) iki aydir gitmiyordum!!günaydınn kızlarcımmmm
sibelim hayırlı haberle gel termininden :)) biz de yarın gidecez doktorumuxza aylık kontrolümüz var bu aydan sonra bir kere daha gidecem sonra 2 ayda bir gitmeye başlayacam hastalık olmazsa inşallah olmaz her ay 80 vermek zor gelecek :)))
LÜTFEN DİKKAT
kızlar dünde dedim umursamadınız batunun azı dişi çıkıyor galiba ilk olarak orasa elime sivri bişey değiyooo
İncekara'da kalp cihazları bölümünde sorumlu. Çok eskiden de kadın doğum üzerineydi.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 esmacım dehşet rüya görmüşsün parçalasaydın enişteykaydirigubbakcemile3i ehuehueheurüyamda ibo beni aldatıyordu
hemde ne aldatma yanımda
eşşolusu
ben duruken başka kadınlara bakıyor onlarla beraber oluyodu
eee bende ne yapıyorum
topluyorum pılımı pırtımı gidiyorum diyorum
bu bana mal mal bakıyo
oğlum kucağımda
ordan abim geliyo dur esma bi konuşun diye sonna sağolsun batu uyandırdı beni
sabah iboyu uyandırırken kalk diyom kal zaten aldattın beni dedim
esma ne diyo sabah sabah az daha uyyum diyo
ya kalk dedi be dedim
nasıl dürtüyom ama
noldu esma ne var dedi
ya rüyamda beni aldattın dedim
esma rüyaymış işde
diyo
geçende sen beni aldattın benim rüyamda benn sana böle yaptımmı diyo
iyice geçirdim bi kaç kez karnına karnına,
sonna aradım öğlen bana ne dese beğenirsiniz
bende tam seni aldatıyordum tam zanında aradın diyoooo gıcıkklık yapacak eşşek akşam yolacam onu
:1shok::1shok: anam inşalalh kolay :1shok:cıkarır eger dişse canımLÜTFEN DİKKAT
kızlar dünde dedim umursamadınız batunun azı dişi çıkıyor galiba ilk olarak orasa elime sivri bişey değiyooo
incekaraları biliyorum bilmez miyim:)) ama biz çalışmıyoruz incekaralarla biz yabancı firmalarla çalışıyoruz ama eşinin yolu buralara düşerse uğrasın bir çayımızı içsin! tabi seni de bekleriz ama bebekle seyahat çok zor :)
Sankı boyle bır ruyayı Esma'nın gordugunu daha once bırı daha gormustu :)
hoş geldin canımselam bende mart annesiyim 10 mart 2009 tarihinde güzel kızım meleknaz aramıza katıldı 8 yıl sonra beni ve kızımıda aranıza alırmısınız .
cetvel yapmaya çaılştım ama yapamadım . yardımcı olurmusunuz
aynı ya bizim oturduumuz yer de merkeze 7 km gerçi burası yeşillik güzel ama bura da çok rüzgarlı korluyorum çıkarmaya ama patladım artık evde durmaktanYaa ben hiç evden dışarı çıkamıyorum alışveriş bile yapamıyorum eşime sipariş veriyorum o getiriyor. Benim oturduğum yer merkeze o kadar uzak ve yokuş ki kızımı alıp gezemiyorum bile tek başıma
şaşırdım yahu inşallah zorlanmadan atladır kuzun o rüyalardan ben hep görüyorum :=)LÜTFEN DİKKAT
canım ya düşünme öyle şeyler hersşey güzel olacak bakselam kızlar, 6. ayını dolduran tüm bebekleri öpüyorum güzel yanaklarından,
sonra ayakta durmaya çalışan Batuhan'ı, Ali Tuna'yı ısırıyorum. çok tatlılar ki yakında olsalar yerdim onları. bir de o hevesle bişey yapmış gibi gözlerimizin içine heveslice bakmıyolar mı bitiyorum. maşallahhh onlara... darısı bizim combişlere...
yasemincim, herne kadar fotolar bükük olsa da bebeğini merak ediyodum. çok tatlıymış maşallah. daha net fotolarını bekliyoruz ona göre. ,
Dİlek cim, önemli bişi olmamasına sevindim. dikkat et kendine emi...
Aslı ihale güzel geçmiş heralde tebrik ederim seni de. nedir bu tıbbi cihaz mı satıyodunuz siz?
Funda bişi rica edebilirmiyim. profil resmin çok soğukkk, her baktığımda hedefteki kurban gibi kötü hissediyorum:) zaten çok da ciddi çıkmışsın orda. sırıtık foto isterimmmm....
Esma canım azı dişlerinin çıktığını hiç duymadım ama umarım değildir. malum şimdilerde çok işine yarayacak birşey değil.hem de daha çok rahatsız eden dişler onlar.
kızlarrrr.. ela kaç ay sonra emzik almaya başladı. sanırım ucu büyük geliyodu hep öğürüyodu. şimdi çok sevdi. gece yine hep mızırdandı. uyanmıyo ama huzursuz işte.
bir de kızlar kendimi çok kötü hisseidyorum. dün eşimle de paylaştım. Ela ya bişey olursa diye aklımdan çıkmıyo. onun yokluğunu düşünmek deli ediyo. bir türlü rahatlayıp yaşayamıyorum. bazen kızımla bakışıyoruz uzun süre sonra gözlerim doluyo. sanki ayrılacakmışız gibi.((
kolay gelsin canımSelam arkideşler.... Salı günü eltimler geldiler. Sanırım pazartesiye kadar da kalacaklar.. Biri 8 yaşında biri 14 aylık iki kızı var... Ev curcuna...
Ben onlar gidene kadar servis dışıyım anlayacağınız... Görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?