Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol::roflol::roflol: niye kısss sen de mi göstermiyosunnnnn adamcağıza :roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin Nazlı çok çok geçmiş olsun inşallah sonuçlarında güzel çıkacak Rabbimin izniyle.
slm kızlarrrr, yine döktürmüşsünüz hiç okumaya gayret etmicem vallaha :))
dün giremedim anacım geldi sabahtan sürpriz yaptı bize, ikna ettik ilk defa
benim evimde yatıya kaldı,iyi oldu valla bol bol muhabbet ettik.
sabahtan da gitti.
umarım herşey olundadır ve herkes iyidir, biz iyiyiz çok şükür,gerçekten de 4.ayda bulantı sorunları bitiyomuş allah çok şükür...
heyecANLA 4.lü testimizin sonucunu bekliyoruz ve hergün dua ediyoruz
iyi çıkması için.perşembe doktora gidicez allah nasip ederse.
karakız ve nazlım da sonuç bekliyordu die hatırlıyorum
inşallah temiz çıkarda hepimiz rahat bi nefes alırız..
Evetttt:içelim::içelim: Harika olur :1hug:Çok teşekkür ederim canım, biz de buluşalım izmirliler olarak değil mi :içelim:
:roflol::roflol::roflol: niye kısss sen de mi göstermiyosunnnnn adamcağıza :roflol::roflol::roflol:
kızlar çatlak kreminden bahsetmişiniz lierac jel türünde ben krem seviyorum. mustela die bir marka var tamamen bitkisel onun güneş kremini aldım 50 faktörlü birde çatlak kremi var onu alıcam ben lieracla aynı fiyat fakat bu jel diil krem
allah belanuzu vermiyeeeeeeeeee koptum :roflol::roflol::roflol:
İnşallah canımm:Saruboceq::Saruboceq: Hoşbuldum sende hoşgeldin sefalar getirdin bebişinle o güzel göbişi görmedim sanmaaaa birçok kez kez maşallahh dedimm çopk tatlısınız yaa Allaha emanet
Hoşgeldin Elifcim sende Allah razı olsun karakızzla heyecanlıyız umuta bekliyoruz Allahım büyük yüzümüzü güldürecek :Saruboceq::Saruboceq:
Evetttt:içelim::içelim: Harika olur :1hug:
ayyy kızlarrrrr bi davacı geldi adam delü galiba ayy çok korktum yaa tırstım resmennn görevinizi yapmıyonuz yok bilmem ne ayy esti gürledi sinirlerim bozuldu ellerim titriyoo senağlama
ayyy kızlarrrrr bi davacı geldi adam delü galiba ayy çok korktum yaa tırstım resmennn görevinizi yapmıyonuz yok bilmem ne ayy esti gürledi sinirlerim bozuldu ellerim titriyoo senağlama
Hoşgeldin Elifcim sende Allah razı olsun karakızzla heyecanlıyız umuta bekliyoruz Allahım büyük yüzümüzü güldürecek :Saruboceq::Saruboceq:
sağol canım hoşbuldum a.s. Allah razı olsun sizleri kıskandım bir foto da ben koyam dedim. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun :Saruboceq: :Saruboceq: inşallah o güzel yüzün güler hiç solmaz içini ferah tut Allah büyüktür.
:1hug: :1hug: Şeniz ay canımya korkma manyak herif ne bağırıyo öyle ya bak getirtmesin beni oralara heklava:
Canım yaaa Meleksiniz hepiniz inan şu yazılanları görüpte gülümsememek ne mümkün:1hug:Hep diyorum Allahım hepinizden razı olsun yoksa şu dönem bu kadar kolay geçmezdi geçmezdi şimdi ise kaldı 2 gün :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Allahım çok büyükkk Duyacak sesimizi :Saruboceq::Saruboceq:Amin canım benim :Saruboceq:Şeniz:1hug:
hayırlı olsun canımslm canım.benim bebişimin cinsiyeti kesinleşti.oğluşum olacakmış.hep bir kız bir oğlan istemiştim.rabbim nasip etti.seninki bellimi?
vallahi ben adama koklatmıyom bile bazen akşamları biniyo kaydirigubbakcemile3he kıs benimki özel şoför oldu napsın kıyamıyo bana
ama dun dediki bu cocuk sana benziyo seninki nazlı karıcım baksana gstermedi dedi garibim o kadarda heyecanla bekliyodu oda kaydirigubbakcemile3
eferin bak sen ne güzel kullanıyosun araba ben uzun zamandır kullanmadığım için artık unuttum ama bebiş doğduktan sonra mecbur tekrar kullanacağım çünkü gerçekten lazım olacak
ayy canım ya tek miydin oda daayyy kızlarrrrr bi davacı geldi adam delü galiba ayy çok korktum yaa tırstım resmennn görevinizi yapmıyonuz yok bilmem ne ayy esti gürledi sinirlerim bozuldu ellerim titriyoo senağlama
zaten kocişler yakında bu bebişte nerden çıktı diyecekler:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: vallaha ne yalan sölim hamilelikten beri göstertmiyorum bir defa gösterttim o kadar şakkıdı :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: bu uni varya alme ya işte böle :roflol: :roflol: :roflol:
nazlıııııııııııııııııım seni yakaladım sonunda arkadaşım her şey çoooooooook güzel olacak bak bizde senle beraber gün sayıyoruz hep dualarımız seninle canım
Kıyamam su iç canım azıcıkta hava al sakinleş :1hug::1hug:Arada var öyle densizler neyse az olmalarına şükredelim bizede denk gelmesinler..Hadi cnm at üzerinden bitti geçti inş:1hug:
canım isminin altındaki (Allahım sen bize yardım et) kelimesini her gördüğümde içimden aminnnnnnnnnn diyorum. ben burayı bulduktan sonra ne güzel insanlşar varmış dedim. sen ve burdaki bütün annecikler çok harikasınız bayılıyorum size. Rabbim hepimizden razı olur inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Allah kuluna çekemeyeceği dert vermez onun için hep hayırlısını dileyelim. bu zor günleri hep birlikte atlatacağız hayırlısıyla inşallah.