- 2 Mart 2009
- 1.928
- 0
- 358
geçmiş olsun canım ya kaç gündür giremedim senin bebiş iileşti ben daha yeni diyorum geçmiş olsun die kusura bakmaKızlar oglumun hastalıgı bellı oldu. 6. hastalık.gercekten 3-4 gun suren atesın ardından dun kafası ve govdesı kırmızı olarak kabardı. dokuntu basladı
geçmiş olsun tatlım ilk doğum yaptığımda bende de vardı aynı şey bel fıtığı başlangıcı önceden bende vardı zaten. aha dedim bu sefer kesin oldum bel fıtığı ama allahtan geçti kendi kendine.. umarım seninki de geçer önemli bişey yokturgünaydın gençlik salı gününden beri inanılmaz dercede bel ağrım var sol ayağımı attıkca ağrıyo dün aile doktorumuza gittim ya bel fıtığı başlangıcı yada lif zedelenmesi olunmuştur dedi tomografi çektirmem gerekiyormuş yarın batunun kontrolü var bende o zamn gideceğim inşallah bakalım ne diyecek allah kimseye böyle bel ağrısı vermessin valla batuyu tekrar doğursamda bu ağrı gitse doğumda bu kadar ağrı çekmedim ben
meltemciğim benim doktorum ayda 500 gr alsa yeter demişdi batu için bence iyi kilo almış canım