Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok zeytünüm yaa burda soğuk daha yağmur yayıyo süreklikartanem evet ya havalar hep soğuk hep soğuk
2 günde sağnak yağış diyolar istanbulda
kız oralar daha sıcaktır aslında hala ısınmamışmı be ya
yandan zip mi üstten zip mi dermişimm -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-ne afeti nan ziplenmiş gibiyim ben
gel kulağına söyleyimm (başlangıçta 175 boya tam 79 kiloydum ben
az kaldı yine o kadar olmama 78 lerdeyim şimdi )naniknanik
ben cıkıyorum kızlar ıyı aksamlar hepınıze cok yazmayın sonra zor oluyo takıp etmek öptüm hepınızı laelaelaelaelae
yarın karakız iyice delürcek
onda göbüş yok ya
oda yastık koyar çekilir valla
ne diyon gıcık gacı :jeyyar:yok zeytünüm yaa burda soğuk daha yağmur yayıyo sürekli yandan zip mi üstten zip mi dermişimm -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
byee
anam ne bilim ben bildim bileli hep iriydim, şişman olmadım hiç ama 60 ları falan da bilmem yani :) kemik yoğunluğum çok dediydi bi vakit zzppor hocam,neslicim duydum işte benden kaçmaz
boy süper de ideal kilo kaç olman lazım onuda bir fısıldasana şöle
ne diyon gıcık gacı :jeyyar:
anam ne bilim ben bildim bileli hep iriydim, şişman olmadım hiç ama 60 ları falan da bilmem yani :) kemik yoğunluğum çok dediydi bi vakit zzppor hocam,
kas da varkaydirigubbakcemile3 ama olsa olsa idealim 70-72 dir.
Uyuz ite dönüyom o civarlardaykensırnaşık şey
yarın karakız iyice delürcek
onda göbüş yok ya
oda yastık koyar çekilir valla
:roflol: :roflol:
bu arada kartanem kıs o ne güzel göbiş elbisenden pek güzelmiş canım maşallah diyorummm sana
naann neler olmuş burada bende giremedim hafta sonu zati cuma tatildi c.teside site açılmıyordu ...kartanesi göbüşünü görmeiyom anam ben ya nasssıı merka ettim ama yahu 2 3 kişinin kini görüyorum digerleri göremiyorum ..nazlının ki birde seninkiydi sanırım..başa gidip bakacam tekrar neslim en başa iliştiriyor yenileri dimi...?