2009 Kasm Anneleri


canım valla ben idrar testini yaptım kan testi falan yaptırmadan koştum dr. a...daha gecikme bile olmamıştı...:roflol: sonra dr.um 3 gün arayla kan testi yaptırdı...4+6 da da keseyi gördük çok şükür...


mavi allah seni bildiği gibi yapsın emi...al bi test de yap bari güzel kuşummm:teytey:
 
benmde adet günümde idrar yaptım çift çizgi çıktı..ikincisi silikti...sonra bir gün sonra kana gittim..86.75 çıktı..poziitif olunca gitmedm...pzartesi yapmştım kan tesitini bugün cumartesi...sizce ii mi kan değerim..
 
mehlikacım benim en son degerim 300 küsürlerde idi ama net hatırlamıyorum oldu bayagı yaptıralı sanırım ögrendigimin ilk haftası idi 9 martta idi sanırım...hergün sabah akşam bir bardak süt içi suyu bol al.. sebze et mutlaka ye..çay kahve cola fazla içme..sigara zaten yok.. hımm balık haftada bir yenecek...fazala karnını sıkacak bir şey giyme hareketlerine dikkat et ilk 3 ay önemli.. şimdilik aklıma gelen bu..zaten doktorun p.tesi ne yapman gerekeni söyler keseciginizide görürsünüz..kan testi yaptırdınmı?
 

evet süt içmeye başladım.suyu zaten çok içiyorum.kan değerim adetten birgün sonra 86.75..aradan 5 6 gün geçti iştee..kan değerim nasıl???
 

ben bu yazdığın şeylerin hiç birini ne yiyebiliyorum ne de içebiliyorum :bbo:
 

:roflol: valla iyi tespit tebrik ediyorum seni accayip sabrım vardır.Oyüzden zaten bekleyebiliyorum böyle. Valla geçen ay yaşadıklarım olmasa ilan edicem burda hamileyiiim diye ama geçen ay yaşadıklarım kafamı karıştırdı benim. benneyaptımki
Bu arada selam herkeze kızlar diğer testimi yarın yapıcam. Ben hasta olduğum için böyle olmuşta olabilirim dün gece çok terlemişim şimdi iyiyim iyileştim bu sefer ateş bastı beni.. :roflol: ortası yok bende..
Kızlaaar ben testi atmadım duruyo. Bakıyorum arada bi.. 2. çizgi baya belli silik tabi ama birisi dışarda bulsa " aa bunu yapan hamileymiş" der. Diyorumki şuanki görüntüsü yanlışmıdır? Sizin testte bekledikten sonra bi değişiklik olmuşmuydu? Ben şimdi ilk hali ile şimdiki halini kıyaslayamıyorumda.Değişiklik oluyomu? Daha da kızarması gibi. Testin içinde 1 saat sonra testi okumayınız diyoda. benneyaptımki
 

canım merak etme ilk 30 dk da 2. çizgi varsa tamamdır sanki durdukça daha da belirginleşiyo ama merak etme gebelik yoksa ne kadar beklersen bekle 2. çizgi oluşmuyo
bu arada biz bu sabah dr. gittik kalp atışımızı gördük ve duyduk :sm_cool: daha miniciiiikk çok duygulandım darısı başına artık:CüvCüv:
 
ya kızlar kan değerimi yazdım kimse bişi söylemedi yaaa :1no2:
adetten 1gün sonra gittim 86.75 di..????
 
cnm regl tarihinden 1 gün sonra gitti isen nromal bu deger kafana takma..benimde reglden 1 yada 2 gün önce idi sanırım baktırdıgımda 61 küsür çıkmıştı ondan 4 gün sonra falan 345 küsür falan dı sanırım ...bende ilkinde çok düşük gelmişti çok paniklemiştim ama sonra doktora kaç kere sordum normal dedi..
 
unigue yapmak zorunda sın ama az da olsa yapmaya çalış...ha bu arada kızlar ceviz yiyin bol bol beyin gelişimi için iyi biliyorsunuz..
 
Nurhayatcim insallah hamilesindir saglikla sihhatle gecer insallah hamileliğin.

Sevgilerimle..

Sağol canım sen başka bi doktora görünmeyi denedinmi bitanem. Bugün tv de diyodu tek doktorla bebeğinizi riske atmayın diye. başka doktorada bi git bence. İnşallah bebiş senin yanında olur daima.. Olmazsa da için rahat olsun..Allah'ım başka bebiş nasip eder.
 
ya kızlar kan değerimi yazdım kimse bişi söylemedi yaaa :1no2:
adetten 1gün sonra gittim 86.75 di..????

cnm ben adetten 2 gün sora yaptırdım kan testi 110 çıktı adetten 5 gün sonra 51
çıktı bu kişiye göre değişiyo umarım herşey yolunda gider sanırım 2 günde bir değerler 2 ye katlanmalıymış normal bir gebelikte a.s ama bence bunlar kişiden kişiye dğişiyo önemli olan içini ferah tutman ben ilk andan beri sanki biliyorum herşey güzel olacak hayırlısıyla kucaklıycam yavrumu Allah yardım eder bize eminim.
 
kızlar ben kaçıyorum..işim bitti..hafta sonu girebilirmiyim bilmiyorum ama görüşürüz sonra..kendinize ii bakın..
 

2. değer 510 olacak kaydirigubbakcemile3
 
kızlar dun benımde adet olmam gerekoyordu.
aksam test yaptım 2. çizgi sılık cıktı
sabah gıttım kandan baktırdım.
sonucu 11 de alıcam
eger hamişsem galiba bende kasım sonu annesı olucammm

İnşallah hamilesindir canım.Valla cesaretin için seni tebrik ediyorum a.s. ben tırsıyorumda :bbo:
 
saolun kızlar...bişey daha soracağım..hamilelikle ilgili nette siteler yada kitaplar önerelim birbiimze?
varmı bildiğiniz
 
kagan kocatepe kitabıda var net adreside sanırım..neyse tam aklımda degil ne oldugu..neyse ben kaçtım byee.
 
merhaba kızlar nasılsınız
bulantılarım çok olduğu için fazla yazamıyorum
ama şu liste işine sinir oldum
ben her düzelttiğimde eski liste öne geliyor ben düzeltmekten sıkıldım artık (
buna bir çözüm bulsak
nasıl yapsak
 
Son düzenleme:
Kızlar ben çıkıyom burda hava süpppeeerr.. Çıkayım biraz gezeyimmm.. Sizde oturmayın evde Aydeyyyiiiin gezekkk :) öptüm hepinizi..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…