- 7 Mart 2009
- 6.782
- 69
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben diyodum da inanmıyodunuz, görün işte :))
bu arada az önce sağlık ocağından iki sağlıkçı geldi, gebelik kartı açtılar bana. 20. haftada tetanos için gel didiler, sevdiler şımarttılar gittiler,
şimdi misafirim var gelüciiim sonnaa öptüm hepünüzüa.s.
neslicim naber .senden başka kimseyi göremiyorum.nolmuş bizim kızlara yaaahuuu.......benim bugün nette sorun oldu sabah girdim ama kesildi o yüzden hemen kaçmış gibi oldu beni hatırlayanda unutanda(kartanesi) arkadaşlara çok teşekkürler.kartanesi senin ifadeni bi ara alıcam.bunu yazdım bi kenara.......ayrıca ben çok kötüyüm.sürekli dışarılara çıkıyorum evim kokuyo bana.yemek yapamıyorum yiyemiyorum......ölücem sanki .o yüzden yazamadım kaç gündür.......
kısss ne sağlık ocağı nan bana niye kimse gelmiyo göbeğem yokmu diye acep kaydirigubbakcemile
canıııııım çok sağol az önce yoktunda göremedim de...... sen nasılsın ......Bende burdayım cicim ayrıcaaa seni de unutmadık lülülülülülü
canıııııım çok sağol az önce yoktunda göremedim de...... sen nasılsın ......
merhaba kasım ayının güzel anneleri. öncelikle julieti canı gönülden tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kavuştursun meleğine. listenizde bende varım ama uzun süredir giremiyordum. bugün gittik kontrole kocaman olmuş kuzum. el salladı bize bizde bol bol ağladık babasıyla onu izlerken. görmüştüm ama duymamıştım kalp atışlarını nasılda atıyor pıtır pıtır hepimiz ayynı duygulardayız sanırım. Sağlıkla gelsin kuzucuklarımız inşallah. kızlar ben bugün medicine hastanesine gittim ama dr. doğum gece olursa gelmiyormuş ist. avrupadayım varmı dr. öneriniz.
kızlar bu arada bebişimin yatağınıda aldım dün.çok tatlı.böyle büyüyenlerden.siz hangisinden almayı düşünüyosunuz.
kızlar bu arada bebişimin yatağınıda aldım dün.çok tatlı.böyle büyüyenlerden.siz hangisinden almayı düşünüyosunuz.
canım hoşgeldin.bende avrupa yakasındayım ve madicalparka suat beye gidiyorum.süper bi doktor.
JJuLiEtt hoşgeldin.
kızlar dün ikili test sonuçlarımı aldım allahıma şükürler olsun herşey yolunda.üç hafta sonrada 3lü test yapacakmış doktor ve ozaman geldiğinde cinsiyetinide söylerim dedi.hadi bakalım yakın zamanda kimler öğrenecek cinsiyet.bu arada maaşallah o ne güzel göbişleeeeeeeeeeer
kartanesi daha gelmedimi yaaa meraktan çatlıcammm ben çıkıcam birazdan onu bekliyorumm