- 22 Şubat 2008
- 8.718
- 1
Eymen harikaaa , yerim ben onu ne kadar yakışıklı olmuş , artık papyonu bizim doğumgünümüz için ödünç verirsin meleğim : )))
Pasta da çok güzel görünüyo , bayıldımmmmm , kurabiyelerde pek lezzetli duruyolar
Ve sen tatlım , harikasın , 41 kere maşallah sana , gömleğin , şıklığın güzelliğin tü tü tü maşallah nazar değicek valla
canımcım çok sağol papyonu hemen gönderelim şekerim sen iste yeterki yaz adresini hemen postalayayım
bu arada kurabiyeler dedin de aklıma geldi bizim böreklerde vardı rsimlerde göremedim gittim anneme sordum öğlen ee kızım soğumasın sıcak yensin diye koymadıkya masaya dedi öyle aklıma geldi böreklerimiz de var yani zemuszemus
meleğim herşeye bayıldım ben yaa, özelliklede eymen e bittimm yerim onu ben maşallah kuzuma çok tatlı olmuş nasılda yakışmış kıyafetleri,oğlum olsun bende papyon takçam ölee:))
saçlarında çok yakışmış cnm çok beğendim ben
sen bir oğlan doğur şekerim bir papyonda sana göndereyim kaydirigubbakcemile3
melegim herşey süper olmuş hele eymene bayıldım valla nasıl yakışıklı olmuş nasıl tatlı olmuş senide atlamamak lazım sende süper olmuşsun
beyaz melekcim herşey çok güzel olmuş canım ellerine emeğine sağlık
bu arada saçlarında çok yakışmış güle güle kullan
yakışıklı eymenin yaşını tekrar kutluyorum çok tatlı olmuş kuzum bayıldım
meleğim herşey çok güzel görünüyor..
allahım mutluluğunuzu daim etsin..Eymen paşayada nice güzel yaşlar diliyorum tekrar tekrar..
aaaaaaa bu arada saç rengin çok güzel olmuş..ana oğul gerçekten çok tatlısınız...
duru okyanus ve arkadaşım sapişim anneli kızlı doğum gununuz kutlu olsun ne guzel bır tesaduf olmus saphiş kız sız pınarın reklamına dogum gunu fotosu gondersenıze cok cıcı olur
beyazmelekcım hersey mukemmel olmus
harıka gorunuyorsunuz sacların cok yakısmıs
dedesıyle resmınde duygulandım
cunkı eylulun dedelerı anneanne babannelerı yoktu ((
kendı aramızda kutladık
melekçim çok yakışıklı sein bu kuzu.doyamadım bakmya..41kere maşallahh
Eymeni yeri mama ben..melegim sende co ksIk olmusun canim..
maşallah eymene ve sanayeni yaşı yine kutlu olsun en kötü gününüz böle olsun canım
öncelikle eymene maşallahh çok tatlı çok yakışıklı gözüküyor
ve tüm hazırlıkların çok güzel olmuş beyazmelekcim
tam diyecektim bu hatun saçları değiştirmiş diye ki sen sölemişsin
çok yakışmış çok güzel olmuş
resimler vesilesi ile eymenin yeni yaşını tekrar kutluyorumm
veeeeee bugünün assolisti koca kasım bebeği safişş ile onun güzel nazlı kızı Oki Duru nun doğum gününü kutlu olsun. daha nice mutlu yaşlara okicimm :))
Safişciğim senin de doğum gününmüş haberim yoktu
mutlu yıllar dilerim canım
o dedeli poz beni de duygulandırdı
babam hacca gittiği için yağızın doğum günün de olamayacak
yağız da en çok babamı sever(annemle benim bütüm emeklerimize rağmen:sinifsinif:)
kuzucuk babamın resmine bakıp "ah dede gel" diyor
canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim artık yeni doğum günü olacakların fotolarını bekliyoruz opuyorumnanaktan