- 17 Ekim 2007
- 3.226
- 6
- 45
evet evet evet alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile nan ben ne gösterecem size bare yastık bağlıyıp çekem resmimi -tatlicadiarzu-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet evet evet alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
İyi olmanıza çok sevindim canım doktorda haksız değil hani!Bol bol dinlen yediklerine içtiklerine dikkat canım hep hayırlı haberlerle gel inşallah a.s. a.s.
jjuliett....... KUZUMMMM inanamıyorum yavru bune hız süper ama inan okadar çok sevindim ki gel sen buradan devam et boş ver ocak anneleri topiğini hem biz sana tecrubelerimizi soyleriz :jeyyar:
şaka bir yana inan okdar mutlu oldum ki .... süper Güzel Allahım sağlıkla hepimize kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:
:1hug::1hug::1hug:
arıza bacım ben seninkini kopyalaraım tamam sen burda göstertt :1hug:
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile nan ben ne gösterecem size bare yastık bağlıyıp çekem resmimi -tatlicadiarzu-
ver ben montajla hallediim o işi kaydirigubbakcemile3nan olmayan göbeğin nesinin resmini çekecem kaydirigubbakcemile ama ben buldum yastık koyacam üstümede bol bişi ahanda size resim diyecem -tatlicadiarzu-
maşallah göbişleree bakk benimde var göbişim ama utanırım yaaa
bakalım ilerde koyarım belkim babannemle oturuyoruz birazdan annemlere geçebilirizz kartanesi gittinmi doktora hayırlı gzel haberlerini bekliyoruz inş aynı gündeyiz bakalım doktor ne diycek prensmii prensesmii :)
:roflol::roflol::roflol:..... nazar etme ne olur bekle seninde olur :jeyyar::jeyyar:
geliyom bekle
kız nesli gibi göbüşünü açıp çekme nazlının resmi gibi yandan çek yeter -tatlicadiarzu- :CüvCüv:
ayyyyyy heryerde söylemiiiiişşşş
kıskaaaannnnnçççç:dilcikar: naniknanik
merhaba kasım ayının güzel anneleri. öncelikle julieti canı gönülden tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kavuştursun meleğine. listenizde bende varım ama uzun süredir giremiyordum. bugün gittik kontrole kocaman olmuş kuzum. el salladı bize bizde bol bol ağladık babasıyla onu izlerken. görmüştüm ama duymamıştım kalp atışlarını nasılda atıyor pıtır pıtır hepimiz ayynı duygulardayız sanırım. Sağlıkla gelsin kuzucuklarımız inşallah. kızlar ben bugün medicine hastanesine gittim ama dr. doğum gece olursa gelmiyormuş ist. avrupadayım varmı dr. öneriniz.
ben diyodum da inanmıyodunuz, görün işte :))nesli kız yoksa sen bizi mi kandırıyon
bu göbüşle sen ekimde doğurursun lannn
desene eski kıyafetlerin hiç olmuyodur sana
ben şimdi kot giyemiyorum bile ama senin gibi göbüşüm yok tabi
krem kullanmaya başlamışsındır herhalde
bizde ne yapalım karakızın dediği gibi yastıkla çözcez bu işi
bu göbüşle senin bebişin kocaman olmuş desene yerim ben onu anasıııı
ben diyodum da inanmıyodunuz, görün işte :))
bu arada az önce sağlık ocağından iki sağlıkçı geldi, gebelik kartı açtılar bana. 20. haftada tetanos için gel didiler, sevdiler şımarttılar gittiler,
şimdi misafirim var gelüciiim sonnaa öptüm hepünüzüa.s.