2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..

buda diş bulgurumuzdan..
kızım aynayı seçti..ablasıda aynayı seçmişti..ahhh ahhh..ikiside süslü olacak:)))

hilalcim çok tatlı aysu maşallah kuzucuğa nasıl da sevimli çıkmış :)nice senelereeeee
derin burda göremedim resimleri facede gördüm süpper vallahi o kırmızı papyonu yerim ben kıvırcığımın saçlarıda nasıl uzamış canım buğrişin ilk yaşı kutlu olsunnn

Hilalcim herşeye rağmen geçmişi bir kalemde siliyorum, güzel gelinimin hatrına.Onun bi suçu yok, düşündüm de:))) Maşallah fıstığıma nasıl güzel.Bigün sizi rahatsız etmek istiyoz aile büyüklerimizle:)))))

aaaa ne demek yasminciğim..herzaman bekleriz..sizlere kapılarımız sonuna kadar açık:))

Hilalim ilk yayınladığın fotoları şimdi gördüm.Nasıl kızgın bakmış gelin hanım.Tırsmadım desem yalan olur:)))))

çok sinirli aysu...allahım bi görsen yasmin ağzının içi laf dolu..bana bakarak el kol hareketleri yaparak bi laflar sayıyor anlatamam..
vallaha kızım diye söylemiyorum iyi düşünün doğru karar verin:)))
sorumluluk kabul etman sonrasında:))))))))))))

Ayyy bu Aysunun bakislari ne öyle:) bayildimyaaa..

Hilalcim kutlarim canim yeni yasini fistiginin..korkuttu beni

vallahi bu zillinin bakislari.

ıcır eylül
seha elif senanın
dark ceren
derin buğra
doğumgünlerini kutluyorum..
resimlerinizde güzel çıkmış
darkcım kızında sende çok güzelsiniz..
derincim pastanıza buğranın payonuna sana bayıldım herşey güzel olmuş..
hilalcim aysununda resimleri güzel çıkmış dişbuğdayınızda cicisi çok yakışmış
bütün bebeleri öpüyoruzzzzz (ben ve bıdık oğullarım)

offf aysu bitirtdin beni yaaa ,hilal muhteşem bişey bu fıstık ,öldüm öldüm ..o elbise ne kaaa yakışmış öyle ..maşşallah..yeni yaşınız kutlu olsun cicim..

Yeni yaşına giren tüm prens ve prenseslerin doğum günü kutlu olsun
Nice nice mutlu yıllara

Aysunun doğum günü pastasına bakışına bittim Maşallah kuzuya adıda çok güzel

hilalcim çok güzel kızın maşallahhh 3.resime bayıldım sanki dans ediyo kurtlarını döküyo sanki:)) öp benim yerime fıstığı

Derinin buğrasının ve hilalin aysusunun doğum günleri kutlu olsun.iKİSİ DE resimlerde süper çıkmış..

buğrişkoo ve cadı aysuu
nice nice mutlu seneler sizlere

bu arada aysunun o kızgın bakısı bitirdi beni
çok komik bu kızın mimikleri ya :)))

dogumgunumuzu kutlayan teyzelerımıze tesekkur edıyoruz

Darkinlife- CEREN
SEha - ELıF SENA
Çilek- DENıZ
Derinxby- BATU
Hilal- Aysu
PirayeHira- Piraye doğumgunlerınız kutlu olsun. NıCE NıCE MUTLU YILLARA hepinizi öpüyoruzz

iyiki doğdun tuna
mutlu yıllar sana:))

kutlu olsun bugün
senin doğum günün
kutlu olsun mutlu olsun
senin doğum günün günün
mumlar ışıl ışıl
pastaların nefis
içimizden gönlümüzden
sağlıklar dilerizzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus