2009 MArt Anneleri 22 Ağustos İstanbul buluşması

Lazanya

ezik püsküvüt
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
2.931
2
Kızlar mart anneleri topiğinde de belirttiğim üzere 22 ağustos günü öğleden sonra bolca vaktim olacak İstanbul da Anadolu yakasında olacağımdan Anadolu yakasında oturan annelerin özellikle katılımını bekliyorum.fikirlere açığız lütfen görüş ve önerilerinizi mekan tercihini bildiriniz öpüldünüz.:icecream:

oruç yok bende bu sene allah affetsin... sütler gider alim allah azet anca yatiyor...

ramazanın ilk günü ilk iftar herkes ailesiyle olmak istemez mi?

oruç yok bende bu sene allah affetsin... sütler gider alim allah azet anca yatiyor...

ramazanın ilk günü ilk iftar herkes ailesiyle olmak istemez mi?

elbette öyle olur kusura bakmayın gayrimüslim olduğum için ramazan ın ilk günü olduğunu bilmiyordum:bbo: ok buluşmayız o zaman:roflol::roflol:

elbette öyle olur kusura bakmayın gayrimüslim olduğum için ramazan ın ilk günü olduğunu bilmiyordum:bbo: ok buluşmayız o zaman:roflol::roflol:

gayrimüslüm derken?yani diğer dinlerden birine mi mensupsun eğer öyleyse hangisi?tüm bu sorularıma cevap istiyorum hemen şimdi şu andaiçinde bulunduğumuz saniyeler içinde??????????????????? :1ninca:

aslııııı sen istanbula gelirsinde biz buluşmayız mııııııııı yaaaaaaa gel evimde agırlıyım senı bak havalimanıda yakın bize biz bırakırız seni uçağaaa :)))))

mercü bebemm yaparıkk bir organizasyon :) ben Alya mı görmeden gitmeycemŞeniz

Ben gelirim... Beni istemeyen var ise sölesinnn..kaydirigubbakcemile

melek seni istemeyenler aramızdan gitti canım :roflol:

hem ben seni ve ali tunamııııııı çok özledimmmmmmmmm canım buluşalım sen ayarla artık melek bu is sana düşer ama banada yakın biyer olsun lüften yerimseniben

melek seni istemeyenler aramızdan gitti canım :roflol:

hem ben seni ve ali tunamııııııı çok özledimmmmmmmmm canım buluşalım sen ayarla artık melek bu is sana düşer ama banada yakın biyer olsun lüften yerimseniben

:roflol::roflol::roflol:

kızlar ben gelemem sanırım. ayın 10 unda annemlerden dönücez zaten kuzenin düğünü var. erken gidip orda kalabilirim. bu kalma sonrası belli bi süre evde görünmeliyim. ama çok isterdim. gidecek olan tüm arkadaşalrı ve bebeklerini öpüyorummmmmm.....

kızlar ben gelemem sanırım. ayın 10 unda annemlerden dönücez zaten kuzenin düğünü var. erken gidip orda kalabilirim. bu kalma sonrası belli bi süre evde görünmeliyim. ama çok isterdim. gidecek olan tüm arkadaşalrı ve bebeklerini öpüyorummmmmm.....

sağlık olsun Ayşinciiim Elamızı başka zaman görürüzopuyorumnanaktan

ayy ne güzel ya bende gelicekdim oysaki tr ye ama benim ki ertelendi ya anm geliyo buraya bende annmle bayrama dnüyorum ins o zamnda benim icin toplasirukkk zemuszemus ins ama tapilacak hatunumu görmek cok isdiyodum yafff

üzülme şehnazım ben fotoları koyarım şöyle aslıyla yan yana dudak dudaga resimlerimizi:roflol:
sende çatlarsınnnnnnnnn ttttttttaaaaaaaaaaammmmmmmmm orta yerinden :roflol:

SEVıYORUM SENı DÜNÜRÜM BENıMMMM zemuszemus

ayyy o zamana arabayı alsakda teslim almaya gelme tarihimize denk gelsede ben de gelsem:gitme:
yani ihtimaller şu şekliyle olmalı:
1/arabayı istanbuldan bulmalıyız..
2/22 ağustosa yakın bir tarih olmalı..
3/teslim alırken kociş bende gelmeliyim..
4/o tarihte buluşmaya ancak öyle katılabilirim..
pöfff...:gitme:

Gülşah'ım sen oralardan gelmek ıcın o kadar caba gosterıyorsun ama Istanbul ıcınden ses yok!...

X