- 12 Nisan 2008
- 2.510
- 2
benimki daha açıklanmadı, umarım barajı geçmiştir-tatlicadiarzu-kıslar siz duydunuzmu blmiyorum ama ikili testte free beta hcg 50 nin altındaysa erkek 50 nin üstündeyse kıs oluyomuş duyrulur bakın bakalım kan testlerinize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki daha açıklanmadı, umarım barajı geçmiştir-tatlicadiarzu-kıslar siz duydunuzmu blmiyorum ama ikili testte free beta hcg 50 nin altındaysa erkek 50 nin üstündeyse kıs oluyomuş duyrulur bakın bakalım kan testlerinize
ay yok okuyayım dedim ama bi gözüm dağa bi gözüm bağa doğru pörtlüyo sanki. Tez için araştırma yaptım uyumadım, sabah da iş vardı elimde onla debelendim, Sınava gittim geldim. Bulantıma eklenen nur topu gibi reflümlen tepindim. pek yoruldum pek...mirmirmirmir
selam kızlar ben geldim ama kimsecikler kalmamış
karazeytin buralarda msın?
doktora gittik sonra da kayınvalideme yemeğe balık yapmıs ben yiyeyim diye orda bir uyku bastırdı beni uyumusum ancak geldik:))
bu arada ultrasona göre bebek birgun onde cıktı doktor ellerini bacaklarını gösterdi kalp atışlarının sesini de dinletti cok guzeldi esim cok heyecanlandı sesi duyunca 2 hafta sonra tekrar cağırdı tansiyonum gene yuksek cıktı 15 10 cıktı tansiyonu takip edelim dedi
kızlar tansiyon ve kılo yuzunden benim hamilelik yuksek riskli hemileliğe giriyor seker de sınırda babama annneme dua edin rahat atlatayım hamileliği dedim kızlar ne olur siz de dua edin
insallah problem olmadan atlatabilirim bu donemi
hepinizi opuyorum selamlar
sayende hallettik işte
destana de kaçmış gitmiş pis gacııklava:
günaydn kızlar bu sabah kımsecıkler yok burda uyyonuz mu hepınız
ben h.sonu olmasına ragmen uyyamadım gectım yıne k.k başınaaa
bu arada bizde çift haneli haftalara geçmişiz :lepi:
hoşgeldin cnm hayırlı uğurlu olsun yeni haftan zaman geçmiyor diyoruz ama nasılda geçiyorrkaydirigubbakcemile3
selam kızlar ben geldim ama kimsecikler kalmamış
karazeytin buralarda msın?
doktora gittik sonra da kayınvalideme yemeğe balık yapmıs ben yiyeyim diye orda bir uyku bastırdı beni uyumusum ancak geldik:))
bu arada ultrasona göre bebek birgun onde cıktı doktor ellerini bacaklarını gösterdi kalp atışlarının sesini de dinletti cok guzeldi esim cok heyecanlandı sesi duyunca 2 hafta sonra tekrar cağırdı tansiyonum gene yuksek cıktı 15 10 cıktı tansiyonu takip edelim dedi
kızlar tansiyon ve kılo yuzunden benim hamilelik yuksek riskli hemileliğe giriyor seker de sınırda babama annneme dua edin rahat atlatayım hamileliği dedim kızlar ne olur siz de dua edin
insallah problem olmadan atlatabilirim bu donemi
hepinizi opuyorum selamlar
evet ya 10 haftalık olduk bile kaldı 30 hafta yani 4'de 1'i gitti sen nasılsın? benim öksürüğüm var iştahımı azaltıyo bide tabi bulantımı arttırıyo ama maşallah çok bi eziyeti yok kuzumun
günaydın kuzulular a.s.
günaydın kuzulular a.s.
neslicim günaydın nasılsın sen baya büyümüşsün maşallah
ne zaman gidiyosun doktora ilk haberi sendenmii alıcazz çok heyecanlıyımkaydirigubbakcemile2