2009 Kasm Anneleri

elif cim o göbek nasıl olmuş maşşallah yaaa aramızda 2 gün var ama bende daha yok yani bana öle gelio benim bebiş büyümüyomu yoksam ya anlamadım

la roche'nin ürünleri harbiden güzel oliy azcık pahalı emme değer ee bişi sorcem bu koruma faktörlü krem yüz için mi yoksa şu tatile giderken aldıklarımız gibi ay çok mu zırcahilim neeekaydirigubbakcemile3

canim ben komple vücut icin almistim alman markasi ama genelde onu yüzüme sürüyorum..artik normal krem sürmüyorum yagli da degil kötü durmuyo mis gibi kokuyo her sürdügümde sanki deniz kenari kokuyo icim geciyo resmenkaydirigubbakcemile3
ama simdi izine gelirken nivea 50+ alicam o daha iyi korur belki türkiyenin günesi cok malumşakkıdı

elif cim o göbek nasıl olmuş maşşallah yaaa aramızda 2 gün var ama bende daha yok yani bana öle gelio benim bebiş büyümüyomu yoksam ya anlamadım

yemek yeyip hamile pantolunu giyince sonuc bu oldukaydirigubbakcemile3
aslinda öyle cok büyük degil hatta kimse anlamiyo bile diger kizlar hep eklio kiskandim da bende ekledim
sende ekle bakalim kiyas yaparizfisfisfis

cerin güzel haberlerle gel..aseba her hastada aynı şey olacak diye bir şey yok belli ki onda sıkıntı olmuş..yani kötü şeyler getirme aklına ..

canım böyle olayları düşünme öyle bir olayın yaşanacağı varmış belki de
tıbben bilemiyorum ama bu dr.un suçu diildir diye düşünüyorum çok başarılı dr.ların da başına gelebilir böyle olaylar

evet kadında da problem varmış
hem o kadının vadesi yetmiş dr da bahane olmuş diyorum
ama bazen düşününce kötü oluyorm kafamçokkarıştı
çok ünlü bi dr annemde buraya gel dr ve burda yap doğumunu diyo
tanıdık bi dr var yengemde ona gidiyo
ama ben evime gelmek istiyorum doğumdan sonra yerimseniben

kısmet artık biras daha devam edeyim bu dr a bakalım
sonra karar veririm

offff anacımm bu geçmişi okumak beni resmen tutuyo midem bulaniy ii mi mal gibi gözlerimi dikip dikkatimi veriyom ya ondan galba emme okumayınca da olaylara fransız kalıyom amannn bu ne yaman çelişki be karrrdişimmm -tatlicadiarzu-

ya bu arada şu face olayına da kıl oldum haaa işyerinde yasak giremiyom evde de yasak kocam kıziy hesap bilene açamadım hof yaaa amma kaynatıyonus dimi ulen siz yakında aynı şehirde olanlar piknikte düzenlersiniz hain gaciler ayyyyyyyyy kendimi çok dışlanmış hissettim öhüüüüüüüüüüüü :nazar:
bu arada iş yerinden sevk aldım eve geldim sağlık karnemi unutmuşumda saf gibi he şimdik azcık takılayım hastaneye gidicem bana dua edin ya şu testlerde bi sorun çıkmasın ya bu arada bu ikili testler yapılcak ya bunlar için aç mı olmak lazımmm ben şimdi gidicem ve tokum bideee bu testlerin sonuçları hemen çıkıyo muuuuuuu
ben bişi demiyom daha bizde geride kalanlar fun clup kurarız kıss sağlık olsun emme burayada laf yetiştiriyolar yine de kaydirigubbakcemile5
canım 2 li testte ben aç diildim yaptırdım çok şükür normal çıktı içini rahat tuıt emi

bende çok dışalanmış hissettim herkes birbirine yazıyo ben fransız kaldım.2 kişi aldı selamımı.senağlama
ay yok kıs ağlama herkes seviyo seni sadece meşguldürler cicim gel öpüveceem seni
cerinim neden olmasın hee aynı şehirde olanlar toplaşırız ama sanırım izmir ve itanbul tayfası daha kalabalık gibi..ankarada oturan kaç kişi var ?

kartanesi ben itek hımm bir kaç kişi daha vardı sanırım ama aklıma gelmedi.
ben de varım ankara da maaleseffbenneyaptımki

inşallah bunu beğenirsin canım
dr çok önemli yaa bende değiştirdim dr u
dr dan memnunum çok güzel bilgi veriyo
aydınlatıyo insanı emme
geçen gün bir kadın ölmüş ameliyatta
plesanta vajinaya yapışmış ayıramamışlar damarı kesilmiş kadının
ve kadın ölmüş
ben bu dr a hala gideyim mi yoksa başkasını mı bulayım
bana bi akıl verin kızlar :uhm: kafamçokkarıştı
canım herkesin durumu başkadır hem bizde bi laf vardır afedersiniz " kıç kısmetten çıkınca uçkur 9 yerinden sökülür diye "

sen içini rahat tut bence

inşallah bunu beğenirsin canım
dr çok önemli yaa bende değiştirdim dr u
dr dan memnunum çok güzel bilgi veriyo
aydınlatıyo insanı emme
geçen gün bir kadın ölmüş ameliyatta
plesanta vajinaya yapışmış ayıramamışlar damarı kesilmiş kadının
ve kadın ölmüş
ben bu dr a hala gideyim mi yoksa başkasını mı bulayım
bana bi akıl verin kızlar :uhm: kafamçokkarıştı
kasimda bi arkadasim dogum etti sezeryenla doktor( ayni zamanda benimde doktorum cünkü cok tecrübeli cok bilgili bir kadin) icinde gazli bez unutmus kadincagizin sezeryanla dogum ettigi etmedi vücudu iltihap tuttu ayni yerden sebebini anlamak icin 3 kez kestiler kadini en sonunda buldular..arkadasim sikyetci olmadi sonucta herksin basina gelebilir dedi ...bende ayni doktra gitmye devam ediyorum o yüzden cünkü cok basarili bir kadin...
bence sende hemen süphe etme ona oldu diye snada olcak diye bisey yok..eger memnunsan degistirme doktorunu

teşekkürler kızlar ya accık da olsa rahatladı içim vallahi
kadın günde kaç tane ameliyat normal doğum yaptırıyo
1 defa ameliyatta biri ölmüş diye vazgeçmeyim ben
en iyisi bakarım ilerde yine duyarsam yeni bişeler o zaman değiştiririm

canım herkesin durumu başkadır hem bizde bi laf vardır afedersiniz " kıç kısmetten çıkınca uçkur 9 yerinden sökülür diye "

:roflol::roflol::roflol::roflol:
ebisceee o laf ne kız ööyle koptum yaa çok komiiik kıç kısmetten çıkınca haa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kasimda bi arkadasim dogum etti sezeryenla doktor( ayni zamanda benimde doktorum cünkü cok tecrübeli cok bilgili bir kadin) icinde gazli bez unutmus kadincagizin sezeryanla dogum ettigi etmedi vücudu iltihap tuttu ayni yerden sebebini anlamak icin 3 kez kestiler kadini en sonunda buldular..arkadasim sikyetci olmadi sonucta herksin basina gelebilir dedi ...bende ayni doktra gitmye devam ediyorum o yüzden cünkü cok basarili bir kadin...
bence sende hemen süphe etme ona oldu diye snada olcak diye bisey yok..eger memnunsan degistirme doktorunu

:1shok: :1shok:
ayy yazıık kadının paşına gelen de pişmiş tavığın başına gelmemiş hee

kızlaaar nesli nerde bilionuz muuu göbüş topicine gitmiiiş kolundan tutup getirelim hadii

kız kartanesi sende nefret ediyon ankaradan..tamam bende ara ara öyle oluyorum ama nkarada bir başka yani eger yaşıyorsak burada sevmeyede çalışmak gerek yoksa bir ömür nasıl geçer..

bende çok dışalanmış hissettim herkes birbirine yazıyo ben fransız kaldım.2 kişi aldı selamımı.senağlama

yahu hiç öyle şey olurmu gel ben seni bi öpem burda öyle dışlama falan yok hepimiz burda çok güzel arkadaş olduk sende face istersen veririm özelden anacım aşkolsun

ben bişi demiyom daha bizde geride kalanlar fun clup kurarız kıss sağlık olsun emme burayada laf yetiştiriyolar yine de kaydirigubbakcemile5
canım 2 li testte ben aç diildim yaptırdım çok şükür normal çıktı içini rahat tuıt emi

ay yok kıs ağlama herkes seviyo seni sadece meşguldürler cicim gel öpüveceem seni

ben de varım ankara da maaleseffbenneyaptımki

kıs istedinde vermedikmi face iste msn de veririz burda hepimiz çok gzel arkadaş olduk ayrı gayrı yok bak hem hepinizede laf yetiştiriyoz
bu arada şu sizin orda sölenenen lafta süpermiş he :roflol: don olayı :roflol:
alemsin kıs valla

ya bu arada bişi dicem bu beratefeden haberiniz varmı sizin kaç gündür gelmiyo merak ettim anam onu

geldim nan geldim :) ora az yazılmıştır deyü ordan başladım, kim bilir kaç safya yazmışınızdır şimdi. Özet plizzzz:1rolleyes:

X