2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..

Eymen harikaaa , yerim ben onu ne kadar yakışıklı olmuş , artık papyonu bizim doğumgünümüz için ödünç verirsin meleğim : )))

Pasta da çok güzel görünüyo , bayıldımmmmm , kurabiyelerde pek lezzetli duruyolar

Ve sen tatlım , harikasın , 41 kere maşallah sana , gömleğin , şıklığın güzelliğin tü tü tü maşallah nazar değicek valla

canımcım çok sağol papyonu hemen gönderelim şekerim sen iste yeterki yaz adresini hemen postalayayım
bu arada kurabiyeler dedin de aklıma geldi bizim böreklerde vardı rsimlerde göremedim gittim anneme sordum öğlen ee kızım soğumasın sıcak yensin diye koymadıkya masaya dedi öyle aklıma geldi böreklerimiz de var yani zemuszemus

meleğim herşeye bayıldım ben yaa, özelliklede eymen e bittimm yerim onu ben maşallah kuzuma çok tatlı olmuş nasılda yakışmış kıyafetleri,oğlum olsun bende papyon takçam ölee:))
saçlarında çok yakışmış cnm çok beğendim ben

sen bir oğlan doğur şekerim bir papyonda sana göndereyim kaydirigubbakcemile3

melegim herşey süper olmuş hele eymene bayıldım valla nasıl yakışıklı olmuş nasıl tatlı olmuş senide atlamamak lazım sende süper olmuşsun

beyaz melekcim herşey çok güzel olmuş canım ellerine emeğine sağlık
bu arada saçlarında çok yakışmış güle güle kullan
yakışıklı eymenin yaşını tekrar kutluyorum çok tatlı olmuş kuzum bayıldım

meleğim herşey çok güzel görünüyor..
allahım mutluluğunuzu daim etsin..Eymen paşayada nice güzel yaşlar diliyorum tekrar tekrar..
aaaaaaa bu arada saç rengin çok güzel olmuş..ana oğul gerçekten çok tatlısınız...

duru okyanus ve arkadaşım sapişim anneli kızlı doğum gununuz kutlu olsun ne guzel bır tesaduf olmus saphiş kız sız pınarın reklamına dogum gunu fotosu gondersenıze cok cıcı olur

beyazmelekcım hersey mukemmel olmus
harıka gorunuyorsunuz sacların cok yakısmıs
dedesıyle resmınde duygulandım
cunkı eylulun dedelerı anneanne babannelerı yoktu :KK43:((
kendı aramızda kutladık :KK43:

melekçim çok yakışıklı sein bu kuzu.doyamadım bakmya..41kere maşallahh

Eymeni yeri mama ben..melegim sende co ksIk olmusun canim..

maşallah eymene ve sanayeni yaşı yine kutlu olsun en kötü gününüz böle olsun canım

öncelikle eymene maşallahh çok tatlı çok yakışıklı gözüküyor
ve tüm hazırlıkların çok güzel olmuş beyazmelekcim
tam diyecektim bu hatun saçları değiştirmiş diye ki sen sölemişsin
çok yakışmış çok güzel olmuş
resimler vesilesi ile eymenin yeni yaşını tekrar kutluyorumm

veeeeee bugünün assolisti koca kasım bebeği safişş ile onun güzel nazlı kızı Oki Duru nun doğum gününü kutlu olsun. daha nice mutlu yaşlara okicimm :))

Safişciğim senin de doğum gününmüş haberim yoktu
mutlu yıllar dilerim canım

o dedeli poz beni de duygulandırdı
babam hacca gittiği için yağızın doğum günün de olamayacak
yağız da en çok babamı sever(annemle benim bütüm emeklerimize rağmen:sinifsinif:)
kuzucuk babamın resmine bakıp "ah dede gel" diyor

canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim artık yeni doğum günü olacakların fotolarını bekliyoruz opuyorumnanaktan

beyazmelekcim doğumgününüz güzel olmuş eymen beyin kıyafetine kendisine bayıldım elimde olsa şöyle tutup kocaman öpesim geldi yaniii..:))
pastyanızda güzel olmuş.. dedenizle olan pozuda beğendimm..en son eymen beyin kaçardasına gidişinede çok güldüm..
safişcim senin ve duru okyanusun doğumgünü kutlu olsun...

maşşallah eymene beyazcım ,çok yakışıklı olmuş ,nice yıllara hep birlikte inşallah..saçlarınb süper ,çok şık olmuşsun ,pastanızı da çok beğendim ..süslemeler de gayet başarılı ..herşey harika ,ne diyeyim mutluluklar ailecek..

bizde kutladık ,çok güzel bir geceydi ,çok yorulduk ama değdi ,fotoları akşam koyarım artık ..

eylül hanım akşam çok yoğundunuz tabi telefonunuzu bile kapamışsınız :)))

tebrikler için herkese ayrı ayrı teşşekür ederim arkadaşlar ,çok tatlısınız hepiniz ,yavrularınız da ayrı bir şeker hepinizin ..iyi ki tanımışım ,iyiki hayatımdasınız ..çok seviyorum sizleri..

lelalcim aradınmı tatlım yaa ,telefonum bozuk ,kendi kendine kapanıyo ,artık bana 3g li telefon lazım cicim ,parayı bir bulayım alıcam inşallah..

aaa aradım hatta telesekretire not bilem bıraktımm
bu güzel sesimle melise şarkı söledimm :)))
bence bi şekilde dinlemelisin tabi nasıl olacak onu bilmem :))

eylülcüm tekrar kutlarım yeni yaşınızı, fotoğrafları bekliyorum

beyazmelek diğer tarafa yazmıştım tekrar söyleyimbayıdım hepinize, herşeyiniz süper görünüyor, nice yaşlara yakışıklı eymenim

saphira ve duru cicilerininde doğum günlerini kutlarım, anne kız nice mutlu senelere inşallah

sahi elifdem yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamışım, seninde doğum günün kutlu olsun canım, büyük kasım bebeğimiz:))

eylülcüm bende aradım cicim evi aradım ama açmadın kuaföre gitmiştin heralde süslenmeye::))
biran önce koy fotoları bekliyosss

ay kızlar ya çok sağolun ,canım arkadaşlarım benim seviyorum sizi ,fotolar geliyor birazdan ..

bu pastamız ,çok güzeldi ,frambuazlı muzluydu ,fazla geldi hala yiyoruz :))

kızımın teyzesi ,ablam

amca oğlunun eşi ,en değerli arkadaşım

melis ,babası ve ben

oy oyy oyyy maşallah güzel melise, güzel annesine, eylülcüm herşeyiniz çok güzel görünüyor, tekrar kutlarım yeni yaşınızı, meloşumu öpüyorum