Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..
1 kasım 2009....................................Ceren................................................darkinlife
2 kasım 2009
3 kasım 2009....................................Arda..................................................seda1983 3 kasım 2009....................................Tuna..................................................Diloks
4 kasım 2009....................................Çağan................................................Cagancuk
5 kasım 2009....................................Melis Ece...........................................Eylül 5 kasım 2009....................................Eymen...............................................beyaz melek
6 kasım 2009....................................duru okyanus.......................................saphira
7 kasım 2009 ....................................Zehra Şifa ......................................... elifdem 7 kasım 2009 ................................... Banusu..............................................Julianne
12kasım 2009......................................ahmed emir.......................................estel 12 kasım 2009.....................................Duru.................................................mysever
13kasım 2009
14kasım 2009 ....................................İlke deniz...........................................denizanasi 14 kasım 2009....................................Eylül.................................................Asortie 14 kasım 2009....................................Yiğitefe..............................................Zeyna 14 kasım 2009................................... Anıl...................................................Yasmin 14 kasım 2009................................... Yağız................................................Remedios 14 kasım 2009....................................Duru Ceylin........................................minik81
eee artık beklenen ay geldi bu topici atlamamak lazım her gün bir prensin ve prensesin doğumgünü piroş ve emiralpi kutlamıştım zaten şimdi de sıra deniz.....çilek zeynep ceylin......h.mine aysu........hilal1 975 Eylül.....ICIR Ceren..... ........darkinlife
da nice nice mutlu senelere iyi doğdunuz kuzular ve iyiki anneleriniz sizleri doğurmuş ta burada arkadaş olduk :)) Duru ve lelal sizleri kocaman öpeeerrr opuyorumnanaktan
piroş resimleriniz çok güzel çıkmış pastanız, sofranız, minik piraye hira sen ve eşin, minik batu ve annesi andinayıda unutmayım çok güzel çıkmışınız herşeyiniz güzel olmuş tekrar nice mutlu yıllara minik piraye hiraya..
pirayecim resimler mükemmel herbiri birbirinden güzel tekrardan kutlu olsun doğum gününüz tel noyu yazmışsın canım ama bizim evde pc olmadığı için ancak bugün geçti elime arayacağım kısa zamanda zemuszemus
denizcim bitanem seninde doğum günün kutlu olsun tatlım benim nice yaşlara inşallah Şeniz
miniğimin emiralp'ini dün aradım kutladım ama kalimero çok hasta olmuş yaa o yüzden iptal olmuş doğum günü partisi olsun geç olsun güç olmasın haftaya ertelendi sanırım
bugün de tatlı kızlarımız Aysu ve Zeynep Ceylin'in değil mi? sizi de öpüyorum cimcimelerim iyiki doğmuşsunuz yaa iyiki bizimlesiniz hepiniz
ay böyle yazmaya devam ettikçe duygulanıyorum valla mafoldumben
kızlar oğlum da artık 1 yaşında:)) güzel bi doğumgünü yaşadık allah hepsinin ömrünü uzun kısmetli etsin.Sağlık ve mutluluklar hep bebişlerimizin olsun.şimdi yaptığım kurabiyelerin resmini ekliycem ve pastamızın tabiki:)) kurabiyeler nefisti tarif için herkes sıraya girdi.Ben de tarif için lelal e çoook teşekkür ediyorumm opuyorumnanaktan