Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin,kizlar!!! Allah izin verirse,bende 2009 mart annesi olacagim.Araniza kabul edermisiniz beni?a.s.
günaydın herkese.....arkadaşlar bişi soracam size ben bu aralar çok stresliyim,sinirliyim,,dünde çok üzüldüm..çok ağladım bebeğim etkilenmişmidir?
kızlar hepinize birşey sormak istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Aranızda 11-14 denilen ikili testi yaptıranlar var mı? Özel hastanelerde fiyatını biliyor musunuz? Benim özel sigortam var, % 20 sini ödüyoruz.Ama ne ödeyeceğimi de bilmek istiyorum![]()
SSK lı olunca % 20 si mi ödeniyor canım? İnşallah benim de çok tutmaz.70 YTL ise çok değil,gayet normal.Ben de Bahçelievler Medical Park'a gidiyorum.Doktorum Tülin Kocatepe.İyi oldu bilgi vermen.Çok sağolasın.
Gunaydin,kizlar!!! Allah izin verirse,bende 2009 mart annesi olacagim.Araniza kabul edermisiniz beni?a.s.
günaydın herkese.....arkadaşlar bişi soracam size ben bu aralar çok stresliyim,sinirliyim,,dünde çok üzüldüm..çok ağladım bebeğim etkilenmişmidir?
canim bende dun hickira hickira agladim, hayatta birkac sefer anca oyle aglamisimdir, sinirlerim bosaldi sanki, neden agladigima gelince oglum okulda ceza aldigi icin ogluma sinirlendim, birde ben ogluma kizarken esimde basladi bagirmaya , bende ya sen bir dur ben konusuyorum dedim , oda bana bagirdi bu sefer ben bir agla bir agla , aksama akadar gozlerim yandi o derece aglamisim:)