2009 mart anneleri özet!!!

lmaz:lmaz:lmaz:
slm kizlar ayni yaziyi belkide 50 kere okudum ne uzun surdu galiba orasi bitti biz burdan devam edelim bencede
bebisleriniz nasil Şenizbiz cok huzursuzuz ya :gitme:neden bilmiyorum oglusum devamli keyifsiz mizmiz aglamakli bazende arada bi basliyor aglamaya elim ayagim tutusuyorkafamçokkarıştı uykudada aynisi oluyor niyeki sizde de olan varmimafoldumben
bu arada benim dengesiz elti yine yapacani yapti klava:klava:klava:soz bulamadim demeye elinden cekip aldim cocugu amma birdaha bise yapmaya kalksin bu sefer berbat olacak ne yaptini yazsam siz bile catlarsiniz sinirden artik ben onun adini koydum dengesiz akli yok onun yaaaa
kimsecikte yok ses gelin arkidisler gelin daaaaaaaaaaaaa:asigim:

Kızlar oglumun hastalıgı bellı oldu. 6. hastalık.gercekten 3-4 gun suren atesın ardından dun kafası ve govdesı kırmızı olarak kabardı. dokuntu basladı

melek geçmiş olsun canımmm kıyamam ona bennnn

aa siz burdamısınız bende sizi arıyorum?
melek canım geçmiş olsun çok.Allahım şifasını versin en kısa zamanda dilerim.şu an nasıl peki ilaç filan veriyormusunuz?

selam kızlar...dıptıs abla burayıda incelemez inşallah...
neyseki gülşahın aklına geldi bu topic...içine doğmuş demekki:)
dr a gittik bugün...kızım sadece 550 gr. almış bu ay sütün yetmiyo doymuyo artık dedi...mama önerdi ama kullanmak istemiyorum. Ek gıdayada geçelim dedi.yoğurt ve meyve suları hergün vercekmişim...
kulağını deldirebilirsin dedi, kaka biraz katılaşmıştı sütün yetmedğnden dedi kızlar önemli bi ayrıntı...
d vit bırakıyomuşuz şurup ve kan ilacı başlıyoruz.
şu andada işyerimdeyim...çok özlemişim valla...başlamalıyım artııkk...siz nabersiniz

meltem senin bebek zaten iyiydi.niye mama ki!550gr da fena sayılmaz.bence mama verme.ama ek gıda iyi olur.kaka olayına şaşırdım.benimki de bazen küçük düğme gibi yapıyor.şimdi sütüm yetmiyor mu?
işin hayırlı olsun.iyi çalışmalar.
benim de iki gündür memem sünmüş durumda.süt neden azaldı anlamadım.zaten fışkırmıyordu ama .moralimde düzgün su da içiyorum anlayamıyorum.

slm kızlar nbr şuanda yoldayım birazdan kuşadasına varmış olucam 9saatlik yolculukdan sonra2 cocukla mahvoldum

günaydın gençlik salı gününden beri inanılmaz dercede bel ağrım var sol ayağımı attıkca ağrıyo dün aile doktorumuza gittim ya bel fıtığı başlangıcı yada lif zedelenmesi olunmuştur dedi tomografi çektirmem gerekiyormuş yarın batunun kontrolü var bende o zamn gideceğim inşallah bakalım ne diyecek allah kimseye böyle bel ağrısı vermessin valla batuyu tekrar doğursamda bu ağrı gitse doğumda bu kadar ağrı çekmedim ben
meltemciğim benim doktorum ayda 500 gr alsa yeter demişdi batu için bence iyi kilo almış canım

herkese günaydınnlar,nasılsınız bugün?
meltemcim canım neden sıkıyorsunki canını bizim doktorumuz bu ay için 500 ile 800 arası alması gerek demişti.her doktorun bilgisi farklı demekki.
ayrıca kaka olayını ben sorduğumda doktorum bize yenidoğanların kakasının sulu olduğunu,ilerledikçe katılaşmanın normal olduğunu ve bağırsakların sağlıklı çalıştığının göstergesi olduğunu izah etmişti.
bana doktorunuz biraz sallamış gibi geldi açıkçası.
sen hiç sıkma canını maşallahı var doğacımın.
kulaklarını altın küpeyle mi yoksa normal küpeyle mi deldireceksiniz merak ettim canım?

aa siz burdamısınız bende sizi arıyorum?
melek canım geçmiş olsun çok.Allahım şifasını versin en kısa zamanda dilerim.şu an nasıl peki ilaç filan veriyormusunuz?

saolun kızlar yok ılac kullanmıyoruz.. ates dusurucu kullandık 3 gun atesın ardından sımdı ates kalmadı..doktor 2-3 gune bısey kalmaz dedı bakalım.. bırazıstahsızlıgı devam edıyor ama

tatlım bencede ıyı almıs.. zaten masallahı da vardı Doga'nın.. Zaten bellır bır zamandan sonra az almaya baslıyor.. oyle ılk zamanlardakı gıbı 1 kılo cıvarı almıyorlar. Benımkı 3 haftada 350 gr almıs ya ben ne yapayım..mafoldumben

dvıtı bu ay bende bıraktım.. acd3 dıye bır vıtamıne basladık.Bırde demır sız kullanıyormusunuz.. Pazartesı 5. ay kontrolumuz ve rotavırus asısımız var o zaman soracam demır vıtamınını.

bu arada burayı nıye kapatsınlar kı.. bebeklerımız hakkında paylasımda bulunuyoruz.

canım buyuk gecmıs olsun. Batu'yu nıye kontrole goturuyorsun sımdı?

Bende bır kere oyle yapmıstım sonrakı ay dengeledım bırak ayında gıtsın cocuk hep. Asılarını da kontrolde yaptırmııyormusun?
Bu arada herkes nerelerde yahu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…