Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla hic üsenmedim modemleri duvardan cikarttim baktimcanım fişten çıkartmana gerek yok kii
adsl in arkasında önünde üstünde bir yerinde
bi düğme var onu kapatman yeterli canım
bizde ben unutsam eşim kapatıyo
alışkanlık haline getirdik biz.
off kizlar siz beni iyice pipirikli yapcanizzeren06 .!.:bu arada kablosuz ev telefonlarının da oldukça fazla radyo dalgası yaydığını duymuştumm.... ay artık her tarafımız radyo dalgalarıyla dolu .. ne yapmalıki gidip köyde yaşamalı aslında
hayirli ugurlu olsun canim pir pipili de sende geliyo desene:lepi:kızlar ben geldiiiiiiiim çok mutluyum herşey normal çıktı Allaha şükürler olsunki kan verdim. pipi gördük %90 erkek dedi. gelişimide 1 hafta ilerdeymiş nasıl duygulandım gözümden yaşlar otomatik olarak aktı ya önce dönmedi doktor biraz sallayınca hareket etti ay ne güzel bişeydi yaaaa. eşimde çok duygulandı oğlum olcak diye çok seviniyo doktordan önce işte bu pipi diye atladı ya delikafadulden
kızlar ben geldiiiiiiiim çok mutluyum herşey normal çıktı Allaha şükürler olsunki kan verdim. pipi gördük %90 erkek dedi. gelişimide 1 hafta ilerdeymiş nasıl duygulandım gözümden yaşlar otomatik olarak aktı ya önce dönmedi doktor biraz sallayınca hareket etti ay ne güzel bişeydi yaaaa. eşimde çok duygulandı oğlum olcak diye çok seviniyo doktordan önce işte bu pipi diye atladı ya delikafadulden
kızlar ben geldiiiiiiiim çok mutluyum herşey normal çıktı Allaha şükürler olsunki kan verdim. pipi gördük %90 erkek dedi. gelişimide 1 hafta ilerdeymiş nasıl duygulandım gözümden yaşlar otomatik olarak aktı ya önce dönmedi doktor biraz sallayınca hareket etti ay ne güzel bişeydi yaaaa. eşimde çok duygulandı oğlum olcak diye çok seviniyo doktordan önce işte bu pipi diye atladı ya delikafadulden
kızlar çok saolun Allah hepimize sağlıklı sıhhhatli bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
inanın şimdi gerçektende hamile olduğumun ve anne olduğumun farkına vardım böyle büyümüş görünce
toplu sünnet yaptırırız artık kaydirigubbakcemile3
inşallah :Saruboceq:
ya biz gittiğimde 12 haftamız dolmuştu ama kıpırdadığını ve cinsiyetini görmedik... :çok üzgünüm: sabit duruyodu sanki yaw.. ben de görmek istiyoooommm ama daha 1 ayımız var.... :çok üzgünüm:
canım ben de 30 mayısta gitcemm ben de 12 haftalık gittim ne hopladı ne gösterdi velet hoplayıp zıplayanlar tatlı şeyler yiyip içtiler öle gittiler dr. haberin olsun bisde giderken meyvesuyu falan içek hemii