• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

doktor ultrasonu açtı 1,2 dakika sonra hemen senin kızınmı wardı oğlunmu dedi kızım war dedim hadi çok çabuk buldun erkeği dedi gözün aydın bi kız bi oğlan ne güzel
ellerini gördüm yüzüne tutuyordu bacağını gördüm we pipisini gösterdi
bi görseni beş parmağın beşinide net bir şekilde gördük çok eğlenceliydi

kıs pipi görmek mi eğlencelikaydirigubbakcemile3illa imalı birşey arıyoruz yaniiiiiii.şimdi o yumuk yumuktur yaaa yerim ben onuopuyorumnanaktan

rica ederim ebisimm a.s. a.s.

Bu hafta sonu babalar günü neler düşünüyorsunuz yapacakmısınız birşeyler??

ayyyy hakkatten miiiiiiiii :1shok: off hiç param yok yauw battım bu ay ama bişi almazsam da içim içimi yer benümm bittim been süprizzzzz

leyyyyyyyyyyynnnnnnn allann çıtırtısıııııııııııııı ben ne didim sanaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden yuppi ya çokkk sefindim canımmmmmmmm :nazar: kaydirigubbakcemile2

hee sana damat geliyor diye sevindin demi :jeyyar:ayy bende artık öğrenmek istiyorum yaaa mafoldumben

ayyyy hakkatten miiiiiiiii :1shok: off hiç param yok yauw battım bu ay ama bişi almazsam da içim içimi yer benümm bittim been süprizzzzz

he ya walla ben ne alacağım diye düşünüyorum şimdiden:uhm:kredi kartıyla alırım kociş öder nasıl olsakaydirigubbakcemile3

leyyyyyyyyyyynnnnnnn allann çıtırtısıııııııııııııı ben ne didim sanaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden yuppi ya çokkk sefindim canımmmmmmmm :nazar: kaydirigubbakcemile2
heee senden iyi falcı olur haaaa sağol kuşum yaaa
kıs pipi görmek mi eğlencelikaydirigubbakcemile3illa imalı birşey arıyoruz yaniiiiiii.şimdi o yumuk yumuktur yaaa yerim ben onuopuyorumnanaktan

wallah sen dayaklıksın haa ne pipisi leynn bebişimi görmek eğlenceliydi demek istedim çatlak karu al sana:mymeka: al sana şişko:CüvCüv:

he ya walla ben ne alacağım diye düşünüyorum şimdiden:uhm:kredi kartıyla alırım kociş öder nasıl olsakaydirigubbakcemile3

bende aynen senin gibin düşündüm canım
:roflol: ben alırım kociş öder formülü yani :roflol: o bana anneler gününde sürpriz yapmıstı heem ben ona yapmazsam olurmu yaa.
1.Olağan ve Geleneksel Babalar Günü kocişimin nede olsaa alkisalkisalkis :teytey:

heee senden iyi falcı olur haaaa sağol kuşum yaaa

wallah sen dayaklıksın haa ne pipisi leynn bebişimi görmek eğlenceliydi demek istedim çatlak karu al sana:mymeka: al sana şişko:CüvCüv:
yaw işte bebeğini görürken malum şeyide görmüşsün kıs işte takılıyoruz
uyyiiii cerinin kızı benim oğlumun kafasın etini yer bee

sen ne zaman öğrenecen bacım
aa dimi kıs anam anası gibi olursa eve girmez alışverişten:roflol:
bende aynen senin gibin düşündüm canım
:roflol: ben alırım kociş öder formülü yani :roflol: o bana anneler gününde sürpriz yapmıstı heem ben ona yapmazsam olurmu yaa.
1.Olağan ve Geleneksel Babalar Günü kocişimin nede olsaa alkisalkisalkis :teytey:

heee ya onun parasıyla almazsak ayıp olur:roflol: ama ne alacağım diye düşünüyorum

yaw işte bebeğini görürken malum şeyide görmüşsün kıs işte takılıyoruz

aa dimi kıs anam anası gibi olursa eve girmez alışverişten:roflol:

heee ya onun parasıyla almazsak ayıp olur:roflol: ama ne alacağım diye düşünüyorum

walla beni babalr günü hediyesi derdim yok çünkü o benim analar günümü hatırlamadı bile hıııı:dilcikar:

ne alcağıma bende karar vermedim daha. :roflol:kadın olsadı çiçek alırdık :roflol: erkeğede hediye almak amma zor oluyo haa.tişört falan alırım heralde yaa.

walla beni babalr günü hediyesi derdim yok çünkü o benim analar günümü hatırlamadı bile hıııı:dilcikar:

aboooooo tam kavgalık bir olay dermişimkaydirigubbakcemile3sende unut gitsin güzelim ne babası baba mı var dı önceden:roflol:

oooo tabikide sende onun babalar gününü unutacaksın napalım :roflol: etme bulma dünyası :teytey:
unuttum zaten siz dedinizde yoksa ben hangi gün olduğunu bilmeyeom bile
aboooooo tam kavgalık bir olay dermişimkaydirigubbakcemile3sende unut gitsin güzelim ne babası baba mı var dı önceden:roflol:
aslında ewet ama anneler gününden iki üç gün sonra elinde bir gülle geldi herif bende kawgaya hacet kalmadı dedim yumuşadım biraz yoksa durum wahimdi yani
aaaaaaa benim kociş yine bakıyor alttanhihoyyyt

nasıl senin kociş bakıyor alttan kıı anlamadım bak bende nerelere çekiyom töbe töbeee

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

cnm allah korusun bak kızında 3lü problemli çıkmış amniyo falan uğraşmışsın yanlış değilsem.Bence bu işi en iyi yapana gitki sonra başın ağrımasın.Mesela operatör allah korusun şüpheli bişe dese sonra prof.a gitmek zounda kalcaksın bence baştan prof.a git.

Back
X