2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..

1 yasına gıren tum mınıklerımızın dogum gunlerını kutlarım
maasallah tum kuzulara
bızımde dogum gunumuzu kutlayan teyzelerımıze ve arkadaslarımıza tsk ederız

eklemeden duramayacagım
pırosumun dogum gunu fotolarında cumhurıyet kızı pıros ve guzeller guzelı annesı
ve davetlı damat ıle annesı super cıkmıssınız
andına gulusune bıttım canım

cılekkk
daha ne kadar zayıflayacaksın
super gorunuyorsun o kucuk dev adamın annesı gıbı gorunmuyorsun

çok teşekkür ederim andinacım . ben fazla uğrayamaz oldum buralara o yüzden biraz unutuldum normal olarak pastanın resmini demin eklediğim linki düzelterek oraya ekledim.

Derincim buğra da , pastanız da sen de süpersiniz : ))) her doğumgünü böyle güzel geçer dilerim...

Kalimerocum teşekkür ederim tatlım , eh ne de olsa dünyalar güzeli bir gelinim var gülmem normal yani : )) canım sizi kutlamıştım gerçi ama tekrar kutluyum burdan , uzun ve sağlıklı ömrü olsun kuzucuğunun , öpüyorum ikinizi de kocaman kocaman

şimdi gördüm bütün resimleri hepiniz(piraye, batu, ceren, buğra ve anneleri) harika çıkmışsınız
kutlamalar çok güzel olmuş ellerinize sağlıkopuyorumnanaktan

aysu,zeynep ceylin,eylül,ceren nice mutlu yaşlara güzel prensesler
darkçım çok güzel çıkmışsınız ceroşa bayıldım maşallah
çileğim süpersiniz maşallah size

canim cok tsk,ederim..

canim minigim tsk,ederim hayatim.evet kimse inanmiyor kücük devin benden ciktigina:)

şimdi gördüm bütün resimleri hepiniz(piraye, batu, ceren, buğra ve anneleri) harika çıkmışsınız
kutlamalar çok güzel olmuş ellerinize sağlıkopuyorumnanaktan

biz niye atlandik remedios hanim heeklava:

derincim buğra iyiki doğmuşşş nice senelere.........
herşey çok güzel görünüyor buğra da çok tatlı olmuş
miniğim çok teşekkür ederizopuyorumnanaktan

Derincim facedede yazdim yine belirteyim iyki dogmus tombalagin..

çilekciğim vallahi aklımdaydı mesajı yazarken unuttum
deniz paşa'ya da mutlu yıllar

Derincim ben de görmedim listede isminizi.Özür dileyerek şimdi kutlayalım.Minik ördekinin doğum günü kutlu olsun.ıyi ki doğurmuşsun annesi.Fotolar çok güzel , pasta da hoş.Daha güzel nic mutlu yıllar canım...

Bende yeni gördüm resimleri ne kadar arkada kalmışlar hemencecik:)) Piroş ve Çilek nice senelereee

yasmin remedios çilek ve piroş çooook teşekkürler hepinizee :)opuyorumnanaktan

derincim nice mutlu yıllara ,herşey çok güzel görünüyor ..pastanızıda çok beğendim..buğra çok yakışıklı olmuş ..maşşallah ona ,sende çok güzelsin ,allah mutluluğunuzu daim etsin..

doğum günümüze ait birkaç fotoğraf..asıl fotolar başka bi makinada..henüz gelmedi..geldiğinde paylaşacağım..

bu doğum günü pastamız..Aslında benim beğendiğim başka bir pastaydı.. fakat eşim sipariş verdi ve bunu istemiş..sanırım büyük kızım için olsa gerek..bu kızlara bayılıyordu:)))ayrıca başka şeylerde var..ama burda bahsetmeyim..

Son düzenleme:
aman allahım o bakışlar ne öyle maşallah sinirli aysuya, bayıldım bayıldım allah nazarlardan saklasın, hilalcim boşver pasta böyle olsun ne olacak ağzınızın tadı bozulmasın

derincim özür dilerim canım bende görmemişim burası kapalı olduğu için çok şeyi kaçırdık, buğraya mutlu seneler diliyorumzemuszemuszemuszemus

bu arada cereninde doğum günü kutlu olsunzemuszemuszemuszemus