2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..

h.mine pastanız çok çok güzel çünkü ortada gülen bir melek var ben olsam kesemezdim o pastayı:))
nice seneler zeynep ceylineee

malum yarın mısafırım sebebıyle gıremeyebılırım nete
ben sımdıden kutlayayım en ıyısı

denızanasının yakısıklı denız'nın
asortık hatunun guzel kızı eylul'un
kk'nın zeynasının yıgıt efe'sının
yasmınımızın yakısıklı anıl'ının
remedıos'un yaramaz yağız pasanının
ve nıck adasım mınık'ın kızı duru ceylın'ın dogum gunlerını kutlar sevdıklerıyle nıce uzun omurler dılerım

tam bir yıl önce cumaya gelen 14 kasımda bu saatlerde tıkalı e-5 trafiğinde hastaneye gitmeye çalışıyorduk gece 11'de küçük kuzumu getirdiler kucağıma kafasına bir öpücük kondurdum ve kokusunu içime çektim

bugün küçük kuzum büyüdü küçük adam oldu evin içinde koşturuyor bütün çekmeceleri dolapları karıştırıyor, ade ade diyor bana

allah yavrularımızdan bizleri ayırmasın sağlık huzur ve mutluluk dolu uzun ömürler versin hepimize

yağızımla aynı gün doğan ilke deniz, eylül, yiğit efe, anıl ve duru ceylinîn doğum günlerini kutlarım

Deniz
Eylül
Efe
Yagiz
Anil
Duru Ceylin

iyki dogmusunuz iyki varsiniz..

ilke deniz, eylül, yiğit efe, yağız, anıl ve duru ceylinîn doğum günleri kutlu olsun, hepinizi tebrik ederim doğurma günü arkadaşlarım:) iyiki doğurmuşuz

diğer tarafada yazdım, geçen yıl aynı saatlerde evde pc başında hurma yiyip ne zaman doğuracam acaba diye düşünüp duruyordumki sabah 11 de suyumun gelmesiyle uyanıp akşam 19.54 te yavrumu gördüm ilk kez:)) duygulandım

uzmanımız denizannemin paşası mavi gözlü devi ıLKE DENıZ
kokoş hatun asortienin prenses kızı EYLÜL
çok sevgili arkadaşım haydar zeynanın kıvırcık kafalı yakışıklısı YıĞıT EFE
canım arkadaşım remediosun italyan asıllı oğlu YAĞIZ
koca ve k.validezede yasminin haylaz ,afacan oğlu ANIL
güzeller güzeli h.minenin maviş cimcimesi CEYLıN

DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ,ıYıKı DOĞDUNUZ ,ıYıKı VARSINIZ ,NıCE NUTLU YILLARA..

bende hemen yatmadan günün özel bebeklerinin özel günlerini kutlayayım..
deniz annemin yakışıklı oğlu ilke deniz beyi
asortienin güzel kızı , kızımın adaşı eylülümüzün,
zeynanın yakışıklı kıvırcığı yiğit efenin,
remediosun yakışıklı paşası yağızın,
yasminin yakışıklısı, bir tanesi anılın,
h.minenin prensesi ceyliniii

doğum gününüz kutlu olsun..nice nice yılllara..

ilke denız
eylül
yığıt efe
yağız
anıl
ceylin

iyiki doğdunuz kuzular.nıce nıce mutlu yıllar aılenızle sızın olsun.saglıkla gulun hep.gulen yuzunuz hıc solmasın meleklerım benım...

ilke denİz
yİğİt efe
yağız
anıl

ceylin
eylül

kasımın güzel prensesleri ve tatlı prensler..
iyi ki doğmuşsunuz..
iyiki doğmuşsunuz ki annelerinizlede tanışmışız :))

allah hayırlı uzun sağlıklı ömürler versin..

tarih ........................................bebeğimiz/bebeklerimiz..................annemiz

10ekim 2009....................................mehmetakif .......................................mmmf27
10 ekim 2009................................... Kaan&kerem......................................na zlımelek

29ekim 2009.....................................piraye... ............................................piraye hira

30ekim 2009.................................... Emiralp........................................... . Minik kalimero

31ekim 20009...................................deniz..... ............................................çilek
31ekim 2009 ....................................zeynep ceylin....................................h.mine
31ekim 2009.....................................aysu..... ............................................hilal1 975
31ekim 2009 ....................................eylül......... ........................................ıcır

1 kasım 2009....................................ceren..... ...........................................darkinl ife

2 kasım 2009
3 kasım 2009....................................arda...... ............................................seda19 83
3 kasım 2009....................................tuna...... ............................................diloks
4 kasım 2009....................................çağan..... ...........................................cagancu k

5 kasım 2009....................................melis ece...........................................eylü l
5 kasım 2009....................................eymen..... ..........................................beyaz melek
5 kasım 2009....................................eymen kerem.....................................beklemek

6 kasım 2009....................................duru okyanus.......................................saph ira

7 kasım 2009 ....................................zehra şifa ......................................... Elifdem
7 kasım 2009 ................................... Banusu............................................ ..julianne

8 kasım 2009

9 kasım 2009.....................................ateş..... .............................................daril gen

10kasım 2009

11kasım 2009......................................duru.... .............................................lelal

12kasım 2009......................................ahmed emir.......................................estel
12 kasım 2009.....................................duru..... ............................................myseve r

13kasım 2009

14kasım 2009 ....................................ilke deniz...........................................de nizanasi
14 kasım 2009....................................eylül..... ............................................asorti e
14 kasım 2009....................................yiğitefe.. ............................................zeyna
14 kasım 2009................................... Anıl............................................ .. .....yasmin
14 kasım 2009................................... Yağız........................................... .. ...remedios
14 kasım 2009....................................duru ceylin........................................mini k81

15kasım 2009

16kasım 2009

17kasım 2009......................................eylül... ..............................................guli zgul

18kasım 2009......................................yücel ecemim2001

19kasım 2009.....................................batuhan. ...........................................andina2 22
19 kasım 2009....................................batuhan.. ..........................................çitos

20kasım 2009

21kasım 2009

22kasım 2009

23kasım 2009......................................mert efe............................................kri kitos

24kasım 2009......................................beril... ................................................se yra

25kasım 2009

26kasım 2009

27kasım2009................................... Yağmur cemre...................................lavinya413 4

28kasım 2009

30kasım 2009

1 aralık 2009....................................mert.. ..............................................yağm ur77

en bereketli günümüz bugün alkisalkisalkis

yakışıklı maviş prensimiz İlke Deniz

süslü mü süslü kokoş kızımız Eylül

bonusumuz, kıvırcığımız Yiğit Efe

manevi oğlum, gülen yüzüm Anıl

italyan erkeğimiz, cool oğlumuz Yağız

ve minik prensesimiz Duru Ceylin

meleklerim iyiki doğdunuz iyiki aramızdasınız burada çoook uzaklarda da olsa sizi çoook seven teyzeleriniz olduğunu sakın unutmayın olur mu Şeniz

14kasım 2009 ....................................ilke deniz...........................................de nizanasi
14 kasım 2009....................................eylül..... ............................................asorti e
14 kasım 2009....................................yiğitefe.. ............................................zeyna
14 kasım 2009................................... Anıl............................................ .. .....yasmin
14 kasım 2009................................... Yağız........................................... .. ...remedios
14 kasım 2009....................................duru ceylin........................................mini k81
bugün doğan bütün bebişlerimizin yaşgünlerini kutluyorum sağlıklka huzurla nice güzel yıllara inş

[B]İlke Deniz
Eylül
Yiğit Efe
Anıl
Duru Ceylin
Yağız [/B]ş

kuzucuklarının hepsinin doğum gününü kutluyorum..sağlıklı huzurlu bol kazançlı bir gelecek diliyorum size..
hihoyyythihoyyyt

Deniz
Eylül
Efe
Yagiz
Anil
Duru Ceylin

iyiki doğdunuz tatlı kasım bebişleri doğum gününüz kutlu olsun

Doğum günümüzü kutlayan tüm güzel annelerimize çok teşekkür ederiz.
Geçen sene bu zamanlar doğurduğum o meleğin güzel yüzüne bakıyordum.Hayatımdaki en güzel şey, hayatımın anlamı, olmazsa olmazım güzel oğlum , dünya tatlısı yavrumun doğum günü kutlu olsun. Diğer yavrularım sarışın bomba ılkemin, hanıfendi kızım Eylül'ün, sevimli bonusum Yiğit Efemin, karizmatik erkeğim Yağızımın ve fıstık cimcimem Duru Ceylinin doğum gününü de kutluyorum, sevdikleriyle , mutlu ve uzun bir ömür diliyorum.ıyi ki doğdunuz tatlı yavrularımız...

bugün ne kadar çok prens ve prenses dünyaya gelmiş.
ilke denizin eylülün yiğit efenin anılın yağızın ve duru ceylinin doğum günleri kutlu olsun.iyiki doğmuşsunuz iyiki varsınız.hepinizi çok seviyoruzopuyorumnanaktan

14 kasım 2009....................................duru ceylin........................................minik81

Bugün doğan prens ve prenseslerimizin doğum günlerini kutluyorum
Nice nice mutlu yıllara...

ılke Deniz
Eylül
Yiğit Efe
Anıl
Yağız
Duru Ceylin

Doğum gününüz kutlu olsun kuzucuklarım, ne iyi etmişiz de sizleri doğurmuşuz, Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın,

Remedios dün akşamki yazını da okudum, yine nöbetteyim zaten,oğlumdan uzaktayım salya sümük ağlattın beni.

Hepinizi çok seviyorum..