işteee fotolarımız hihoyyyt
öncelik tabiki pastamızın assolistler en son çıkar oğlumla beni sona saklıyorum naniknanik
evimizin süslemeleri kendi çapımızda bişeyler yapmaya çalıştık artık bulduğumuz kadar
sünnet evi gibi demiştim yaa öle olmuş hakkaten kaydirigubbakcemile3 ama olsun farketmez zaten 7 aylıkken sünnet olmuştu onun küçük kutlamasını yapmış olduk böylece zemuszemus
ananemde her karede çıkmış maşallah kaydirigubbakcemile3
kızlar pastanın üstündeki bebeğe dikkat Eymen de uyurken aynen öyle yatıyor işte nasıl rahat ediyorsa kaydirigubbakcemile3
bu arada pastamız çok lezzetli ve tazeydi herkes çok sevdi muzlu çikolata parçacıklıydı içi çok hoş olmuş
ben dış görünüşünü de beğendim
baya fazlaydı ama arttı da ikiüç gün bol bol yerim hatta buyrun beraber yiyelm zemuszemus
magnetlerim tepsiyi süslememe annem izin vermedi magnet işi bitince onunla çay dağıtılacakmış öyle süslü olmazmış zaten yeterince uğraşmışım böylede gayet iyiymiş bende kabul ettim napayım
gecenin sonuna bu balonlardan biri bile kalmadı büyükleri iyiki yukarı asmışım onlara ulaşamadılar küçük canavarlar ama bunları tek tek patlattılar benim tek dii çıkmış canavarım da bu gruba dahil tabi kaydirigubbakcemile3 dün onların günüydü tabi olacak o kadar helal olsun kuzucuklarıma
ve işte esas oğlan Eymen bebek küçük aşkım dedesiyle beraber opuyorumnanaktan
oğlum şaşkın ördekti dün akşam güldürmek zor oldu hatta hiç gülmedi desek yeridir
dayımın büyük oğlu ile beraber tabi Eymen ona dayı diyecek özel istek üzerine kaydirigubbakcemile3
çok tatlı bir görüntü çocuklar evin neşesi cidden yaa
şu yanındaki ufaklıkta dayımın 2 numarası Eymen'e o kadar güzel bir emmeeeen deyişi varki duymanız lazım bitiyorum yaa