- 10 Ağustos 2007
- 8.104
- 6
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anaaa bu ne böleee maşalllahhh
anaaa bu ne böleee maşalllahhh
bende daha bişeycık yok valla
dr a her gıttıgımde zayflamıs oluyom
bıde ıkız anası olcam :dance:
karazeytinimmmmmmmmm sanaaaaaaaaaa kocamannnnnnnn 41 kere maşlalahhhhhhh ama çok güldüm deli karı seni yaaaaa
hele 3. ay görünce koptum hahah kız kim cekti o fotoyu oyle benim deli kocaya desem manyak der bana direk hahahhaha
Karazeytinnn maşşallah maşallah ikinizde süpersiniz
kısss karazeytinnnn ne diyem sana ben 3 aymış koparttın kısım burda beni dün akşam gördüm ama yazamadım deli gacı
karazeytinimmmmmmmmm sanaaaaaaaaaa kocamannnnnnnn 41 kere maşlalahhhhhhh ama çok güldüm deli karı seni yaaaaa
hele 3. ay görünce koptum hahah kız kim cekti o fotoyu oyle benim deli kocaya desem manyak der bana direk hahahhaha
kısss karazeytinnnn ne diyem sana ben 3 aymış koparttın kısım burda beni dün akşam gördüm ama yazamadım deli gacı
nanyaqqqq ojeylemi yaptın allah iyiliğini versin emüü
anaaammmm bizim kızlar toplaşmış buraya aşkolun evde yatıyom ben kimse bana söylememiş bilem burayı açtık ahanda göbüşlerimiz diyeee ...maşalllah 41 kere maşallah amanın göbüşler belli olmaya başlamış ..gızz karazeytin top modelmisini anam nasıl bir cilt o öyle aman ben sizin göbüşlerinizi gördükten sonra hiç koyamam buraya benim ki igrenç şimdiden hem normalde göbüşüm vardı gerçi indi gibi şimdi hemide igrenç igrenç kıllar oldu malum bende önceden pko vardı ondan sonra kıllar da siyahlaşmaya başladı halbuki cildim bembeyaZ..
aseba karazeytinin koydugu fotolarda yazıyor karnında..
anam ben sadece bu resimleri görüyodum a.s