Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..
merhabalar...ben subat annesiyim...resimlerinize baktım hersey mükemmel....ellerinize emeğinize sağlık....kuzucuklarınızın dogum günü kutlu olsun saglıkla,huzurla,mutluluk ve tüm sevdikleriyle birlikte nice yaşlara.... rabbim meleklerimizi korusun
Lavişim ne bilim göremiyorum işte çarpı işareti var yazılar görünüyor ama resimlerin yerine çarpı işareti çıkmış.Kimisinde de ...... bu işaret.Faceye koyda oradan bakem bare.Bu arada pastanız ne kadar ucuzmuş.Nasıl şekli ??
selam kızlar.. öncelikle doğum günümüzü kutlayan bütün arkadaşlarıma oğlumla beraber teşekkür ederiz.. güzel,çok kalabalık olmayan,sakin bi doğum günümüz oldu. önceki gece sabah saat 5 e kadar hazırlıklarımız sürdü. çünkü işten geç çıktım ertesi gün çalışmayacağım için. sonra kaan ın kontrolü aynı akşama denk gelmişti. çarşambaları dr.umuz nöbetçi olduğundan rahat rahat istediğimiz saatte gidebiliyoruz. neyse eve gel, kaan ı uyut derken saat 11 oldu. ee o saatten sonrada hazırlıklar anca 5 de bitti. ama hepsi çok güzel oldu:) işte fotolarımız; bu masamız..
eveettt,halamız pastayı getiriyooorr(ikimiz birlikte yaptık) işte pastamız(fotoları kardeşime çektirdim.pek başarılı olduğunu söleyemicem eşim oğlum ve ben
kayınvalidem,oğlum ve ben(sağolsun çok yardım etti,oğlumda hiçbir fotoda doğru durmadı.aslında çok sever fotoğraf çektirmeyi ama o gün pek kurtluydu,şımarık:))) oğlum ve ben baba oğul oğlum halasının kucağında kaan arkadaşımın 20 aylık oğlu atilla ile pek bi anlaştı,oynadı..zaten çocukları çok seviyoruz:) bizim oğlan bütün gün sanki büyük oymuş gibi atillayı peşinden koşturdu.. bizimki naparsa oda taklit ediyo..kapıya vururken..:)
aman aman son bebişlerimizinde doğum günleri olmuş çok güzel görünüyor herşey lavişim yağmur fıstığı ne kadar tatlı olmuş öyle maşallah kızıma,pastanızda çok güzel olmuş ilk deneme olmasına rağmen süper valla,sende çok güzelsin cnm.....
azocum sizde süpersiniz ömer kaan pek yakışıklı maşallah,pastada çok güzel elinize sağlık
Azocum ve Lavişim herşey süpper olmuş.Ellerinize sağlık.Yağmurun eteğine bittim.Ben de istiyorum.. Azocum senin oğlan en küçük kasım bebişi ama maşallah yanındaki arkadışıyla aynı gibi.Azo br de çok genç ve güzel çıkmışsın.Her iki bebeğimizi de öpüyor, nice mutlu yıllar diliyorum...