• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 2009 mart anneleri lutfen yardim

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

its me

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2007
51
1
86
41
İngiltere
merhaba anneler
4 bucuk ayilk bir kizim var yaklasik 10 gun once sumuksu kaka yapmaya ve kusmaya basladi.bu 2-3 gun icinde duzeldi.sonra su kivaminda gunde 3-4 kez kaka yapmaya basladi.hafif oksuruk te vardi.istahi da azaldi :( kizimi 2 kez hastaneye,2 kez mahalle doktoruna getirdim.onemli bisey yok kendiliginder gecer dediler.emin olamadim persembe gunu (3 gun once)ozele getirdim.mikrobik olabilir dedi.antibiyotik verdi.simdi kizim gunde 2 kez resmen su kivaminda kaka yapiyor.oksurugu geldiginde yogurt kivaminda biraz kusuyor.bu hafta 300 gr kaybetti.yurt disinda yasiyorum.bebek neseliyse sorun yok diyor hastane ve kizimin nesesi yerinde.ne yapmam gerektigini sasirdim.benimle ayni sorunu yasayan var mi?yada ne yapmaliyim?onerilerinizi bekliyorum. kizim mama ile besleniyor
ek olarak elma suyu iciyor o kadar

canım kakası sümüksü ise vucuttaki balgam çıkıyor idrarında kan olmadığı sürece endişe edip canını sıkma.bizim doktorumuz öyle söylemişti.
kilo kaybetmesi yememesinden kaynaklıdır.
her bebek kusuyor.
sen gene kendini rahatlatmak adına bir tahlil verseydin..gerçi tahlilde de şu an geçirdiği hastalık çıkacak.
bana sorarsan boşuna kullandırma ant yada 3 gün sonra kes.elma suyu ishal yapmış olabilir.
şu an için bir şey yapma,ama dikkatli ol sen.yeme konusunda taviz verdirmemeye çalış

cnm benimkindede aynı sorun vardı 12 mart doğumlu demir günlerdir kakası sümüksü kusuyor ama neşesi yerinde bende diş çıkarıyor diye düşündüm bi hemşire arkadaşım var ebe hemşire ona sordum oda biberonlarını ve emziklerini yaz mevsiminde olduğumuzdan her zamankinden daha temiz tutmam gerektiğini sööledi her gün kaynat emziği her verdiğinde sıcak sudan geçir bakteriler çabuk ürüyordur bu nedenledir dedi yaklaşık üç gündürde uyguluyorum ve değişti günde 4 - 5 kez kaka yapıodu şimdi ikiye düştü ve normale döndü ben pek titizlik yapmak istemiyordum açıkçası bebeğin mikrobada ihtiyacı var deyip iki günde bir fln kaynatıyordum memesinide kaynamış soğumuş suyla yıkıyodum her defasında ama artık her gün kaynatıyorum zaten anne sütü emdiğinden sadece suluğunu kaynatıyorum günde iki defada içindeki suyu yeniliyorum birde meme ucu kullanıyorum ben onuda her emzirme sonrası kaynatıyorum önceden sadece yıkıyordum memesinide her emdiğinde sıcak suyla yıkıyorum günde bir kezde kaynatıyorum bööle şekerim bnmkine iyi geldi birde bööle dene bakalım faydası olur geçmş olsun a.s.

cnm benimkindede aynı sorun vardı 12 mart doğumlu demir günlerdir kakası sümüksü kusuyor ama neşesi yerinde bende diş çıkarıyor diye düşündüm bi hemşire arkadaşım var ebe hemşire ona sordum oda biberonlarını ve emziklerini yaz mevsiminde olduğumuzdan her zamankinden daha temiz tutmam gerektiğini sööledi her gün kaynat emziği her verdiğinde sıcak sudan geçir bakteriler çabuk ürüyordur bu nedenledir dedi yaklaşık üç gündürde uyguluyorum ve değişti günde 4 - 5 kez kaka yapıodu şimdi ikiye düştü ve normale döndü ben pek titizlik yapmak istemiyordum açıkçası bebeğin mikrobada ihtiyacı var deyip iki günde bir fln kaynatıyordum memesinide kaynamış soğumuş suyla yıkıyodum her defasında ama artık her gün kaynatıyorum zaten anne sütü emdiğinden sadece suluğunu kaynatıyorum günde iki defada içindeki suyu yeniliyorum birde meme ucu kullanıyorum ben onuda her emzirme sonrası kaynatıyorum önceden sadece yıkıyordum memesinide her emdiğinde sıcak suyla yıkıyorum günde bir kezde kaynatıyorum bööle şekerim bnmkine iyi geldi birde bööle dene bakalım faydası olur geçmş olsun a.s.

ben tam bi pipirikliyim -tatlicadiarzu-
her gun sterilize ediyorum,ayni biberonla sterilize etmeden 2 kez vermiyorum.cok sukur benim kizimda duzeldi simdi gunde 1 kez yapiyor artik.belki diste olabilir cunku eline ne gecse agzina getiriyor.(yada oyle mikrop kapti) agzi hep tukuruklu.damaklari beyazlamis
olabilir miki erken degil mi henuz?.benim kizimda 15 mart dogumlu

valla kuzenimin bebeği var bizimkilerden bir ay büyük dişi çıkmış bile neden olmasın çıkabilir aynı şeyler ya ne bulduysa ağzına götürüyo ellerini zaten yedi bitirdi sürekli ağzındaki iki tane diş kaşıyıcı aldım onları kullansın diye ama elleri daha hoş geliyor vazgeçmiyor bir türlü e elde her zaman hijyenik olamıyor tabi ne kadar silsemde devamlı yıkasamda olmuyor bnm bebiştede alt damağında küçücük bi beyaz nokta var belki o olabilir diyorum bakalım bekleyelim görelim cnm :ecrin_bebek:

Back