Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
la roche'nin ürünleri harbiden güzel oliy azcık pahalı emme değer ee bişi sorcem bu koruma faktörlü krem yüz için mi yoksa şu tatile giderken aldıklarımız gibi ay çok mu zırcahilim neeekaydirigubbakcemile3
elif cim o göbek nasıl olmuş maşşallah yaaa aramızda 2 gün var ama bende daha yok yani bana öle gelio benim bebiş büyümüyomu yoksam ya anlamadım
cerin güzel haberlerle gel..aseba her hastada aynı şey olacak diye bir şey yok belli ki onda sıkıntı olmuş..yani kötü şeyler getirme aklına ..
canım böyle olayları düşünme öyle bir olayın yaşanacağı varmış belki de
tıbben bilemiyorum ama bu dr.un suçu diildir diye düşünüyorum çok başarılı dr.ların da başına gelebilir böyle olaylar
ben bişi demiyom daha bizde geride kalanlar fun clup kurarız kıss sağlık olsun emme burayada laf yetiştiriyolar yine de kaydirigubbakcemile5offff anacımm bu geçmişi okumak beni resmen tutuyo midem bulaniy ii mi mal gibi gözlerimi dikip dikkatimi veriyom ya ondan galba emme okumayınca da olaylara fransız kalıyom amannn bu ne yaman çelişki be karrrdişimmm -tatlicadiarzu-
ya bu arada şu face olayına da kıl oldum haaa işyerinde yasak giremiyom evde de yasak kocam kıziy hesap bilene açamadım hof yaaa amma kaynatıyonus dimi ulen siz yakında aynı şehirde olanlar piknikte düzenlersiniz hain gaciler ayyyyyyyyy kendimi çok dışlanmış hissettim öhüüüüüüüüüüüü
bu arada iş yerinden sevk aldım eve geldim sağlık karnemi unutmuşumda saf gibi he şimdik azcık takılayım hastaneye gidicem bana dua edin ya şu testlerde bi sorun çıkmasın ya bu arada bu ikili testler yapılcak ya bunlar için aç mı olmak lazımmm ben şimdi gidicem ve tokum bideee bu testlerin sonuçları hemen çıkıyo muuuuuuu
ay yok kıs ağlama herkes seviyo seni sadece meşguldürler cicim gel öpüveceem senibende çok dışalanmış hissettim herkes birbirine yazıyo ben fransız kaldım.2 kişi aldı selamımı.senağlama
ben de varım ankara da maaleseffbenneyaptımkicerinim neden olmasın hee aynı şehirde olanlar toplaşırız ama sanırım izmir ve itanbul tayfası daha kalabalık gibi..ankarada oturan kaç kişi var ?
kartanesi ben itek hımm bir kaç kişi daha vardı sanırım ama aklıma gelmedi.
canım herkesin durumu başkadır hem bizde bi laf vardır afedersiniz " kıç kısmetten çıkınca uçkur 9 yerinden sökülür diye "inşallah bunu beğenirsin canım
dr çok önemli yaa bende değiştirdim dr u
dr dan memnunum çok güzel bilgi veriyo
aydınlatıyo insanı emme
geçen gün bir kadın ölmüş ameliyatta
plesanta vajinaya yapışmış ayıramamışlar damarı kesilmiş kadının
ve kadın ölmüş
ben bu dr a hala gideyim mi yoksa başkasını mı bulayım
bana bi akıl verin kızlar :uhm: kafamçokkarıştı
kasimda bi arkadasim dogum etti sezeryenla doktor( ayni zamanda benimde doktorum cünkü cok tecrübeli cok bilgili bir kadin) icinde gazli bez unutmus kadincagizin sezeryanla dogum ettigi etmedi vücudu iltihap tuttu ayni yerden sebebini anlamak icin 3 kez kestiler kadini en sonunda buldular..arkadasim sikyetci olmadi sonucta herksin basina gelebilir dedi ...bende ayni doktra gitmye devam ediyorum o yüzden cünkü cok basarili bir kadin...inşallah bunu beğenirsin canım
dr çok önemli yaa bende değiştirdim dr u
dr dan memnunum çok güzel bilgi veriyo
aydınlatıyo insanı emme
geçen gün bir kadın ölmüş ameliyatta
plesanta vajinaya yapışmış ayıramamışlar damarı kesilmiş kadının
ve kadın ölmüş
ben bu dr a hala gideyim mi yoksa başkasını mı bulayım
bana bi akıl verin kızlar :uhm: kafamçokkarıştı
canım herkesin durumu başkadır hem bizde bi laf vardır afedersiniz " kıç kısmetten çıkınca uçkur 9 yerinden sökülür diye "
sen içini rahat tut bence
kasimda bi arkadasim dogum etti sezeryenla doktor( ayni zamanda benimde doktorum cünkü cok tecrübeli cok bilgili bir kadin) icinde gazli bez unutmus kadincagizin sezeryanla dogum ettigi etmedi vücudu iltihap tuttu ayni yerden sebebini anlamak icin 3 kez kestiler kadini en sonunda buldular..arkadasim sikyetci olmadi sonucta herksin basina gelebilir dedi ...bende ayni doktra gitmye devam ediyorum o yüzden cünkü cok basarili bir kadin...
bence sende hemen süphe etme ona oldu diye snada olcak diye bisey yok..eger memnunsan degistirme doktorunu
ebisce niye maalesef diyon bakem sen?
yok elifçim şimdi eşim uyuyor uyansın ona çektiririm ama belli değil ya
kızlar ben kaçar öptümmm hepinizi
Şeniz
bende çok dışalanmış hissettim herkes birbirine yazıyo ben fransız kaldım.2 kişi aldı selamımı.senağlama
ben bişi demiyom daha bizde geride kalanlar fun clup kurarız kıss sağlık olsun emme burayada laf yetiştiriyolar yine de kaydirigubbakcemile5
canım 2 li testte ben aç diildim yaptırdım çok şükür normal çıktı içini rahat tuıt emi
ay yok kıs ağlama herkes seviyo seni sadece meşguldürler cicim gel öpüveceem seni
ben de varım ankara da maaleseffbenneyaptımki
canım herkesin durumu başkadır hem bizde bi laf vardır afedersiniz " kıç kısmetten çıkınca uçkur 9 yerinden sökülür diye "
sen içini rahat tut bence
kızlaaar nesli nerde bilionuz muuu göbüş topicine gitmiiiş kolundan tutup getirelim hadii