2009 Kasm Anneleri

ya acaba bu çocuklar yavaş yavaş öğle uykusunumu kaldıracaklar kaç yaşına kadar uyumalılar öğle uykusu

benimde aklıma geldi nagihancım.ama erken değil mi,bilmiyorum ne zamana kadr uyuyorlar her çocuk farklıdır gerçi ama şoyle okukla gidene kadr uyusalar iyi olurbu arada arkadaşımın 3 yaşındakı oğlu27 aylıkken bırakmış oğle uykusunu(şimdi telefonda sordum da)

ya cnm komşumun 4 yaşında oğlu var hergün uyusa uyuyacak ama gündüz uyuduğunda 12 1lerde uyuyo uyumazsa 21:30/22 gibi uyuyo anneside nasıl işine geliyosa öyle yapıyo yani duruma göre değişiyo bazı çocuklar daha erken bırakıyo baksana bizim 27 aya ne kaldı ki ayy bir yandan erken uyusa ne güzel olur ama bir yandan da benimle geçirdiği zaman azalacak

ya acaba bu çocuklar yavaş yavaş öğle uykusunumu kaldıracaklar kaç yaşına kadar uyumalılar öğle uykusu

vallaha kaç yaşına kadar bilmiyorum canım dayanamadı çağan saat 4 ü geçerken uyuyakaldı sersemlemişti iyice zaten ama birazdan uyandırırım gece napıcaz bilmiyorum

vallaha canım geçen gün eşimde keşke okula gidine kadar uyusa öğlenleri diyor ama çağanda erken bırakcak gibime geliyor

benimde bir aekadaşıma geçengün geçti bu uyku muhabbeti oda3 yaşında 2,5 yaşında bıraktı demişti öyle uykusunu tuğkan 4,45 uyandı artık 11 de uyursa süper kardeşimde 10 da yatıyormecbur erken uyumamız gerek bizimde

evet canım 2 sene oldu bak aynı odada yatalı ama bu gece iyi geçti biz gece çay içerken bi uyandı ama geri uyudu bidahada uyanmadı alışşıyo sanırım sabahta gayet iyi kalktı keyifliydi
cnm çok sevindim inş böyle gider sorunsuz
ayy ne güzel haber bu böyle... bizim bızdık da 12 gibi uyuyor 2,5a kadar. hemen her gün aynı saaterde nerdeyse 11-12 arası gibi uyuyor. evet ya dün bizim de babamız yoktu ya sbaha karşı uyanınca tarıkı yanı8ma aldım sokuldu bana (pek sarılmaz) uyuduk mis gibi kokuyor ya Allaha emanet. valla sen deyince düşündüm vazmı geçsem ne arabadan? ben gerçi bi kek daha yapiim yanına diyorum ama kararsızım hala...
molfix bizde yara yapıyor prima fena değil ama biz evy babye alıştık oınunla rahatız:) bulamazsak eğer prima alıyoruz işte. çiş konusunda ben ısrarcı olmıycam zira zamanı gelince söylicekler çocuğu bunaltmanın alemi yok
cnm tarık akşam ne zman isterse o zaman uyyuor arada 12de bile uyuduğu oldu ben bu konuda sıkmıyorum bence sen de sıkma bırak uykusu gelince uyusun askerde değil ya:) düşünsene hiç uykun yok birileri habire seni uyutmaya çalışıyor ama alışkanlık haline getirmemesi lazım tabii zaten o da bi gece geç uyuyor dier gece normal.. bence boşa üzme kendini de çocuğu da.
d.günü planlarınız güzel biz geçen yıl ilk d.gününde bi foto çektirmiştik fotoğrafçıda. bu yıl bilmiyorum foto konusunu. pepeli pasta fikrini tuttum :) arabaya da pepe dur bakalım eşim ne dicek? ya da en iyisi tarıka sormak hangisi diye:))) ya şekerim süsleri nerden alcaksın biz markette göremedik toyz shopta da bi tek balon vardı süs nasıl alcaksın ben de istiyorum süslemeyi. bi de bence truff tarzı bi şey yapabilirsin atıştırmalık gibi daha .çok... ben de seneye olsa diyorum ama kısmet biz arkadaştan yana çok şanssızız eşimle, çalıştığımız yerlerde nerde bi dangalak var ona denk geliyoruz arkdş edinemiyoruz hep böyle soğuk ya da havalı insanlarla çalışıyoruz ben gidelim gelelim çat kapı bişeyler yapalım istiyorum ama denk gelmiyor maalesef böyle gidecek burda da öyle!
zmaanı gelmemiş demek söylicekler elbet:)
çocukda babasıyla vakıt geçirmek istiyor demekkı

deryacım oncesinde yemek yenecek,yapsam borek vs yenmez oyuzden yapmayayım diye duşunuyorum,tabi bellı olmazda çoşarsam yaparım..
cnm bizimkide almış foto albümünü babasının fotoğraflarına bakıyor öpüyor özlemiş ya kociş bu akşam yola çıktı yarın sabah burda bu arada tarık uyudu yarım saat oldu kesin uyanır bu çocuk uyumadan da emdi napıcam ya nasıl bıraktırcammmm

sadece 1 paket molfix aldık biz hiç beyenmedim çok kalın ve yara yaptı bizide primaya devam söyleyene kadar

iyi akşamlar kızlarr ya hepiniz molfixten memnun olmadığınızı yazmışsınız ama ben çağan doğduğundan bu yana molfix kullanıyorum ve bi sorun yaşamadım huggies kullandım onu beğenmedim primada hiç almadım haa primanın uyu oynasını kullanmıştım oda fena değildi

selam kızlar nasılsınız herkeste aynı dert var demekki kızım öğle uykusunu kaldırcak sanırım 2saat uyurdu şimdi 40dk zorlana uyuyo ama bizim iyi yanımız var sabah geç kalkıo 10.30 11 bile oluyo öğlen 3ten 3.50ye kadar zorla uyuyo akşamda 10.30 11 gibi uyuyo...bu arada molfixi bende kullanamadım yara yaptı çok kalın geldi bana...

selam kizlar ben aslinda buralardayim ama yazamiyorum sabah bir aciyorum o acis sonra kaliyor oyle yazayim diyorum yarim kaliyor sonra bilg kapaniyor falan falan kader aglarini da boyle oruyor bana ufffff aytes in ek gidalari basladi baslayali bakiciyla ikimiz hatta nartan ucumuz aytes e bir kasik daha yedirmek icin kirk takla atiyoruz ama adam yemekte israr ediyor emmesi de cok azaldi tabi gunuduzleri gece 4-5 kez ikiser dk emip birakiyor hic kilo almamis bu ay sadece 300 gr ilk aylarda 1 er kilo aldi ya onu dengeliyor kerata ama ne diyoruz saglikli olsun da ama saglik ocagi hemsiresi de az buluyor eeeee napim agzina mi tikayim napayim cocuk isterse yedirebiliyorsun yoksa agzini acmiyor gicik kadin halbu ku boy kilo cetvelinde cocuk iyi cikiyor napimmmm?????\

hepinii zi simdilik opuyorum yarin kardesime gidecegiz orada da bes dk oturmuyorum bakicimiz da izinli... vakit bulursam gelirim kizlar....

günaydın kızlar
molfix hakkındaki fikirlerimi tamamen değiştirmiş bulunuyorum sabah 4te bir uyandım eymenin belinden aşağısı çiş içinde üstü nasıl ıslanmış hemen değiştirdim yazık yavrum gözünden uyku akıyo sildim heryerini değiştirdim hadiii uykusu açıldı oyuncak oynucam diye tutturdu neyseki uyuttum acaba ben mi yanlış bağladım dicem ama 2 senedir bez bağlıyorum alışmış olmalıyım değilmi :))

şekerciğim şimdi bursada sırf parti malzemesi satan yerler var burda bebek mevlütleri kınalar büyük seramoniyle olduğu için sırf bu malzemeleri satan dükkanlar mesela ben doğum gününde gelenlere dağıtmak için 20 tane kadar çerçeveli mağnet yada masa üstü süsü yaptırabilirim içinede eymenin resmi tanesi 2 tl daha ucuzlarıda var yani uygun ben onun için herşeye özeniyorum çok pahalı olmuyo toplamda bir doğum günü için 70 tl pasta 30 tl kurabiye vs geçen yıldan süs var magnet yaptırırsam 40 tl 10tlde içeceklere versem yeter o kadar insana çay faslı yapamam ama geçen yıl sadece pastayı 120lere ve dahada pahalı yaptıranlar vardı şöylede bir avantajım var denetime çıktığım için nerdeyse bütün patanelerin imalathanesini biliyorum ayyy toplaşın gelin hepsini beraber kutlayalım masrafta tek olsun arkadaşın düğün salonu var bedavaya getiririz çocuklar kudurur bizde vur patlasın çal oynasın ohhhhhh hahayy hayale bak

sağol canım bol bol okuduk ama sabahı sabah ettik duruyla ne mevlüttü allah kabul etsin kızımın huyu değişti

of ne zor , allah sabır versin(((enkazın başında beklerken kı haberleri gormuştum bende arkadaşının,yureğim parçalanmıştı

mevlut işini halletmişiniz,allah kabull etsin zeynep'cim.
sağol canım mert nasıl epeydir soramıyorum

sağool canım bişey takmadım acaeleden nazarlık kopup dolu çantanın içine düşünce almaya üşendim olan oldu
of canım ya hayat kolaylaşcağına zorlaşıyor değilmi duru kusma çıkardı ya aha şimdide kusuyor emerken ıkınıyor gaz çıkarcam diye foşş sütler aşağı mevlütten sona oldu bide buda anam milleti anlıyomda babaaanneme ne oluyor tosun gibi kızım diyor millete yav sen ne karıştırıyon kızsam darılıo öffki öfff allahım kolay çocuk olsaalar artık yahuuuu ayteste nartanı bastırır olmuş bak sen yaramaza çok zorlama canım ben cemreyi çok zorluyodum şimdi zorlamadanda anlamıo gücüm yetmiooo

ben duruyada molfiix başladım yarası geçmiodu hugies kullannıoduk cemreyede molfix ve can bebe kullanıyorum hangisi denk gelirse ikiside ii hatta molfixe o kadar çiş yapıoki çoğu zaman hiç çıkmıo ama oda bez değilmi bir yere kadar muhafaza ediyor bence eymen çok çiş yapmış yanlış bağlamış olamazsınprimada bize ii gelmio sevmiom hiçç

zeynep hoşgeldin cnm nasıl duru kızım dicem ama bide kusma mı çıktı kız bebeklerde gaz sorunu pek olmuyo diye biliyodum yanlışmış demekki cemrecim nasıl sen nasılsın

günaydın herkese bugünlere hep kötü haberler alıyorum dün akşamtüp bebek yöntemiyle hamile kalan arkadaşımın 2 aylık bebeğini kaybettiğini öğrendim canım nasıl sıkıldı anlatatmam çok mücadele vermişti bu bebek için doğru düzgün sevnememişti kanamalardan içime bişi oturdu yazısını görünce facede ne denir nasıl teslli edilir nasıl aranır çeken bilir hasretini öff allahım kimseyi bu sınavla sınamasın evlat acısıyla sevdiğinin acısıyla güzel bişiler olsun artık

zeynepcim ya nedir bu sende ki haberler hep can sıkıcı Rabbim arkadaşlarına sabırlar versin insan şaşıp kalıyo ara ne diyecek aramasa içi el vermiyo arkadaş sonuçta off offf

zeynepcim ya nedir bu sende ki haberler hep can sıkıcı Rabbim arkadaşlarına sabırlar versin insan şaşıp kalıyo ara ne diyecek aramasa içi el vermiyo arkadaş sonuçta off offf

sorma canım ya hayırlısını allah bilir biz bilemeyiz deyip teslli oluyorum hayırmı şermi diye

bu sabah eymenle diyaloğumuz ;
B-günaydın pıtırcığım hadi uyan
E-uyandııı günadınnn
E-babam yede
B-işe gitti
E-mama alcak
B-evet annecim mama alıcak bende işe gidicem ben ne alayım
E-çoba,pilav
B-köftede istermisin
E-isterim
B-hadi annem geç kalıcam gel giydireyim
E-pamam geç kama
B-giyinsin oğlum
E-baaanneye gidecekk
O kadar çok öpüyorum ki birgün ehhh yeter demez inşallah :))) ya varya en tatlı zamanları yarım yarım konuşmalar içime sokasım geliyo severken biri bişey dese gözlerim doluyo tamam bazen bende bağırıyorum ama babası bile sesini yükseltse alınıyorum anne olmak böyle bişey mi söz konusu oğlumsa çok hassasım normalde çok katıydım kolay kolay ağlamaz yıkılmazdım anne olduğumdan beri tvdeki dizilere bile gözüm doluyo içinde çocuk olan herşeye sizde de var mı bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…