• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 kpss ne zaman açıklanacak?

chaiga

Guru
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
237
1
316
Edirne
arkadaşlar 2009 kpss a grubu ve öğretmenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak bir bilgisi yada herhangi bir duyumu olan varmı? gözüm televizyonda kulağım radyoda bekle bekle bi hal oldum artıkkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı önceki yıllarda kpss sınavdan ne kadar zaman sonra açıklandı acaba bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler

bian önce açıklansında bizde bian önce bunalımımıza girip çıkalım -tatlicadiarzu-

önümüz haftasonuna dogru acıklanacakmış malesef..off açıklancak da nolcak saniki ya..

ınşallah hakınızda hayırlısı olur kızlar... Gerçekten zor işimiz...

arkadaşlar sınav mahkemelik mahkeme sonucu açıklanmadan sınavda açıklanmayacak diyenler var siz böyle bişii duydunuzmu??

bence böyle bi sınav olması bile baştan sona hatayken bazı soruların hatalı olmasından nolcak...ne olursa olsun sonuç değişmez....

bugün bende okudum bi sitede hatalı sorular yüzünden mahkemelik olmuş falan.. off her sene aynı hikaye, hep bizi susturma taktikleri.. Allahlarından bulsunlar ne diyim.. :oklava:

bugün bende okudum bi sitede hatalı sorular yüzünden mahkemelik olmuş falan.. off her sene aynı hikaye, hep bizi susturma taktikleri.. Allahlarından bulsunlar ne diyim.. :oklava:

Amiiinnnnnn :Saruboceq:

ay herkes kafasından bişiler sıkıo,yarında açıklanmazsa artık yuhhhhh diorum başka bişi demiorum,bu kadar insanın ahı yerde kalmasın,bize bu sıkıntıları çektirenler tez zamanda bu dünyada cezalarını bulurlar inş.

yani diyecek birşey bulamıyorum artık..bu kadar insanı göz göre göre mağdur etmek.bi de utanmadan iptal etsinler de ortalık ayağa kalksın.size bir bomba da ben patlatayım..arkadaşım öce dokuz eylül üniv.atandı..sonrada manisa sgkye atandığını öğrendi..şimdi onunla uğraşıyor...baştan sona re-za-let!

Back