2009 mart anneleri özet!!!

Kızlar oglumun hastalıgı bellı oldu. 6. hastalık.gercekten 3-4 gun suren atesın ardından dun kafası ve govdesı kırmızı olarak kabardı. dokuntu basladı
geçmiş olsun canım ya kaç gündür giremedim senin bebiş iileşti ben daha yeni diyorum geçmiş olsun die kusura bakma

geçmiş olsun tatlım ilk doğum yaptığımda bende de vardı aynı şey bel fıtığı başlangıcı önceden bende vardı zaten. aha dedim bu sefer kesin oldum bel fıtığı ama allahtan geçti kendi kendine.. umarım seninki de geçer önemli bişey yoktur

herkeslere merhabalar kocaman öpücükler.. kayınpeder geldi salı günü zaten ondan sonra da doğru düzgün giremedim. geçen girdiğimde baktım bizim topik incelemede. geçmiş de baya birikmiş okudum sonra kimseyi bulamayınca çıktım. burası iyi olmuş ama umarım burayı dakapatmazlar. gerçi başka konu açmayın demişti dimi olan konudan devam etmeyin deil. neyse ya bugün acaip asabiyim adayı da alıp şööle uzaklaşmak istiyorum insanlardan herşey batıyor.. adetim de bitti ne bu asabiyet?

anaa siz burdamıydınız bende uzuluyodum topic kapanmıs diye....

kac gundur net yoktu kızlar telefon kutuları mı tasınıyomus neymis nette tel de yoktu sukur bugun geldi ana bi baktım bu sefer topic kapanmıs neyse...

kızlar selenimi goturdum tıp fakultesine 3 uzman doktor gordu 3ude bisey yok bu cocukta ama isterseniz cift bez baglayın her ihtimale karsı dediler zararı olmaz faydası olur dediler 2 ay sonra tekrar goturcem kontrole..

suan ıspartada annemlerdeyim adıyamana temmuz sonu gececez esyalar gitti evde suan yerlesmeyi bekliyo cok is var cokk...

kızlar yeni evim baya buyuk mevcut halılar yetmeyecek ve de perdeler onerebileceğiniz perde ve halı modelleri var mı ozellikle shaggy halı kullanan var mı memnun musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…