2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..

Cağan ve Melif Faruk Paşaların doğumgunlerı kutlu olsun . SAglıklı huzurlu omurler olsun .

Beyazmelekcım EYMEN ımızın de dogum gunu sımdıden kutlu olsun. En guzel gunler EYMENIN olsun

doğum günümüzü kutlayan herkese çok çok teşekkür ediyoruz öpüyoruz sizi kocamanopuyorumnanaktan

günlerdir giremiyorum bugünde işim çok çıkıcam hemen hazırlık yapıyorum akşam için partimiz akşam olucak resimleri yarın eklerim artık unuttuğum kutlayamadığım tüm bebişlerin doğum günleride kutlu olsun.

dark ın kuzusu ceren
sedanın, cagancuk un ve diloksun prensleri
arda, çağan ve tuna
yeni ve ilk yaşınız kutlu olsun.
elif teyzeniz ve kardeşiniz zehra yanaklarınızdan öpüyor

2-3 güne anca girebilyorum artık kızlar.
bari doğum günlerini kutlayayım dedim.
herkese daha nice seneler diliyorum inşallah
yarın yani 5 kasım da da 3 kuzumuzun doğum günü var sanırım

melis ece
eymen
ve
eymen kerem
inşallah uzun ve mutlu bir ömrünüz olur kuzular. ilk yaşınız kutlu olsun

yarın benim de doğum günüm bu arada kızlar.
benim ki ilk yaş değil de 27. yaş günü. kendiminkini de kutlayayım bu arada:)))))

doğum günümüzü kutlayan herkese teşekkürler.Hepinize yetecek kadar repim kalmamış :))) olduğu kadar verdim artık.

Deniz Paşanın
Ardanın
Tunanın
Eymen kerem in
Çağanın
Melih Faruk un
Aysunun doğum günlerini kutluyoruz.

Unuttuğum varsa özür diliyoruz onlarda kutlamamızı kabul etsinler lütfen.

Hepinizi çok seviyoruz

Elifdem nice mutlu yıllara canım

yarın arkadaşlarımla bi doğum günü daha yapıcaz inşallh onda dururda çağan güzel güzel çekerim fot.

resimlerim442.jpg

resimlerim441.jpg

resimlerim471.jpg

resimlerim462.jpg

resimlerim465.jpg

resimlerim468.jpg

Çağancımın doğum günü tekrar kutlu olsun.Resimleri açmaya çalıştım.Bakalım...

eylulun kralıce kızı melıs ece
beyazmelegımın yakısıklı prensı eymen
ve beklemek arkadasımızın eymen kereminin ılk yas dogum gunlerını kutluyorum

maasallah bebıslere

Bugün de Melis Ece, Eymen Kerem ve Beyazmeleğimin oğlu ve benim ikinci oğlum Eymenin doğum günü.Yavrularımızın doğum günü kutlu olsun.Nice mutlu ,sağlıklı ve başarı dolu yıllara....

ay arkadaşlar çok teşekkür ederim valla çok duygulu anlar yaşıyorum şu anda bugün pek bir duygusalım akşam kutlyacağız inşallah güzel geçer bakalım
minikkalimerom sabah aradı kutladı sağolsun buraya da yazmış canım benim yaa ilk kutlayan oldu babamızdan sonra
annem koşuşturmaca içinde evde kadına çok yük olduk ama napalım artık
dün akşam saçlarımı boyattım artık bende kızılım
ve son havadis aile boyu gribiz eymen, babamız, ben ama hepimizin keyfi yerinde

bende Eymen Kerem'in ve prensesim Melis Ece'nin doğum günlerini kutluyorum iyiki doğdunuz meleklerim iyiki bizimlesiniz

TARİH ........................................BEBEĞİMİZ/BEBEKLERİMİZ..................ANNEMİZ

10ekim 2009....................................mehmetakif .......................................mmmf27
10 ekim 2009................................... kaan&kerem......................................na zlımelek

29ekim 2009.....................................Piraye... ............................................piraye hira

30ekim 2009.................................... Emiralp........................................... . Minik Kalimero

31ekim 20009...................................deniz..... ............................................çilek
31ekim 2009 ....................................zeynep ceylin....................................h.mine
31ekim 2009.....................................aysu..... ............................................hilal1 975
31ekim 2009 ....................................Eylül......... ........................................ICIR

1 kasım 2009....................................Ceren..... ...........................................darkinl ife

2 kasım 2009
3 kasım 2009....................................Arda...... ............................................seda19 83
3 kasım 2009....................................Tuna...... ............................................Diloks
4 kasım 2009....................................Çağan..... ...........................................Cagancu k

5 kasım 2009....................................Melis Ece...........................................Eylü l
5 kasım 2009....................................Eymen..... ..........................................beyaz melek
5 kasım 2009....................................Eymen Kerem.....................................Beklemek

6 kasım 2009....................................duru okyanus.......................................saph ira

7 kasım 2009 ....................................Zehra Şifa ......................................... elifdem
7 kasım 2009 ................................... Banusu............................................ ..Julianne

8 kasım 2009

9 kasım 2009.....................................Ateş..... .............................................Daril gen

10kasım 2009

11kasım 2009......................................Duru.... .............................................Lelal

12kasım 2009......................................ahmed emir.......................................estel
12 kasım 2009.....................................Duru..... ............................................myseve r

13kasım 2009

14kasım 2009 ....................................İlke deniz...........................................de nizanasi
14 kasım 2009....................................Eylül..... ............................................Asorti e
14 kasım 2009....................................Yiğitefe.. ............................................Zeyna
14 kasım 2009................................... Anıl............................................ .. .....Yasmin
14 kasım 2009................................... Yağız........................................... .. ...Remedios
14 kasım 2009....................................Duru Ceylin........................................mini k81

15kasım 2009

16kasım 2009

17kasım 2009......................................Eylül... ..............................................Guli zgul

18kasım 2009

19kasım 2009.....................................Batuhan. ...........................................Andina2 22
19 kasım 2009....................................Batuhan.. ..........................................Çitos

20kasım 2009

21kasım 2009

22kasım 2009

23kasım 2009......................................Mert EFE............................................kri kitos

24kasım 2009......................................Beril... ................................................Se yra

25kasım 2009

26kasım 2009

27kasım2009................................... yağmur cemre...................................lavinya413 4

28kasım 2009

30kasım 2009

1 Aralık 2009....................................Mert.. ..............................................Yağm ur77

eveeett yeni bir gün
vee bugün doğan
pamuk şeker melis ecenin
afacan eymenin ve
eymen kerem'in
doğum günleri kutlu olsunnn
iyiki doğdunuz kuzularr

bu arada cagancukum fotolar çok güzel mavi pastanızın üstündeki süsler bizimkinin aynısı şekli farklı olacak sadece

artı Çağan'ın kıyafeti de benim almayı düşündüğüm kıyafet burda da bahsetmiştim annem onu almadı başka bişey aldı diye bende ertesi gün gittim kalmamış çerez gibi satılmış sadece 3-6 aylık vardı mecburen başka bişey aldım artık çok yakışmış mavişime